Beltenyészet (beszélgetés)
Hát én az egyik faluban ismerek olyat ahol egy 4 -es társaság
2 csaj barátnő
2 pasi barát
és végül a
legjobb barátnő a pasija barátjával és a barátnő pasijával melegedett össze
Miért?
Nálatok van ilyen?
Te kivel kufircolsz?
A huzogatja szó vetekszik a fórumcímmel.
Pff ..
a ferjem huzogatja a fiutestverem feleseget?
hát ez a topic cim pfff...
volt egy forum, ahol az ifju holgynek megvolt a ket fiutestver, meg meg az apjuk is - allitasa szerint - ra akart repulni; de utodrol nem szolt a fama;
Engem az érdekel, hogy derült ki, hogy a gyerekek nem csupán unokatestvérek, hanem féltestvérek is?
Megtörtént a DNS vizsgálat is?
Egyébként nem volt egy gerinces dolog se a férjedtől, se a sógornődtől.
Gondolom most Te és a testvéred is válik.
Egyre ügyelj, otthon a gyerekek előtt ne hozd elő ezt a beltenyészetet, meg egyáltalán semmit, hiszen ők aztán nem tehetnek semmiről. Biztos fáj, ami történt, hogyne fájna, de próbálj hideg fejjel átgondolni dolgokat, hiszen a megtörtént eseteket, meg nem történtté tenni nem tudod. Lépj emelt fővel tovább.
Az állatokat szokták tenyészteni....
Szerintem arra sosem lehet számítani, hogy mindig, mindenki a helyén marad, úgy értem, az ember gyarló, ezért nem lehet megbízni senkiben. Ráadásul nem tudjuk mi felelősségre vonni azokat, akik megsértették a családi harmóniát, ez csak egy fórum. Ilyen helyzetekben mindenki maga a döntőbíró és viselje a döntései (vagy a döntésképtelensége) következményeit!
Kötözködni lehet máshol is én nem ezért indítottam ezt a csevegést, még azon kívül hogy a szón lovagolsz semmi használhatót nem írtál...
tolem raghatod a csontot; csak magadnak artasz vele;
Ez egy család volt, ahol mindenkinek megvolt a maga helye a rendszerben! Van aki keresztapa, van aki anya, van aki nagymama...szerintem ezen belül bárki bárkivel szűri össze a levet még akkor is ha nem vérrokonok, képletesen beltenyészetnek nevezném...nyílván nem a szó lexikonból kiolvasott értelmének eleget téve....ez a család volt....ezen belül történtek érdekességek...
A Testvérek-ben kiderült, hogy Rebekának nem a meghalt férj az apja, hanem aki előkerült vhonnan, a fényképész.
Sőt. a legidősebb lánynak sem ő az apja.
De mi van itt? :)
Az unokatestvér unokatestvér marad.
Kár... csak elgondolkodtam, hogy ők sem vérrokonok.
a pontos csjt. jogszabalyt nem tudom citalni, de volt ilyen kitetel
Na, máris félreértetted. :D
Hát nem. Nem hiszem, hogy kevésbé gáz, ha egy másik városban Szabó Icukától van 2 gyereke, amíg veled is házas. Nem hiszem, hogy akkor kevésbé undorodnál tőle. Amúgy meg az elég gáz, hogy nem figyel valaki annyira a párjára, hogy észre sem veszi, hogy félrejár. Mert akkor hamarabb kiderült volna. 2 gyerek azért már egy szép kis viszony, kérdem én, ezalatt otthon semmi gyanú??? Totál érdektelenség, hogy merre járt, kivel volt?
Ja, nem a verzió a sajnos, hanem az, hogy apósom már nem él. :) Bocs, nem akartam félreérthető lenni.
Nem vér szerinti rokonok.Törvény nem tiltja,max.az erkölcs,de van még olyan?
Nagyon off leszek, és sajnos nem is lehetséges verzió, mert szegény apósom már nem él. De kíváncsi vagyok: após miért nem veheti el a volt menyét?
nekem semmi se gond; csak az ertetlenseg;
Ezen már rég túl vagyunk ha nem gond!!!
az sem mindegy, hogy hazasok, vagy csak turosteszta alapon elnek egyutt
I. foku eseten kizart, ii. foku eseten neha lehetseges alapos orvosi vizsgalat utan; de az apos pl. nem veheti felesegul a volt menyet;
arisztokrata korokben pl. gyakrabban fordul(t) elo unokatestverek hazassaga;
a tobbi meg maganugy; minek segiteni kopkodni valakikre? amig nem lesz kozos gyermek, nem beltenyeszet; csak a csaladban marad :D
Szerintem elég csúnya dolog így is úgy is...nekem valahogy nem veszi be a gyomrom...én azt gondolnám ha elmegy a párom menjen bárkivel...de a tesóm párjával...pff
Veled történt ilyen?? Válnék asszem...
Ja, de ez most inkább egy moralizálós topik akkor, nem?
Szerintem unokatesók között a törvény is tiltja pl a házasságot, de az, hogy valakinek lett egy gyereke a sógorától is, inkább értékrend kérdése, nem beltenyészet, nem a szó szoros értelmében.