Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Köszi,megvagyunk.DÓri még alszik.
Olvastam a naplódban,hogy ma lesz a nagyfiadnak karate bemutató.Drukk nekik:)Biztos ügyesek lesznek:)
Köszi, nálunk minden rendben.
És Ti?
Hello Csajok!
Mizújs?Hogy vagytok?
Szia!
Mi is örülünk!
Látom én, hogy így van, de az a biztos, ha szakember mondja....
Ti, hogy vagytok?
Nimród nem keménykedik?:))
Vigyázz magatokra!!!!
Puszi
Szia Lujzika!
Napló olvasási elmaradásod elnézve!:))
Köszi, jól vagyunk. Rohannak a napok...
Karácsonyig kitartanak a dobozok?
Sziasztok!
Jól vagytok?
Kata, örülök a jó híreknek, amiket a naplódban olvastam!
Lujzika, remélem a férjednek nem lett igazán tüdőgyuszija!
Puszi a többieknek is!
Sziasztok!
Moncsikám, vigyázz nagyon magatokra és ne stresszelj, ha lehet! A lényeg, hogy Nimó odabent jól érzi magát. Itt az ideje, hogy végignézd a DVD-gyűjteményeteket.:)
Chris, szépen gömbölyödsz!:)) Csak így tovább!
Vica, már az is jó hírnek számít mostanság, ha nincs hír. Puszi a nagylánynak is!
Kati, hogy vagytok? Sajnos nincs időm naplókat olvasgatni.:((
Én most a lakás és az iroda között ingázom. Otthon még mindig nincs semmi, ami a civilizált kapcsolatot tartsa a külvilággal. Az uram beteg: kezdődő tüdőgyuszija van, és pocsékul érzi magát.
Egyébként jól vagyunk.:))
Majd igyekszem azért, ahogy időm engedi. A dobozok fogynak szépen, csak közben az irodai munka halmozódik.
Puszi Nektek!
Szia!
Jaj, szegénykém! Biztos nem lehetett valami jó a kórházban. Az a lényeg, hogy nem találtak semmit!
Vigyázz magadra!!!!
Szigorú fekvés!
Sziasztok Lánykák!
Egy hetet kórházban voltam, mert nagyon keményedtem, de most már jól vagyok. Nimóka az egészből semmit nem vett észre szerencsére, pedig nagyon féltem, hogy túl hamar akar kibújni a drágám.
Most sokat fekszem, és igyekszem nem stresszelni semmin, mert mivel- hála Istennek fertőzést nem találtak- nagy valószínűség szerint az okozta az egészet.
Puszik mindenkinek!
Szia Vica!
Igen elég nagy már a hasam.
De még van 2 hónapom.
Sziasztok!
Lujzim,örülök,hogy ilyen jól haladtok,már nincs sok hátra:)
Aztán kérünk sok-sok képet az új házról:)
Chris,néztem a naplód és a pocakod is:DSzépen kigömbölyödtél.egyre közeleg az idő:)
Velünk minden oké,jól vagyunk.Sok újsággal nem szolgálhatok.
puszi nektek
Szia Lujzika!
Ez aranyos:-D Mármint hogy mindennap karácsony van a doboznyitogatással:-)
De azért biztos jó érzás hogy már csak a kidobozolásoknál tartotok költözés ügyileg:-D
Sziasztok!
Élünk még!:)))
Költözködünk. A hét elején dobozoltunk, tegnap átcipeltük a nagy részét, ma még megyek az apróságokért. Sajnos telefon, TV, net még egy darabig nem lesz.:((
Viszont nem is nagyon fog hiányozni, mert annyi dobozunk van, hogy karácsonyig is el fog tartani, mire mindet kipakoljuk. Szóval most minden nap karácsony: mindenki nyithat dobozokat és örüljön annak, amit talál benne.:DDD
Puszi nketek, és vigyázzatok magatokra!
Kismamik főleg!!
Pussz!
Kitartás:)
Jó éjt nektek!
puszi
Dávidka rossz, mint 100 másik. Reggeltől estik nevelem....
Bocsi, elköszönök. Leteszem a fiúkat.
Jó éjszakát!
Felmentés elfogadva?no akkor jó:D
Dávidkával mizújs?
Igen...nem iszik,pedig ezzel eddig nem volt gond.No sebaj,most fogom magam és belekanalazom a dolgokat:)
Szia Vica!
Örülök, hogy jól vagytok!
Remélem tesódnál rendben lesz minden!!! Szorítok!
Köszi, nálunk minden rendben....
Kicsi manó, nem iszik magától?
Nálunk Dani olyan. Egész nap el lenne 2 pohár kakaóval.
Felmentésed elfogadva:DDDD
Szia Kata!
Én megvagyok:D
Picit eltüntem,tesómmal voltam nagyon elfoglalva.Ma volt először uh-n.Visszaminősitették a terhességet egy héttel igy most 6+2 hetes.dobogott a pici szive:DJó hirek.
azér kicsit aggódik,mert a bal petefészkében találtak valami elváltozást,reméljük semmi komoly.
Fiúk hogy vannak?Minden oké?
Mi rendben vagyunk,Dorci már alszik,szegényemből tevét csinálok,nyomatom belé a folyadékot ugyanis magától nem hajlandó inni a drágám az utóbbi napokban:S
puszi nektek
Lányok, asszonyok, pajtások....!!!!
Hova tüntetek??????
Felmentő, felkutató egység kiküldve!!!!!
Jó reggelt, sziasztok!
Chris, Moncsi Ti jól vagytok?
Vigyázzatok magatokra, meg a kis pocaklakókra!!!!
Vica, Dorcikám mit csinál már?
Lujzika, jövőhéten költöztök?
Mi már jól vagyunk. Dávid pörög 1000-rel. Nagyon sokat kell fegyelmezni. Van akarata a kisembernek.
Dani 5-re írta a magyar felmérőt. Nemsokára itt az újabb karate vizsga.
Párom is rendbe jött...
Chris,olvastam, a fórumtársad történetét...döbbenetes! Nagyon sajnálom szegényt!
Úgy megijedtem, ma 2x annyit feküdtem, mint szoktam.
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?
Igen,már van fűtésünk hála az égnek.nem hibernálódtunk,igaz nem sok kellett hozzá:)
Lujzi,örülök,hogy találtatok megfelelő sulit:)
Moncsi,tuti a front miatt keményedtél,remélem ma már jobb a helyzet.
Az oltást mi sem vállaljuk,kizárt,inkább mi is bezárkózunk,de ezt a vackot nem adatjuk be magunknak.
Chris,minden oké?Bence sokat ficánkol?JObb már a kedved?ez a hülye időjárás mindenkire igy hat...
Kata,gyógyuljatok meg gyorsan.
Dorci kicsit lüke...ma hét ágra sütött a nap,igaz reggel szakadó esőre ébredtünk.Őt is megviseli:SMost alszik,remélem jobb hangulatban ébred:)
puszi nektek
Szia Moncsi!
Kapsz magnéziumot?
Remélem nem fog gondot okozni ez a sok keményedés.
Örülök hogy babucikád szépen fejlődik.
Mi nme veszünk bababkocsit mert az unokaöcsém után 2,5 éve megkaptam egyet.