Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kis Hercegnő bedobta a durcit. Bezzeg ha az ő érdekei úgy kívánnák, bárkin keresztül tudna gázolni. Lucán is, bármi áron. Ha ahhoz ott kellene hagynia a sivatag közepén, megtenné. És nem értené, miért haragszik rá bárki. Megy még vissza sírva Lucához, ha rájön, hogy a kutya nem néz már rá. És egyértelműnek gondolná, hogy a barátnője hálásan ugorjon a nyakába, megköszönve a kiváltságot, hogy visszafogadja a kegyeibe.
Én ellene vagyok annak, hogy egy gyereket meg lehessen ütni, de Timinél kinyílik a bicskám.
De mi történt a fórummal ? Ági higgadj már le kérlek!
Ez egy jókedvű fórum volt,eddig.
csak hogy lezárjuk a vitát,
volt egy kérdés.mitől öregszik ennyire Nóra,
volt egy válasz ,boszisodik,
én irtam ,hogy már csak a seprű hiányzik alóla,
és igen, vállalom,mert lassan tényleg olyan lesz mint egy banya,
pont ,téma lezárva,ennyi,
hol írtam én azt, hogy lába között seprö ????
nem Te vagy, aki evvel cikized őket ????
én csak annyit írtam, hogy hamarabb öregszenek és PONT.
DE NEM HINNÉM, hogy ennek nagy jelentősége lenne....
Mit jelent? Azt, hogy a Kohán nevű fórumtárssal volt egy kis nézeteltérésem, amibe te is beleszóltál!
Javíts ki, ha rosszul emléxem! Nem arról van szó, hogy mindenki elmondhatja itt a véleményét???
Pro és kontra.
miután szinte mellettünk lakik, jól ismerem...így amit írtam, az igaz......és nem vagyok rasszista egyáltalán, csak azt írtam, hogy a déli származásúak hamarabb öregednek.
Így megfelel ???
.
Igen, megbántottál, mert az én hsz-emre hivatkozással írtad, ami írtál.
És bocsánat, mi ez a kifejezés, hogy "mert én is belekeveredtem"!!
Lehet, hogy te IS 48-as vagy, vagyunk még itt rajtad kívül többet is, meg még olyanok is, akik már 48 előtt is a BK-t néztük!!! De mi már évek óta itt megbeszéljük egymás között a dolgokat, te + 1-2 új vagytok itt közöttünk, akik idekeveredtetek, azóta megy itt, hogy nem igazán a sorozattal, hanem egymás fikázásával, kioktatásával, stb. megy a szöveg.
Vegyetek már visszább itt a hangnemből, és próbáljatok meg beilleszkedni abba a kis közösségbe amelyikbe itt "belekeveredtetek"!
Nem kérlek, nem a te hsz-edre reagáltam alapvetően, csak te is belekeveredtél egy kicsit, ezért írtam amit írtam!
Véletlenül sem akartam veled kekeckedni! Meg tulajdonképpen senkivel, csak a romázás húzott fel. Miért? Mert én is az vagyok!!!
Bocs, ha megbántottalak!
Most ezt az én korábbi, 217060. hozzászólásomra írtad?
Hol firtatok én ott (és bárhol is) valakinek a származását.
Éppen arról beszélek, hogy hagyjátok már abba egymás ekézését, ez az egész, amit itt csináltok ezzel a fórummal, amióta itt vagytok közöttünk csak a vita, a veszekedés, egymás kioktatása és miegymás megy!
Legalább annyi fáradságot vehetnél, hogy azt oktatod ki, aki valóban csupa nagybetűvel gyalázza a kisebbséget!! Ha már veszed magadnak a jogot és a fáradságot ehhez! Kezd a hócipőm tele lenni veletek!
Nem a filmről, hanem az egyik főszereplőről alkotott véleményről beszéltem! Bár időnként van olyan érzésem, hogy nem mindig ugyanazt a sorozatot nézzük.
Miért kell itt valakinek a származását firtatni??? Csupa nagybetűvel.