Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Még nem olvastam mindent vissza, így nem tudom, javult e a helyzet cici ügyben. Próbálj rá vizes ruhát tenni, hátha segít.
Amikor az egyik barátnőmnek begyulladt anno a cicije, akkor a védőnőt kereste fel, és a gyerekorvost(aki a miénk is) azt hiszem valami antibiotikumot írtak fel neki...már nem emlékszem.
Masszírozd sokat, de óvatosan,mert a nagy nyomizás is árthat. Nem fejed?
Sziasztok!Sajnálom win...Én tudom milyen a nem alvás...
De végre mi ma is 2szer keltünk fel csak egy negyed orára...
Képzeljátek...Á,ez nektek nem is nagy dolog,ki fogtok nevetni.De nekem még ez is nagy szám...Szóval Martin átfordult.Tegnap kezdte el probálgatni,de csak ma sikerült.Ugy örülök neki...
Helló Eccerke (vagy Eccerkék? ;DDDD)!
Egy vérbeli skizónál ez a minimum! ;DDDDDDDDDDDDD
Én több okból is eltűntem, és már fontolgatom, hogy világgá megyek.
Persze, tudom, ezzel most mindenkit meglepek, tetves lassú az oldal. Hajnalban dominót akartam (akart a rosseb, muszáj volt :SSSSSSSS) venni, ez a mutatvány kb. 20 percembe került 3 ablakban megnyitott böngészővel. Még jó, hogy épp szoptattam. :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Zi tegnap megint műsorozott fél 12ig, (túl azon, hogy egész nap alig aludt valamit) majd valamikor hamarosan felébredt enni, aztán alighogy visszaaludtam volna, Zé kezdett el tutulni. Ez szó szerint értendő: mint a kutyák, mikor tutulnak, pont úgy csinál: úúúúúúúúúúúúúúú, úúúúúúúúú.
T vagy megsüketült, vagy nemtom, de lényeg, hogy én menetm be hozzá. Cse...tt visszaaludni, ha megmoccantam, már ült is fel, meg dumált. Végül 1/4 5kor, mikor Zi újra ébredt, T bement helyettem, és visszaaltatta valahogy.
Nem állítom, hogy nincs tele nagyon a bugyrom!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Értjük! Legalábbis mi... ;-DDDDDD Majd a többiek nyilatkoznak a saját nevükben. :-DDDD
Szóval, mint az már többször kiderült, Win az Isten! :DDDDDDDDDDDDD És nem csak baba-témában! :-DDDD Örülök, hogy sikerült megoldani, még, ha nem is az én érdemem!!! :-D
Hello!Nos...hol is kezdjem a válaszolgatást.
Cumizik első perctől fogva és ha éhes hiába dugom a szájába az első h kiköpi.
Tegnap jol megfontoltam a tanácsotokat,vagyis azt h nem lakik jól nappal.És délután többet adtam neki.Anyatejet,aztán még főzeléset...És képzeljétek mi történt!!!ÉJSZAKA 4ÓRÁNKÉNT KELT FEL!!!!!!ÖSSZESEN 2SZER,A HARMADIK MÁR REGGEL 8 VOLT!!!Ugyhogy végre kipihenten ébredtem.Amugy az a baj vele,h nem nagyon jelzi h éhes,csak 3-4 oránként nappal,de ha evés után félorával kinálom bármivel azt simán benyomja.A másik pedig az h főzelékből,vagy gyümölcspépből bármennyit adok megeszi.De aztán a fele ki is bukik...Szoval nem igazán tudom még h mennyiböl lakik jól.
Vonalzó is, képek is! Mardhacccc! :-DDDDDDDDDDDDDD
De, sztem is többet enne akkor, vagyis többször.
A többiek tuti fújjolnak majd, de cumit nem próbáltál adni neki, mikor éjjel felébred? Legalább minden második alkalommal? :-DDD
Így mindjárt más! :)))))))
Amit írtam, nem saját tapasztalat, hanem nemrégiben olvastam valahol, ahol anyuka pont ilyen probléma miatt érdeklődött szakembertől. Szóval nem tudom, hogy nappal hogyan viselkedik egy ilyen baba.
De végülis elképzelhetőnek tartom, hogy eszik annyit, amennyi épp elveri az éhségét, aztán elkezd az őt érdeklő dolgokkal foglalkozni. Ezután elfárad és elalszik. Aztán éjszaka jelez a szervezete, hogy nem elég a tápanyag, ami napközben a pocakba került, ezért többször (sokszor) ébred, és behozza a nappali lemaradást.
Persze most csak agyalok, lehet egész más is a probléma, csak nem tudom mire gondolhatnék még. ...a fogán kívül, amire olyan jól rá tudunk fogni bármit. :DDDDDDDDDDD
Bár ha a foga miatt kelne, akkor szerintem inkább csak vigasztalódni akarna, míg a fiad, ahogy írod, tisztességes adagokat eszik éjjel is.
Eztetet az előbb valahogy általugrottam! :DDDDDDDDDDDDDDDd
Ügyes! Gratula!
Én is teljesen padlót fogtam Zétől pénteken.
Kimentünk a konyhába, nekiálltam mosogatni, egyszer csak előveszi a szekrényből azt a lábast, amiben a tejbegrízt szoktam csinálni neki, és elkezd belemutogatni, miközben mondogaja: hámm-hámm, hedledli.
Először csak néztem, mit akarsz kisfiam??? :-OOOOOOOO
Hedledli, hámm-hámm! -és mutogatja a lábast.
Csináljak neked tejbegríz?! Idem!
És főztem neki tejbegrízt. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na csináltam vonalzót...Most már tag vagyok?:)
Az igaz,hogy evés közben minden érdekli és el veszi a figyelmét...De ezt már orvosoltam.
Néha picit többet eszik mint 150,de álltalában ennyit.Viszont ha kevés lenne akkor nappal is gyakrabban enne,nem 3-4 óránként.Nem?
Te nem figyeltél, Királylány! Ezt írtam: "nem elég neki, amit nappal eszik" ;DDDDDDDDDDDDDDDDD
Én pont ma mértem meg egy szopást, mert a védőnő minden héten jön, és nem hagy élni, hogy mennyit eszik alkalmanként a gyerek? Zi ma 140et szopott a délben mért szopásnál! És ő még csak 3,5 hetes, nem 4 hónapos!
Zé is 170-180akat evett 5 hetesen és 220-240et 2 hónaposan. Tehát a 150 ml akár kevés is lehet.
Na abbahagytam az okoskodást, nem értek az anyatejhez... :-(((((
Inkább elhúzok a suliba! Csá!