Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre! (beszélgetés)
köszönöm mindenkinek a biztatást!!Aranyosak vagytok!!!
puszi NEKTEK:-))
Szia!
Én is láttalak. Szerintem nagyon kedves és figyelmes házigazda voltál, csak a pacal nem volt nyerő választás, mert sokan nem szeretik (pl. én sem). De tényleg ezt normálisan is meg lehetett volna mondani. Én lehet, hogy a levét megkóstoltam volna kenyérrel.
Szia!
Én is láttalak! Nagyon "kedvesek" voltak! De ne aggódj én az egész nagy lábassal megettem volna a pacalt!!!!
Utolsó mondat javítása:
Nagy bátorság kellett egy pacalos vacsorát megfőni és bevállalni:)))
Szia!
láttalak a tv-ben!
Csak gratulálni tudok,nagyon ügyes voltál...biztosan izgultál,de ez nem csoda.
A többiek viszont nagyon csúnyán viselkedtek veled...jó,mondjuk nem szerencsés kaját választottál,mert a pacal nagyon megosztja az embereket,de azért kiköpni és fintorogni nem kellett volna.Udvariasan is lehetett volna mondaniuk,hogy ők nem szeretik ezt,mert azt is meg lehet érteni.De aranyos voltál,csinos,és nagy bátorság kellett bevállalni egy pacalos vacsora bevállalása.:))))
Üdv
A barátnőm üzenete neked:
Szia Ducikám! Én voltam a közönség díjasa a tavalyi duciszépségversenynek. Egymás mellett bohóckodtunk a sorban. Drukkolok neked, főzd le, a normál testalkatúakat. Puszi: Zizi Pécsről
Én is néztem az elmúlt héten,a "sztárok"valahogy nem gyôztek meg!
Neked mindenképpen drukkolok!Megvolt már a forgatás?Hogy sikerült?(vagy errôl nem szabad semmit mondanod az adás elôtt?!)
Na akkor már van kinek drukkolni.Te leszel a nyerő.A recepteket remélem leirod.....
Drukkolok
Jaj,láttalak a tv-ben!:DDD Finomat főzzél,varázsolj el minket is a recepteddel!:D
Megy a drukk!!!
akkor majd sasolok!
ügyi legyél:))
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- Mit jelent számodra ez a történet? ... Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a szeretet? :)