Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Képzeljétek! A kicsi átaludta az éjszakát!!! (este fél 9-től 5-ig-akkor szopizott és még fél 7-ig aludtunk kicsit) Talán csak nem gyógyulgatunk??
Jajj, de jó lenne! Szerintem manó jobban aludt, mint én-nekem be volt dugulva az orrom. De talán most nap közben nekem se olyan vészes! Juhé!!!:-))
Most itt hancúrozik mellettem-lehet már nem fog aludni délelőtt...
Nálatok hogy vannak a nappali alvások? de? és ebéd után rögtön, vagy csak később du?
:((
Nálunk a lány csinálta a balhét, úgy 3-4 között.. olyan vagyok, mint akit a kutya szájából húztak elő. :(
Mielôbbi gyógyulást kívánok az egész családnak!
Mi eddig még szerencsésen megúsztuk a betegségeket,leszámítva egy kis tél elejei orrfolyást,de szerencsére gyógyszer nélkül kilábalt belôle.Akkor még ügyesen tûrte az orrporszívózást,most,hogy nagyobb,akkora hiszti van,olyan erosen tépi ki magát az ölömbôl,ha ki akarom szívni neki,alig tudom megfogni.
Én is félek az újabb fogacskáktól,volt rá nálunk is példa,hogy megharapott.Olyan kis éles fogaik vannak!:-))))
Köszike!:-)))
Véletlenül sikerült pont azon a hétvégén kirándulni egyet,ez volt talán az egyetlen alkalom,hogy ekkora hó esett,el is olvadt két nap alatt.Rég nem volt ilyen hómentes,meleg telünk.Talán ennek köszönhetjük,hogy noha már május van,reggelente 0 fok alá esik a kinti hômérséklet.
Egyetértek! Valahogy könnyebb, ha az ember tudja, hogy vannak "sorstársai"! :-))))
Örülök, most már csak kilábaltok ebből a nyavalyából!!! :-) Te is kúráld magad rendesen! ;-)
Szia! Megnéztem! Köszike! Rögtön jó kedvem lett!!! :-)))) Milyen gyönyörű nagy kék szemei vannak!:-)
Nekünk volt szerencsénk a céklával így járni! (1x, amikor megette-azóta nem nagyon)
Manó du-án cukika volt, nevetett, játszott. Most alszik. Igaz volt pici sírás is, az ebéd utáni alvás előtt nyüglődött kicsit.
Husi is mondogat már szavakat is! A labda nagyon jól megy, és már néha a lámpa is.
Lehet, hogy az L betűs szavak tetszenek neki? :)
A lámpára rá is mutat ha kérdezem, hogy hol a lámpa.
Hogy valami elkeserítő nálunk is legyen alig bírok vele 2 napja. Taknya nyála egyben, azt hiszem jön a foga. Az apja olyan rendes volt, hogy éjszaka ő ment át hozzá vagy 3-4x.
De a nappalok így is kimerítenek. Még szerencse, hogy naponta min.2x alszik 1,5 órát
Megnéztem a képeiteket, tündériek.
Irigyellek, hogy voltatok kint a hóban, mi idén erről lemaradtunk, hó hiányában.
Totál kész vagyok! Már éjszaka is ébresztő van, és min. 1 óra eltelik mire hajlandó visszaaludni. Most épp ordít a kiságyban, mert már betenni sem tudtam. Fáradt vagyok, fáj a fejem, nem ettem, nem aludtam rendesen 3 napja, és most már végképp el vagyok keseredve.
HELP!!!!
Manó kiborított ebéd közben... Brokkolis pulykát evett, és állandóan a szájában matatott közben a kezével! Gondolhatjátok! Utána meg a szemét kezdte dörzsölni azzal a kézzel. Jót takaríthattam!:-)
Azt hittem álmos...hát a nagy francokat! Itt hempereg mellettem. Szopizni nem akart-hát majd később. Legalább jól elfárad most, és jót fog aludni!
