Békés megyei nőgyógyászt keresek!!! (beszélgetés)
Gyulán a Faragó főorvos nagyon jó, anyukámat ő kezelte miután csabán ruch egy tetű volt vele.
Én rónához járok, nála szültem, neki van 4d-je, ő csinálja mindenkinek a 20 hetes uh-ot.
A mogorva külső nagyon jó és alapos szakembert takar.
Szülésnél nem feltétlen a mézes mázos kedveskedés a jó, róna az megmondja, hogy mi van mit kell csinálni, nem mézel mázol, és ennek eredményeképp ráveszed magad, hogy csináld a "dolgod" és pikk pakk megy minden, mig a mézes mázos kedveskedés pl maczó,hosszu és elnyuljott szülést eredményez. De kinek a pap kinek a papné.
Sztem Szeberényi is nagyon jó.De nekem Róna a favorit. Meg gyulán a faragó.
Orosznak volt egy halálos műhibáka, ennél fogva én nem mennék hozzá, bár tény , hogy kétszer nem történik meg ugyanaz, de azért valahogy én tartanék tőle.El is tiltották pár évre, de asszem már praktizál ujra.
Nos, olyat szeretnék, aki nem ordítja le a fejem, hogy x éve nem voltam dokinál, és anélkül szedem a gyógyszert.
Illetve aki akkor sem ordítja le a fejem, hogy mondjuk a vizsgálatnál valamit nem úgy csinálok, vagy ha fáj, nem kiabál velem, hanem mondjuk türelmes...
Apa egyébként hentesnek szokta hívni a Dr. Baukó Attilát:)
Ő van a gondozóba amikor megyek.
Értem
Én már elmondhatom, hogy Csabán szinte az összes nőgyógyászt "kipróbáltam" és mindenkinek van jó és rossz tulajdonsága.
Nagyon ajánlják a Maczó dokit az Orosz dokit(szerintem Ő is nagyon jó orvos)
Róna doki nagyon ügyes uh-os, kicsit mogorva de jó szakember.
Ombódi is nagyon rendes.
Én nem igazán szeretek orvost ajánlani mert ha valami nem szimpi benne akkor meg bűntudatom van:)
Rettenetesen kellemetlen és fájó volt a vizsgálat, nem is sikerült...
Gyógyszert felírt, azt szedem, megszakítással...
Ez már ó rég volt, ezért kellene keresnem valakit...
De oda már nem merek visszamenni...
Én úgy tudom Gyulán van női nőgyógyász,de nevet nem tudok. :(
Merre laksz? Én ugyan Békés-megyei vagyok,de Makóra járok nőgyógyászhoz,szívből ajánlom!!!
Dr. Baukó Attilához jártam..
Legközelebb Békéscsaba van...
Kihez jártál előtte?
Merre fele szeretnél találni? Csabán? Gyulán?vagy másfele esetleg?
Szia!
Én Békéscsabaán dr Róna Istvánt tudom ajánlani. Én mind két fiamat nála szültem és vizsgálatra is csak hozzá megyek.
Sziasztok!
Tud valaki egy nagyon jó nőgyógyászt ajánlani Békés megyében?
Sajna régen akinél voltam, nagyon rossz tapasztalataim vannak, ezért félek menni.
A gyógyszert abbahagytam, most újra szedem, de mostmár csak a háziorvos írja fel..
Ezért érdemes lenne mennem, meg nem ártana egy vizsgálat sem...
Csak a régebbi rossz tapasztalatok alapkán nagyon félek, hogy ismét fájni fog...
További ajánlott fórumok:
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Pécsen a Megyei kórház megvan még?Mármint nőgyógyászat, szülészet?
- Jó, megbízható nőgyógyászt keresek Békéscsabán vagy Gyulán! Tud valaki ajánlani?
- Miskolc megyei kórház nőgyógyászati rendelési idejét, és rendjét hol találom?
- Heves megyei szülészetek, nőgyógyászok