Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Igazad van, én most első sorban a villára gondoltam.
Bár emlékeim szerint sosem hangzott el, hogy azért a közös lakásért Hanna mennyi albérletet kér. Te tudod?
Nem tudom hogy működnek a kártyák, nekem nincs. De azt logikusnak tartom, hogy ha pl. a bankban van tízmillám, de a kártyámra csak egymillás limitet kérek, akkor azt az egy millát felvehetem. Vagy nem én adom meg a limitet? Vagy csak aprópénz van az ATM-ekben?
már megint keveritek a szezont a fazonnal,
ad 1: Giginek van lakása,csak kiadta,mert Ádámhoz költözött,
ad 2, Hanna lakásában 3-an laknak,Ottó Zsolt Gigi,
mivel Zsoltnak nincs egy kanyija se, nyilván a másik kettő fizeti a lakbért ,rezsit,kaját,
ad 3,olyan automata szerintem nincs amelyik kiadna egyben egy millát,
de mint azt tudjuk a bk-ban minden megeshetik,
a villa sorsa meg majd eldől,bk-szokás szerint,
Igen, ha a keret egymillió, akkor annyit lehet "lenyúlni" róla. Mindig a kártyatulajdonos dönt a limitről.
Neked nincs kártyád? A következő kérdésem a pin kódja lesz! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Olvasd el kérlek még egyszer, amit az idézett hsz-edben írtál!
Így szól: Hannának a lakása is ott van azt is Gigi fizeti?
De, ha nem egyre gondolunk, akkor pontosítsunk! :-))
Állok szíves rendelkezésedre! :)
Köszönöm. Pontosan láttam, hogy átadta a kártyát csak nem gondoltam hogy léteznek olyanok, amivel le lehet venni automatából egy millát. Azt mondta Gigi, hogy a keret egymillió, de az általában a fizetési keret szokott lenni.
Hol írtam én olyat, hogy Gigi fizeti a villát? A felvetésem az volt, hogy miért nem veszi meg Gigi, csakhogy ne szűnjön meg mint helyszín.
Neked még annyit, hogy ma több magán levelet kaptam, amikben a veled való némi nézetkülönbségünk miatt
- finoman szólva - nem téged dicsérnek agyba-főbe!!!!
Jó lesz, ha ezen elgondolkozol!!!
Kedves Roza78!
Természetesen kifejtem: Ezt írtad a 217040-es hsz-edben: Zsótinak hogy sikerült készpénzre váltani a kártyát?
Nos úgy, hogy Gigi átadta neki a kártyáját, megmondta a pin kódját és azt is, hogy egymilliós limit van rajta. Lehet, hogy éppen ekkor máshová figyeltél!
Hmmm?
Ezen kívül honnan veszed, hogy a Hanna villáját Gigi fizeti? A villa a Hannáé, épp most akarják eladni!!!
ne már,hazaiba?
akkor mindig itt lesz,
küldjék az eszkimókhoz,az jó messze van,
Igen +hülyült és még ő kér bocsánatot
Mikor megy már hazai iskolába Hercegnőcske?
Persze mikor fejezzék be?!
Hülye forgik