Köszi, megpróbálunk kigyógyulni hamar! Az is elég volt, hogy elkapjuk, hogy felemeltem ölben-csorgott taknya-nyála...éppen hozzám bújt.
Mondom, talán már az orra kicsit javult. A porszívózás is tűri már-szerintem rájött, hogy jobb utána. Már kezdi "megszokni" a köhögést is-eddig nem tudta mi is az-sírt minden köhögés után. Csak éppen, ha felszakadozik neki valami, nem tudja kiköpni...
Én nem merek dokihoz menni, gyógyszert szedni, mert ha még azt is megkapná a tejcivel, az már lehet sok lenne neki, a saját gyógyszerei mellé.
Jó hír: legalább süt a nap, lehet kicsit kiviszem majd a napra.Nekem is jót tesz vagy negyed óra kint.
Adj neki Cebion cseppet (C vitamin) és szívd az orrát rendszeresen (porszívóval), ha kell, éjszaka is. Tudom, utálja és ordít, de muszáj, hogy ne legyen arcüreg vagy egyéb gyulladása. Emiatt szopizik rosszul, az én lányom már többször volt náthás, szenvedtünk vele minden alkalommal, sokszor az éjszaka kellős közepén ébredt sírva, mert nem kapott levegőt és bizony ilyenkor ki kell szívni, gyorsabban visszaalszik cicin, ha már kap levegőt rendesen.
A bébid elég régóta náthás, ha Ti is betegek lettetek, akkor oda-vissza mennek a bacik, ne puszilgassátok pár napig és próbáljátok gyorsan kikúrálni magatokat.
Sziasztok!
Hát talán az éjszakánk már jobb volt most! 8-kor már aludt a kicsi, és éjfélkor ébredt szopizni-vissza aludt simán. Utána csak fél 8-kor keltünk!:-) Már nem szörcsög annyira, de köhög-hörög.Most eléggé nehezen aludt el, rendesen megszenvedtem vele!!! Csak sírt, szívtam az orrát, cseppentettem bele, szopizott, sírt, harapott volna megint-lehet azért, mert nem kapott levegőt,és össze zárta a száját hírtelen...nem tudom. Aztán adtam neki gyümit-hátha...hát pár falat után megint csak sírt, rúgkapált-megint próbáltam szoptatni-most a másikból, sikeresen végre, és elaludt.
Más: gondolom ti már dobtatok ki a fagyasztott tejcikből! Nekem most kéne már rászánnom magam, hogy átnézem a dátumokat... 6 hónapig lehet tárolni igaz? Hát mit ne mondjak, nem sokat használtam belőlük. Igaz, csak vésztartaléknak voltak eltéve.
Most, hogy beteg és gyakrabban szopizik, megint néha úgy televan a cici. Remélem, ha vissza állunk a megszokott szopihoz-napirendhez, a tejci mennyisége is beáll majd.
Ja, és persze én is és apa is elkaptuk a náthát a kicsitől, így most én is rendesen taknyolok, felváltva az orrdugulással...Remélem lassan már meggyógyulunk ebből a nyavalyából!!!
Nem kívánom senkinek, hogy beteg legyen a gyerkőc!!! Írtóra car!!!
birogaby!
Nekem is változatlanul csak cicin alszik el. Én is tartok attól, mi lesz, ha már nem szopizik, ja és attól is, hogy ha még több foga lesz, még jobban fog harapni!:-((((((
Remélem nektek jobb napjaitok vannak!
Milyen mostanában a napirendetek? alvás-evés-fürdés-séta mikor van?
Köszi! :-)
Gratula a vonalzóhoz! ;-) ( Most már nagy a pofám, de én is megkínlódtam ám az enyémért!!! :-DDDD )
Gratulálok,nagyon aranyos kislányod van!
Nekem meg végre sikerült összehozni,hogy bemásoljuk a vonalzót,most már láthatjátok hány hónapos Kata!:-)