Beleszerettem az orvosomba. Jól tudom hogy fog reagálni ha... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szóval semmit nem tudsz róla, csak, hogy nyugodt természetű orvos, és tetszik a külseje. Ez semmit nem jelent. A magánéletben lehet kibírhatatlan, talán még a nejét is veri.
Egyébként egyedülálló ?
Próbálj meg vele civilben összefutni. Pl tudd meg, melyik edzőterembe, uszodába jár. Ha olyan jó pasi, biztos ad magára.
Magánorvos? Mert akkor érthető, hogy extrán kedves. Bár magánpraxisban is van pár bunkó.
Azt tudni kell, orvosokra hatalmas a verseny.
Ha szeretethiányos valaki, simán megtörténhet. Kis kedvesség, figyelmesség, és máris odáig van valakiért. Pláne az egyenruha! De ez nem igazi szerelem, ébresztő.
Szerencsére az emberek zöme inkább alig várja, hogy kipenderülhessen a rendelőből, nemhogy az orvosban gyönyörködjön :)
Válts orvost !
Van úgy, hogy félreértik a betegek az orvos kedvességét, és egyesek bele is szeretnek, valami hála-szerelem alakulhat ki.
Értem a célzást, de felesleges a "menj pszichiáterhez" kör.
Azt ha valaki beleszeret abba akibe nagyon nem kellene, mégis hogy lehet gyógyszerekkel "elmulasztani" ? Egyébként nem pszichiáter, annál több esze van... amit Ő csinál, azzal segít is az embereken.
Erre szoktam mondani, mindenki akkora hülyét csinál magából, amekkorát akar.
Kolléganőmet ordítva dobta ki a nőgyógyásza a várakozók közé.
Csak tudd, orvos és betege között, etikailag tilos a kapcsolat.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!