Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Még temetést akarok látni!
Gyerekkori jóbarátom szertartására nem jött el a pap.
Közös ügyvéd jóbarátunk ki is vert valami jó kártérítést
"Azt írja az újság", hogy Rudi temetésén Natasa mellett, a nagymamája lesz, és nyújt neki vigaszt!
Azért furcsa, hogy nem Emília, jön haza Kanadából?!
Nem, mintha lenne valami bajom Irma mamával, de azért furcsa.
Emília, sokkal közelebbi viszonyba volt Rudival!
Volt több "botrányos" jelenetük, kedvelték egymást. Rudinak köszönhette, hogy Natasa egyáltalán anno elköszönt tőle stb.
Vagy, annyira rossz viszonyban váltak el a karaktert alakító színésznőtől, hogy inkább a nagyit "küldik" a temetésre??!! :(
Hogy mire hajt ez a páros, nem tudjuk, de sárosak. Ha tisztességes lenne Szonja, akkor miért fényképezné titokban a tervrajzokat. Talán előző cégének kémkedik, ahonnan ki se rúgták. Állítólagos testvére is túlzottan ragaszkodik Attilát. A nagy nyomozónak nem gyanús.
Zsolt egyre visszataszítóbb Budapest, eddig se volt jó fiú, de legalább közvetlen környezetét nem verte át.
lesz itt még egy-két kanyar,
nekem Rékasi olyan mint egy ripacs,egy jó szinész bármilyen szerepet el tud játszani,de ettől már kiver a viz amikor vigyorog,vagy éppen hizeleg,vagy netán győzköd valakit,
nem csipem,
Szonjácska már az elejétől kezdve gyanús,de majd kiderül miért épült be ,és mért csábitgatja Miklóst,
Gergő meg gátlástalan,Atis jobban tette volna ha lelép,
Nekem, Szonja és Gergő, a megjelenésük óta gyanúsak!
Nem tudom elhinni, hogy testvérek!
Legfeljebb, bűntársak! Mindenesetre, úgy beépültek a Berényiek közé, mint a faék!
Ági (mentségére szolgáljon!), azt viszont, jól látta, hogy ez a Gergő gyerek a villára hajt!!
És kérem, zsebből fizeti a száz milliókat?!
És megveszi! Esetleg Gergő lenne a névtelen "Góré", aki egyben Zsolt, azaz az "alvilág" főnöke is netántán?!
(Húúú, ha ezt Zsolt tudná!)
Gergőnek "kellett" Attila, mert általa tudta (Julin keresztül), megszerezni a villa kulcsát.
Szonja meg, hót biztos, hogy nem szerelmes Miklósba, hiszen ott vágja át a "Nagy Berényit", ahol éri!
Holott, olyan mézes-mázos hibátlan viselkedést mutat, hogy már az is gyanúúúús!
És! Kémkedik a leányzó........ szóval.... lesz még itt "orrbavágás!"
Egyetértek! :)
(Sajnos, én, nemcsak a karaktert, de már Rékasit, a színészt is "leírtam", azaz kiesett a pikszisből, amit "eljátszott" privátban is a balesete óta/kapcsán! Pedig, tudom objektíven is kezelni a dolgokat, de az Ő esetében nem! :(
mióta visszajött,csak csúszik lefelé,
nem bánnám ha már eltünne,lassan kiver a viz ha meglátom,
Egy kérésem lenne az alkotókhoz! :)
Berényi Ági, a sorozat fő gonosza, a leggátlástalanabb karaktere, ha lehet, minél gyorsabban tűnjön vissza Németországba.
Vigye magával Attilát ha akarja, de Bartha Zsoltot mindenféleképpen vigye Németországba, nehogy a MK téren maradjon!!
(Majd, akkor hozzák vissza, ha a karakteréből embert neveltek, link bűnöző, drogos helyett!)
Bízom abban is, hogy Zsolt, most, másodszor is pofára esik evvel a festmény biznisszel.
Bízom benne, hogy hiába áldozta fel Gigi pénzét a bűntársainak, másodszor is pofára esik, átvágják, mint a műtétjénél, azaz, mint kakkantyút a palánkon!
Tudom melyiket mondod.
Most azt nézem a laptopon.