Bélsár... volt/van valakinek? (beszélgetés)
lenmag nem jó erre?
ennél bonyolultabb dolgot én otthon nem csinálnék magamtól-szerintem óvatosnak kell lenned.mert a felszabaduló méreganyagok miatt kell az orvosi felügyelet.de ez csak az én véleményem.
nem is értem miért nem irányított el egy szakemberhez?
köszönöm a hozzászólásokat...
Uh látta a doki, és mutatta is mit kell nézni... Azt mondta elég rossz a helyzet.. Sajnos..
Inni így is elég sokat iszok (napi 3-5 liter meg van simán).
megnyugtatlak, belelát és diagnosztizálhatja, hogy a belek redőiben fel van halmozódva a ki nem ürülő, pangó széklet és ez akadályozza a bélbolyhokon keresztüli tápanyag felszívódást.
Ha egyéb utasítást nem adott mint, hogy tiszttó kúrát hajts végre, ilyen esetben javasolt a sok rost anyag fogyasztása, korpa, müzlik, teljes kiőrlésű gabonákból készült ételek és sok folyadék, ami nem árt ha enyhe széklet hígító hatással is rendelkezik. Pl. cukrozatlan gyümölcslé, most van épp ideje a szilvának.
De javasolt a csalán tea is.
.....ez így igaz! -csak rengeteg folyadékot kell hozzá ínni, - meg lehet Szenna-teát is!
(Az útifűmaghéj olyan mint ha zselatint ennél - ha nem alkalmaznak valamilyen hashajtást, akkor nem tud kiürülni)
nekem meg az jutott eszembe, hogy egészséges táplálkozás(rostok),normális bélflóra(probiotikumok)
meg mozgás+egy szakember.nem hiszem hogy otthon beöntés hashajtózás megoldaná a gondot...
nem tudom...de ha doki bajt lát akkor konkrét kezelést nem csinál?vagy nem mondja mit kellene csinálni?
milyen doki az aki rád bíz egy tisztító kúrát?
keress fel egy szakembert...ne otthon próbálkozz vele mert árthatsz is magadnak.
"hashajó" bocs, ez igazán vicces. Valami ami végig hajózik a beledben és kihajtja a gonosz bélsarat! :D
Nem gúnyként írtam! Én mindig félreírok vmit és egy tök értelmetlen szöveg lesz belőle! :D
erős hashajót kéne bevenned
v beöntés
ilyesmi
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Jóslófájások és a szülés között eltelt idő. Kinél hogy volt/van?
- Most akkor mi van? Mikor volt/van pé.-m?
- Akiknek terhességi cukorbetegsége volt/van, azoktól kérdeznék
- Volt/van valakinek duci 1 éves babája?
- A hajam rengeteget volt/van festve, szőke aztán barna. Le kellett vágni, nagyon el van törve, mi használna rá?