Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Én is remélem, hogy jól vannak.
Többiek? Moncsi, Chris....
Ismerős!!!
Én is mindig kiszedem az elemet, vagy leragasztom a hangszórót, ne legyen olyan hangos:))
Én is remélem!
Lujzikáék, hogy vannak?
Végülis igen:)Még egy darabig meg tudom magyarázni a dolgot:)Akkor jó...:DDD
Örülök,hogy lement a láza és annak is,hogy a párod jobban van!Remélem mostmár kijöttök belőle!
Még rá lehet fogni a fogára. Később meg a korára:))(dac korszak..)
Most "csak" 38,5 volt, de már láztalan, jó kedve van. Köhög, náthás, torka fáj.
Párom most jól van, köszi.
Dávidkának magas a láza?
Párod hogy van?
Hát azt elhiszem...én nem birnám nézni,az tuti..mármint,hogy motorozik...vannak idegeid:)
A jó ég tudja mi ütött belé,félelmetes volt,amit művelt.Valami baja van,csak nem bömböl egész nap ok nélkül..mondjuk Dorcinál semmi sem biztos:PÉn a fogára tippelek...arra vagyok kiváncsi,ha kijön az összes foga,akkor mire fogom majd???:DDD
Akkor megváltás volt, hogy elaludt:))
Biztos örült az ajándékoknak a kicsi drága!
Evéssel, hogy álltok?
Miért volt nyűgös?
Igen, élvezi a motorozást, csak nekem kell nyugtatót szednem:))
Szia Kata!
Köszi,megvagyunk.Rosszcsontom végre méltóztatott elaludni egy egész napon át tartó nyűgösködés után:P
Jól telt a karácsony,Dorci nagyon boldog volt:)Kis édesem:)
Veletek mizújs?Olvasom,hogy betegeskedtek?:SRemélem nem tart sokáig!Látom, nagy sikert aratott a motor:)
Többiek hogy vagytok?
puszi
Sziasztok!
Hogy telt a karácsony?
Pocaklakók, kint rosszalkodók, hogy vannak?
Sziasztok Lányok!
Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Nektek és a kis Családotoknak!
Újévig még jövök...
Sziasztok!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!
Az új évre pedig mindenkinek nagyon jó egészséget!!!
Sziasztok!
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!
Sziasztok Drágaságaim!
Békés ünnepeket és eredmnyeben gazdag Boldog Új Évet kívánunk Nektek!
Dudás család
Sziasztok csajok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon BOldog Új Évet Kivánunk Mindenkinek!
"Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen Boldog a Karácsony!"
puszi nektek
Szia Lujzika!
Az erős gyulladásból alakulhatott ki a vérmérgezés...
Sajnálom, hogy a háziorvos nem figyelt oda.
Nagyon erős gyerekeid vannak!!!! Biztos az anyukájuktól örökölték:))
Örülök, hogy most már jobban vagytok.
Kívánom, hogy a karácsonyi ünnepeket boldogságban és egészségben töltsétek!
Puszi mindenkinek!
A gyerkőcök aránylag jól viselték, igaz nem nagyon részleteztem nekik mekkora a baj, csak tényeket közöltem velük. Nem akartam, hogy kétségbeessenek ők is. Cinti így is az iskolapszichológushoz járt. Soma talán az edzéseken le tudta vezetni a feszültséget.
De végre túl vagyunk a nehezén, a többi már nem számít.
Sziasztok!
Amit eddig sikerült megtudni, hogy sima tüdőgyulladásból indult az egész, amire kellett volna antibiotikum, de az orvos nem adott. Az, hogy a vérmérgezés hogy alakult ki mellé, nem derült ki. Lehet, hogy holnap okosabb leszek.
Sziasztok!
Lujzim,ez szuper hir,nagyon-nagyon örülök:)Vigyázz rá nagyon,mostmár minden rendben lesz!
Köszi Dóri nevében a bókot,átadom neki,habár igy is rém elégedett magával,úgy tud illegni a tükör előtt,hogy csak lesek:PP
Gyerkőcök hogy vannak?Gondolom megviselte a dolog őket is nagyon,de mostmár mindenki megnyugodhat!
puszi nektek
Sziasztok!
Lujzika, jaj de örülök!!!!!!
Látod? Kicsit jobban van az ember, és már haza is küldik!:))
Ápolgassad, dédelgessed:))
Mi volt a baj? Tudjátok már mi történt?
Az én vizsgám is sikerült, és Danikának most hoztuk haza a motort. Nagy a boldogság!
Szia Lujzika!
Nagyon nagyon örülök hogy hazahozhattad apát:-)))
Vigyázz rá nagyon!!! Gondolom pihennie kell még sokat!
Mondtak már valamit hogy mi történt? Mitől volt ez?
Sziasztok Drágáim!
Van egy jó hírem: hazahoztam a drágámat.:)) 23-án viszem vissza kontrollra, akkor derül ki, mi lesz a továbbiakban.
Végre megnéztem a naplótokat is: a bébik gyönyörűen fejlődnek, és amennyire látszik, szépségesek lesznek.:)) Nimónak tán még a haját is láttam? Vagy az csak árnyék?
Dorcin is elgyönyörködtem egy jóideig. Vica, lesz vele bajotok.:))) Nem győzitek majd hajkurászni a fiúkat.:DD
Kata, gratulálok a nagyfiú karate vizsgájához! Remélem, a tied is sikerült! És megvan a motor?
Szia Lujzika!
Jaj, de jó hírek ezek!!!!!!
Nagyon örülünk. Nem baj, ha karácsonyra sem lesz otthon, a lényeg, hogy a következő 50 karácsonyon otthon legyen!
Puszi Neki is!
Lujzikám, én is nagyon-nagyon örülök! Nem is számít, most már semmi, csak az, hogy jól van!
Puszik!
Szia Lujzi!
Jajj de jó,szuper hirek,nagyon örülök:)Természetesen jó lenne,ha hazaengednék karácsonyra,de ha nem az sem baj,az a lényeg,hogy felépül!
Nagyon örülök nektek!!
sok puszi
Szia Lujzika!
Nagyon jó ezeket a jó híreket hallani!
Az a fontos hogy javul, és egyre jobban van.
Azért jó lenne ha karácsonyra haza engednék. Drukkolok ezért is érte.