Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Ma már utánozott is minket. A szavak első szótagját utánozza. pl. belökte a fürdőkádba a fűrdős állatkáit. Mondtam neki, hogy belökted, erre ő: be be:-)
Anyum mákos beiglit süt. Darálták együtt a mákot. Mondta anyum, hogy mákot tesz a darálóba. Petya ismételte: má.
Jó, majd visszafogom magam dominó-ügyben! :DDD
Ma éjjel pl. elaludtam 1.55-kor és ébredtem 3.03-kor. Vajon lemaradtam a 2 órás dominóról? :SSSSSSSSSSSSSSS
Szopik a csaj, mint a bajnok, tegnap már 4250 gr-nak mérte T.Sikerült neki 300 grot begyűjteni 5 nap alatt. :DDDDDDDDDDDDD
A probléma csak annyi, hogy 2 naponta gondol egyet és 8-éjfélig nem tudjuk az Istennek sem elaltatni. :SSSSSSSSSSSSSSS
Szerintem a fáradtságtól simán lehet. Nem kellene éjszaka annyit dominózni... :DDDDDDDDDDDDDDDD
Szopival mi újság?
Hű, Csajok, valami bújkál bennem asszem. :((((((((((((
Éjjel nem bírtam rendesen aludni, hajnalban fáztam, mint a kivert kutya, két takaró kellett, hogy felmelegedjek, holott eddig azt az egyet is lerugdostam magamról. Fáj a ... mindenem fáj! De lázam nincs, még csak hőemelkedésem sem (36,5).
Nem is voltam sehol még az idén, kivéve a múlt heti kis vásárlást, de az is már 1 hete volt.
A bal cicim fáj, de nm érzem, hogy annyira duzzadt, meg kemény lenne, mint mikor tejcsatorna-elzáródásom volt. De akkor sem voltak ilyen kísérőtüneteim...
Szal, tanácstlan vagyok! Lehet, csak lemerültem...???
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én végre kaptam egy habszifont. Már olyan régóta vágytam rá!!! Ez úgy egy hete volt, azóta 1 liternyi tejszínt megcsináltam. A csaj esténként forró csokiba keverve kapja, fele forró csoki, fele tejszínhab. Csípi! :DDDDDDDD (Én is... Nő is a seggem... :'((((((( )
Gratula! :DDDD
Úgy látom, teljesíteni fogjátok a 2 éves korra elvárt penzumot! Sőt, az már meg is van! :DDDDD
Ha nem felejtjük el, akkor reggel si. Az azért néha kimarad... (irul-pirul)
De este mindig szépen megsikálja a fogait a legényke. :)))))
Na, asszem ez lesz az utolsó megnyilvánulásom ma este, mert behalt ez a ...
Szal, fog. sincs, mi lehet a tip-tip-ta, pedig má' marha edzett vagyok. Egész nap gyereknyelvet hallgatok. Zének be nem áll a szája (El nem tudom képzelni, honnan örökölhette??? :-OOOOOOOOO ;DDDDDDDDDD )
Most már ott tarunk, hogy 3-4 szavas mondatokat mond, és legnagyobb döbbenetünkre RAGOZ!!! A legjobb, mikor azt akarja mondani, hogy valami Zilléé. Ez a következőképpen hangzik: Illillé. :DDDDDDDDDDDDDD
Szombaton mentem du. kelteni, és mikor kivettem az ágyból, ránézett a falon az órára és közölte, hogy: óra, elem, benne, anya, betette. Kb. 3 hónapja cseréltem ki egyik du. az elemet abban az órában és nem is emlegettük azóta, csak akkor frissen pár napig.
Kiccsaj sem cumizik. Mikor folyton szopott, meg ennek megfelelően bukott rengeteget, akkor próbáltuk, hogy cici helyett cumit dugjunk a szájába, de ordított tovább és löködte kifele. Néha elfogadta, de nem volt oda érte. :SSSSSSSSSSS
Zé, érdekes, este/éjjel nem ébred fel a Hugi sírására, de nappali alvásból igen. Hogy csinálja??? :-OOOOOOO Valszeg nappal nem alszik olyan mélyen...