Benkő feleséget keres:-)) (beszélgetés)
Ezzel is csak egyet tudok érteni a látottak-hallottak alapján. Andrea már az elejétől hazudozott!
Én csak a TV-ből és az Internetről láttam eddig az egészet, egyik sem személyes ismerősöm még. Csak egyet tudok veled érteni. Edit szuper nő és nagyon dögös! Túlságosan jólelkűnek jött le eddig, amit pl. Andrea ki is használ.
Andiról már olvastam más oldalakon hogy szinészkedett ebbe a műsorban.Brácsás zenész a családja jómódúak,Edit viszont egy egyszerű családból származik,és minden apró szép dolognak örül,ez látható is a tv-ben,akik ismerik jól tudják hogy egy nagyon barátságos és kedves nő.meg volt az ok arra,hogy idejött a műsorban,valóban megakarta ismerni Dánielt,és szerette is őt a végéra már érzései voltak iránta ez látszódott.Editnek szurkolok.
Kívánom Editnek és Annak is, hogy megtalálja a boldogságot.
Nem érzem magam bunkónak azért, mert van véleményem!
Vállalták, hogy egy ország fog csámcsogni rajtuk...
Nagyon jó, hogy eljutott Évához minden jó szó!
De ha lett volna lehetősége, lefeküdt volna!
Ennyi erővel Edit is találhatna százszor jobb pasit, mint Benkő, nem? Miért mindig Andit fikázzátok? Azért mert roma???? Ha igen, az gáz... :S
Amúgy meg senki nem tudja, mire gondolnak, mit éreznek, csak találgatunk, csak ők vannak tisztában azzal, hogy mit akarnak!
A műsor közbe szerette meg,de csalódot benne,ja és ő nem feküdt le vele soha.Azt mondta ő tisztességesen akar nyerni,nem akar így előbre jutni,és ti nem láttátok az életben,de hiddjétek el,nagyon szép nő,és nagyon jó alakja és minden emberrel nagyon kedves barátságos és segítő kész. én nagyon szerete, Edittet.
Nem hiszed el de szereti és kész.Ez az ő érzése és ő tudja.
És nem talált normális férfit?
Miért pont a Benkő kell neki?
Azért ,mert úgy gondolta,hogy nem tartozik a showra az egész elrontott élete,majd ha úgy érzi,hogy benkő érez iránta valamit,és ott az idő akkor akarta elmondani.Én megértem őt,valóban nem kell az életét teljesen kinyitni.
Miről beszélsz? az a c...ány p..na ,ne mond már,h egy vén 60 éves kujont szereti,ez baromság!csinos egész jól néz ki az Andi,ezerx jobb palikat találna az életbe,ez a hírnévre megy ki az egész,a kutyának nem kéne 30 ,40 évesen egy 60 éves f...sz
De miért nem mondta el Benkőnek??? Ha olyan tisztességes... :S
Én ismerem Edittet, sokkal jobban néz ki életben mint a tv-ben és nagyon klasz csaj,ja és elvált,de nem akart megnyílni az első napokban,együtt él a volt férjével mert nincs a férjének hova menni lakni.Inkáb jó szívű,ki is dobhatná az utcára ,dse nem teszi meg.Ja és még menstruál,nagyon bunkó vagy.Le a kalappal Edit elött,hogy egyáltalán idáig is eljutott,és igenis tisztességesen játszik.Andi végig hazudja a szerelmet,jó szinésznő.Hajá Edit!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem az lesz a meglepi, hogy Edit Benkőtől terhes,pedig le se feküdt vele és már páréve a mensi is elkerüli!
Tündét csak azért tartotta bent hátha megnyalhatja a sót, vagy a zsenge pipi husit. Vén kujon!
Andi: én nagyon nem szeretnék ilyen meghitt beszélgetést Dániellel :)
Edit: nem szeretnék olyan súlyos pasi hiányban szenvedni, hogy Dánieltől várjam a kielégülést!
ott volt egy szívecske :D
Ezt most józanul mondtad? :D Ne haragudj:)
annyit tudok,hogy a műsorban lesz meglepi!
nem tudom mi,mert nem is kérdeztem hiszen ugysem mondhatja el csak annyit tudok,hogy eddig nem néztem a műsort de az utolsó 2 részt tuti megnézem!:))))
Mi lesz a meglepi?
Benkő a Falusi Mariannt veszi el?:DDDD
ajajjj... ő általa meglepi? vagy úgy a műsorral kapcsolatban. :)
Sziasztok lányok!!
Köszöni szépen Éva a kedves szavakat és hogy jó véleménnyel vagytok róla!:)
Beszéltem vele ma.
Lesz itt még meglepi:))azt mondta:)
Elvileg komoly, de majd hétfőn kiderül. :)
Most ez komoly?! Ha jól láttam Editnek is meg Tündének is van kapcsolata,úgy jelentkeztek?
Az is meglehet, hogy éppen Bárónőnek is van éppen bikája ... :)
Én nem vizsgálom, én ezt látom, amit leírtam.
Aztán lehet, hogy Benkő végül egyedül marad, de addig meg van miről pletykálni.
Én az egészet abból a pozícióból kezdtem figyelni, hogy mindegyik versenyző biztosan csak azért ment be a Benkő-showba, hogy benne legyen a TV-ben. Szerintem sokuknak megvolt már a jegelt- vagy aktív párkapcsolata. Azt is vizsgálni kell, hogy érzelmileg ki hogyan áll. Azt is, hogy van-e mögöttük valódi érzelmi elkötelezettség, vagy nem.
További ajánlott fórumok: