Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Dórikám érezzétek jól magatokat.
Megérkeztünk Velencére, itt is szomorkás az idő, de fene bánja, ki sem kell mozdulni az épületből, minden egy helyben megtalálható.
Kellemes délutánt, puszi mindenkinek.
Sziasztok! Túl az ebéden, mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kívánok!
Voltam apukámnál megetettem, elmosogattam. Hála itthon a férjem elmosogatott, mert mindent úgy hagytam itt.
Szomorú, sötét idő van, nem szeretem. A hangulatom is ilyen, időjárásfüggő.
Sziasztok!
Ismét én vagyok. Mártikám, Marcsikám és a többiek, remélem jól vagytok, semmi komoly probléma nincs. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok. Legközelebb Velencéről írok.
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon kellemes, pihentető szép hétvégét kívánok.
Sziasztok!
Na megvolt az utolsó tornám, voltam kontrollon is 3 óra hosszáig csak a kórházban voltam.
Délben megetettem aput, elmosogattam, kidobtam a szennyesét és itthon vagyok.
Mindjárt megyünk le a kutyákkal. Mostanában úgy csináljuk a kora délutáni sétát, hogy én a kicsit viszem, Pali meg Picúrt. Így négyesbe sétálunk, ha bár a kicsi még sokat ugrál Picúrra, de azért elvagyunk velük.
Sziasztok! Örömteli szép napot kívánok nektek. Itt süt a nap, de már fúj a szél. Sajnos mondják holnaptól az esőt:-((((
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Legyen szép a mai napotok is.
Én is bízom benne, hogy jobban lesz, még éljen egy pár évet, olyan jó lenne.
Jó éjszakát Nektek is!
Szia/Sziasztok!
Ez nagyon jó hír, remélem, hogy a gyógyszerek hatására jobban lesz apukád. Mindkettőtöknek teljes gyógyulást kívánok.
Nyugodalmas jó éjszakát, és szép álmokat mindendenkinek.
Szia!
Én javasolom, hogy érdeklődjétek meg Békéscsabán a ligetben nyílt egy (meg nem mondom pontosan a nevét) központ, egy új épület, ahol esküvőket szoktak tartani. Nagyon szép a hely, hiszen a ligeten belül van. Azt, hogy oda kaját lehet-e vinni nem tudom, de el tudom képzelni. Feltétlenül érdeklődjétek meg.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Hónapok óta esküvői helyszínt keresek Békéscsaba a Gyula környékén... Nem találok! Olyan helyet szeretnénk, ahová magunk vihetnénk az ételt és italt, és ahol bensőséges hangulatot tudnánk teremteni k. 80 fő számára. Ennél több ember is szóba jöhet, viszont túlságosan nagy termet nem szeretnénk.
Néztük már a Fédrát és a Rózsa gimi termét, a Fiumét, de az ugye étterem, és a Garzont, ami szintén...
Találtam egy álom helyet Gyulaváriban, csak sajnos esküvőre nem adják ki, mert öregek otthonaként üzemel, és zavarnánk a három bentlakót, ha hajnalig mulatnánk. Ilyesmit keresnék, nem túl népszerű rendezvénytermet, hogy legyen előtte pár napunk kidekorálni. Tudnátok nekem segíteni? Köszi szépen!
Jó reggelt mindenkinek! Igaz már elmúlt 10, de nekem még most is reggel van. No nem azért, mert most keltem fel, hanem annyi mindent csináltam már, mégis szinte csukódnak a szemeim.
Ma nem kellett mennem tornázni. És hurrááá, holnap megyek utolsót és vége. Hétfőn kontroll és remélem minden vége a mászkálásommal, mert már nagyon unom.
Aránylag jól van a karom, nem mondom, hogy nem érzem és még nem tökéletes, de majd az lesz egyszer.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Lehet, hogy eltúloztuk a haldoklást, hála! Tegnap és az elmúlt éjszaka aludt valamit. Enni eszik, csak mindig dirigál, hogy mit főzünk neki. Csak azt nem tudom, hogy akkor minek jár az ebéd? Hogy kidobjuk?
Most éppen borotválni kell majd. De a férjemet átküldöm, mert a múltkor én csináltam és nem volt jó neki. Sőt még hátul a nyakán is le kellett szednem a szőrt, hát azt sem tudtam jól csinálni - szerinte.
Délben megyek megetetni, ki tudja ma mit akar enni?
Sziasztok!
Marcsika gondolok rád!
Azt írtad, haldoklik Édesapád. Visszaemlékszem amikor dédnagyanyám jutott végső stádiumba, vele is nehéz volt. Már ki sem tudott kelni az ágyból, de még onnan is dirigálta a háztartást. Életének fénykorában egyébként erős, erélyes férfiakat is megszégyenített kitartásával, konokságával, akaratával. (Középbirtokosak voltunk, lényegében ő vezette a farmot, nem dédnagyapám.) A vég neki is, nekünk is nehéz időszak volt! Ő ugye tehetetlen lett, nekünk meg sokszor úgy kellett szót fogadnunk, hogy nem értettünk vele sok mindenben egyet. De ugye egy haldoklóval nem vitatkozik az ember.
Nagyapám korántsem volt olyan erélyes mint a dédi, de a végefelé ő is minden megtett azért, hogy ne hagyjon békét.
Nem tudom, szabad-e ilyet írni, de amikor meghaltak, megkönnyebbültünk. Igazi gyászt - én legalábbis - évek múlva éreztem.
Na ma megfőztem neki az újabb óhajtott levesét.
3 kanállal evett belőle és azt mondta tegyem be a hűtőbe. Borsóleves volt a menűbe, abból kanalazott. Most aztán döntsem el, hogy megint nagyon vacak volt a levelem, vagy annyira finom, hogy spórol vele?
Most jöttem haza tőle.
Sziasztok!
Marcsikám, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírt közöltél. Legjobb valóban, ha ráhagysz mindent, csak te nyugodtan fogadd, ezt annak kell betudni, hogy nincs jól.
Szép napsütéses napot kívánok mindenkinek.
Szerencsére gyógyul mármint a vállam. Pénteken megyek utolsó tornára, a jövő héten pedig vissza kontrollra és remélem ezennel befejeztem. Nem mondom, hogy néha nem fáj, de sokkal jobb.
Apu hála aludt az éjjel. Már vagy 3 éjjel fent kuksolt. Reggel torna előtt hívtam és azt mondta, hogy 6 óráig aludt egyfolytában. Majd délben megyek át hozzá ebédeltetni. Láttam a húgom az előbb ment el tőle (itt volt a kocsija a ház előtt).
Tegnap főztem apunak grízgaluska levest, de nem ízlett neki. Nem tudom miért, mert fincsi volt. Azt mondja, hogy nem tudtok ti levest főzni! Nem a fenét, de olyat nem, mint anyu csinált neki. Szerintem én sokkal jobbat csinálok, mint anyu anno. Most olyan levest kért, hogy reszelttészta leves. Azt mondja ne legyen benne semmi. Hát életemben nem csináltam még ilyet, de most azt főzöm éppen. Különben meg jár neki az ebéd, nem tudom mi a fenét akar külön levest. No mindegy, megcsinálom, legfeljebb ez sem fog neki ízleni.
Szép napot mindenkinek!
Marcsikám kitartást és sok erőt kívánok és Apukádnak jobbulást.
A te vállad gyógyul már?
Köszönöm.
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Ez nem egy könnyű időszak. Erőt, egészséget, kitartást kívánok.
Mindjárt megyek aludni. A lehetőségekhez képest jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!