Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül! (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlök Mindenkit!
Lehet hogy "ez" nem is barátnő volt???XD
Na velem pont ugyanezt csinálta a legutóbbi barátnőm.Én meghallgattam az ő bajait,szaladtam hozzá felvidítani ő meg nagy ívben tojt a fejemre,ha problémám volt.1 ideig nyeltem aztán meg akartam ezt beszélni vele,de meg sem hallgatott.Mondtam neki,hogy akkor hagyjuk ezt a barátságot,azt mondta jó.Nem vesztünk össze mégis pár perc múlva már az egyik közösségi portálon mocskolt engem.
Igen én is ezt szoktam mondani,leszívják azt a kevés pozítív erőmet is.
azért is hiányzik egy barátnő, mert az ember lánya a férjével, vagy anyukájával nem mindent beszélhet meg. vannak női dolgok:)
Vannak ilyenek. Én energiavámpíroknak nevezem őket...
Nekem is volt kettő ilyen.
Amíg gondjaik voltak, állandóan találkoztunk, és nyávogtak.
Aztán amikor megoldódott a dolog, még visszahívni sem hívtak vissza.
Arról nem is beszélve, hogy az én gondjaimra nem is voltak kíváncsiak.
De a sors mindent megoldott. Most ugyanúgy gondjaik vannak, csak már én nem vagyok rájuk kíváncsi.
Az utóbbi pár évben velem is ezt tették a "barátok" és már nem nagyon tudok bízni senkiben.
Persze nekem is itt a családom a gyerekeim és imádom őket,de hiányzik 1 barátnő akivel jókat csacsoghatunk,közös programokat szervezhetnénk,ápolnánk egymás lelkét stb...
Szerintem manapság csak magadban és a családodban bízhatsz meg a legjobban, de biztos vannak jóbarátok is, de én se találkoztam még nagyon velük sokat.
Neked akkor szerencséd van mert nekem csak 1 barátnőm van,ha barátnőnek lehet egyáltalán nevezni mert csak az ő problémáit hallgatom ha talizunk .Sőőt depressziós alkat és ha maga alatt van mindig mennem kell hozzá,mert úgymond tőlem várja hogy felviditsam.Miközben én dolgaimra nem kiváncsi sosem.Lehet hogy vásári bohócnak néz:))
Jó ötlet volt ez a fórum. Ebből akár egy kis baráti klubb is lehet... Nem gondoljátok?
41 éves leszek idén, 2 barátnőm van, akivel őszinte tudok lenni, és akiben bízom... Nem könnyű dolog az biztos!
és főleg hogy ezért még pénzt is kérnek
Család csak egy van :) nagyon szeretjük!
remélem addigra rendeződik:) és nagyon idegesítő, akkor is ha nem nézed...csak a tudat, hogy nem működik...
Probléma??Hmm....az van bőven!!!Ki vállalja fel az a kérdés?
Ezzel én is így vagyok :(( Olyan nehéz már hinni, bízni, amikor az embert sokszor pofára ejtették.
Szia!
Nekem is hasonló gondjaim vannak.
Az emberek manapság mindenkin átgázolnak, és kihasználják egymást.
Nem. De remélem hamarosan kész. Legalábbis 17.45-re. Akkor jó film lesz.
Szerintem létezik. Nekem van egy legjobb barátnőm. 4 éves korom óta. Van, hogy 1 hónapig nem beszélünk, de mikor találkozunk olyan mintha egy nap sem telt volna el. Ugyanott tudjuk folytatni a dolgokat. Bár van olyan akiben én is csalódtam... Nehéz dolog a mai világban "értékes" emberekre lelni, aki nem akar belőlünk hasznot húzni, és nem akar minket lépcsőnek használni, és áttaposni minket...
Tiszta mák a tv adás reggel óta. Nem tudják mi a baj, előbb telefonáltam. Nem mintha nézném egész nap, csakhát...
Sziasztok!
Nekem az a nagy problémám,hogy piszok nehéz barátokat találni főleg egy jó barátnőt akivel megbeszélhetek mindent,akire bármikor számíthatok stb...Valahogy nincs szerencsém a barátságokkal,sokan csak kihasználják,átverik a másikat,őszinte barátokkal szinte nem is találkoztam.Létezik még ilyen?Őszinte barátság?
Egyszer egy nagyon kedves barátnőm azt mondta. Ha lenne 10 ember akik kicserélhetik egy napra egymás közt a problémáikat, nap végére mindenki kérné vissza a sajátját. :D Akkor rajta cseréljünk problémát! :)
"Imádom", amikor rossz minőségű szolgáltatásért fizetek.
Sziasztok, szép napot! Szerintetek mekkora az itt található fórumok valóságalapja?
Sziasztok! Szerintem is jó, főleg, hogy kicsit mérges vagyok. Szóval nekem most van problémám.
További ajánlott fórumok: