Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ó, én ma sokkal jobban csináltam, én vettem fel a telefonközpontban.
Sabloneladószöveg kérdi, hogy ki foglalkozik nálunk a hirdetésekkel.
Mondom, szerintem már senki. :)
Kis hatásszünet után közöltem, hogy pár napon belül megkezdődik a cégünk felszámolása. Szerintem nem hívnak többet. :D
A magyar közoktatás terméke a szerencsétlen.
:O(((
Bár más okok is lehetnek a háttérben.
én a matávnál melóztam, és az új akciókat reklámoztuk így
meg volt még a másik kedvencem az adósságbehajtás
amúgy az hogy valakit vissza hívnak, az a rendszer hibája mert automata hívja az ügyfeleket
Hát kb. el tudom képzelni mennyire, de azért a szép szóból lehetne érteni. Ha közli az ember, h nem érdekel akkor ne hívjon már fel percek múlva ismét.
Egyébként is ellenzem az direkt marketinget meg az ilyesféle zaklatást mint olyat. Sztem ha jó egy termék akkor ki lehet tenni nyugodtan a boltok polcaira ha tényleg jó meg fogják venni. De általában ilyen termékbemutatókon meg telemarketingen csak pocsék árukat próbálnak rásózni az embere drágáért. Nem lenne szükség erre ha a termék jó lenne. Ugye jó bornak nem kell cégér.
Most olvasom:
"Ahogy Zsolt megnősül, rögtön letartóztatják. "
Jól mondtátok, tuti ,h a boldogító igen kimondását követő ezredmásodpercben állítanak be a sünök. :)
Lacinak is igaza lesz, h az esküvő lesz a csúcspont ez csak ízelítő volt.
Egyszerűen ez BK itt semmi sem lehet sima ügy pláne nem temetés és esküvő muszáj botrányt csinálni. :)
Manyust is a szülinapján vitték el a sünök.
Egyébként ilyenkor azért lehetnének kicsit tapintatosak sztem, max,. szólnak ,h majd menjen be kihallgatásra nem muszáj rögtön mindenki szeme láttára letartóztatni pláne akkor ha amúgy csak gyanú van.
Lehet tippelni mi lesz: Feldobja Szabi? Vagy másképp jutnak el hozzá?
Na ja erre tökéletes volt.
Mondjuk én is jártam már úgy, h felhívott mondtam, h bocs, nem érdekel erre később megint felhívott. De én nem ordítom le a fejét csak leteszem az asztalra a telefont aztán had mondja, menjen csak a számlája ha már a szép szóból nem ért. Pár hete Bokros Lajos hívott fel a BK előtt mobil az asztalon had mondja a gépi hang a hülyeségeit BK közti szünetben ránéztem eltűnt a vonalból.
Mikit meg felhívt a telemarketinges:
Ingyen hívhatom a barátaimat? Igen? Az ellenségeimet nem? Abból több van :)
Bár mit várunk, ha maguk a fk írók sem ismerik édes anyanyelvünk és olyanokat adnak Géza szájába, hogy "leamortizálta".
Igénytelenek...
Az eltűnt műtárgy Clau lakásában unalmasan kiszámítható, Zümi a kis ing-mellényében szánalom. Nem igaz, hogy legénybúcsúra nem bír egy pólót felvenni. :S
Csak az ajánlásodra olvastam el, amúgy leülhet, egyes. :)
Az ilyen menjen kapálni (vagy szezonhoz igazodva disznót ölni), ne fórumozzon a békés írástudók lelki egészségét veszélyeztetve.
Hmmm, a Fókusz ajánlójában Kiss Ramóna mindenről beszélt (utazás, menyasszonyi ruha), csak szakításról nem.
Na mi is van ezzel a minden kapcsolatot megölő távolsággal? :)
visszatérhetne, mint "lelkiismeret"
pl. ha valaki rosszat csinál, ő fentről, a mennyekből (glóriával a feje felett, angyalszárnyakkal, felhők közül letenkintve) jól leszidná!
:)))))