Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Már az uram azt javasolta, idézem: "ki kéne már izzadni ezt a nyavajás náthát!!!" :-DDDDDDDDDDDD
Lehet, hogy igaza van és segítene??? Na majd meglátjuk!:-)
Sziasztok csajok!
Bocsi a ragadós nátha miatt! De tényleg! Inkább nem is beszélek már róla!:-) Röviden mégis csak annyit: manó jobban (kiabál, hempereg,mosolyog), én taknoszabbban...du-án 2-4ig aludtunk a kicsivel-jajjj de jóóó volt! Ja, és apuci haza jött úgy fél 1 körül, és onnantól övé a műszak!!!
Minden jót nektek! Majd jelentkezek még!:-)
én megyek, de holnap jövök közétek megint
legyetek jók
azt hittem továb bírjuk mi is, de...
had ne mondjam, h apa lett megbízva, h addig figyeljen rá, míg kimegyek pelenkáért.kiléptem...puff...OÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
sajnos nem ment a szopizás már a kórházban sem.egy hónapig próbálkoztunk, de nem ment.két hét alatt meg annyit fogyott, h el kellett kezdeni a tápszert.
a húst akkor szeretném, ha már több zöldséget eszik.kb másfél, 2 hónap múlva
Pontosan sz.rrá főzve, pürésítve. Adhatod zöldséggel vagy akár desszertnek gyümivel is. Bence szopik még?
Vagy miért nem szeretnél husit adni?
Halihó Szembeszomszéd! :-) Üdv a skizók közt! ;-)
Egy jó tanács, mindjárt az elején: VIGYÁZZ!!! Ebben a topikban minden ragadós!!! :-DDDD
Asszem beteg leszek! Úgy fáj a torkom, hogy mindjárt beszakad ( Na ezt pl. Kszilvitől kaptam! :DDDDD )
köszönöm.
még pépes állagút eszik, bár kezdem óvatosan darabosítani.a rizst milyen formában?sz.rrá főzve(bocsi)?
Szia
Nálunk a cékla nagyon bejött. A tejjel még várj ha tudsz, esetleg a tejpépeket óvatosan elkezdheted adni.
Ja, és nálunk menő a brokkoli is, és ugyan nem zöldség, de rízs is adhatsz neki.
Kb ennyi.
A vonalzót próbáld megcsinálni, itt segítenek a lányok.
a jelenlegi kérdésem hozzátok az lenne, hogy milyen zöldségeket adhatok a 6 hónapos fiamnak?már krumplit, répát, borsót, és spenótót(!).gyümölcsök közül pedig almát, és bnánt módjával.Még nem akarok húst adni neki, és a tejtermékkel is várnék.
Mit adhatok neki?
megyek folytatom GYES-es kötelességeimet, és takarítok=(, de még jövök ma.
üdv
???
mondom új vok.bocsi...friss hús.=)
Lányok! "Friss hús" jött! :))
jkatus, üdv néked közöttünk!
sziasztok anyukák!
most regeltem, mégpedig azért mert én úgy döntöm el, h mit hogyan csináljak az én Bencémmel, hogy minél több embert kérdezek meg, és kiszotyizom belölük a szerintem legjobbat.így most titeket szeretnélek faggatni egy,s másról.írjatok ide is, de szívesen e-mailezek is.asszem látható a címem.
legyetek jók, és have a nice day=)
Örülök, hogy gyógyulgattok! :)
Az én picim általában 1szer alszik, úgy 11-12 körül szokott elaludni és jó esetben kb. 1,5 órát alszik. Ha rövidebbet, akkor néha du. is hajlandó aludni, ezt úgy 17 óra körül ejti meg.