Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem fogják, most jött vissza....
biztos megjavul....és Gigikével összejön és örökbe fogadnak egy kisbabát , stb......
akkor valszeg,átsiklottál azon,hogy festményekkel bizniszelnek majd,
kicserélik az eredetiket,másolatra,
de addig elkell rejteni a másolatot,még megnem történik a betörés,
remélem lebukbak,és kiirják végre Barthát,mert már nagyon bicskanyitogató,
Egyébként nem értem, Ottó miért szívózott azon, hogy meg akarja nézni azt a képet, amit Zsolt dugdosott előle.
De én azt hittem, hogy az a kemény tok, amit átvett a parkban Zsolt, az tele lesz cuccal! És szerintem Zsolt is azt hitte! Vagyis Zsolt tisztességgel át lett dobva a palánkon! A srác + azóta már ki tudja merre jár a dohánnyal.
na na csak lassan azzal a dobálózással,
inditsd újra hátha csak annyi baja van,
50-80ezer egy hamvasztás, kikérni a hamvakat, aztán beszórni a Dunába
Jóbarátommal ugyanezt tettük a kedvenc Duna-partján
Ma már azt hiszem körülményes kikérni az urnát
Attila lenni felsőfok német és tisztába lenni nemzetközi befektetés, vagy a német pénzügyi piac?
Mikor hullámvasutazott a gyerekeivel utoljára?
igazad van nagyon drága a temetés,
de nem azzal szoktak inditani,hogy a sirkő mennyibe kerül,
előbb legyen meg a többi,
miután vízbefulladásról van szó, Rudi halálát közigazgatási eljárás során kell kivizsgálni, ergo nem lehet még a temetése. Az sokáig elhúzódik...
de ez csak kekeckedés , a sok baromság mellett,ami a sorozatban van, részemről
Két kiadótipus van. Az egyik rendelkezik tőkével és mazsolázgat a kiadni érdemes kéziratokból. A másik bérkiadó, amelyik bármit kiad és aztán kihelyez a hálózatokba, ha a szerző kifizeti az ezzel járó költségeket.
Ez az ősz pasas az elsőbe tartozik. Vagy bejön neki Gizi írása, és valamiért de lát benne fantáziát, vagy nem, és kuka. Kenőpénz nem motiválja a döntésben.