Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Egy igen jónevű amerikai színészt kérdeztek meg egyszer, hogy nem zavarja-e, hogy folyton negatív karaktereket játszik. A válasz az volt, hogy azok a figurák nem negatívak, csak a saját képességeik szerint próbálják megoldani a helyzeteket, amikbe belekerültek. Ha egy színész eleve azt gondolja a megformálandó karakterről, hogy gonosz, akkor tuti nem sikerül az alakítása.
Ezek szerint Szőke Zoltánnak sokszor nem ezért nem sikerül:)
Olvass vissza egy picit és meglátod, hogy Adrika is odaírta, hogy "szerintem".
Amúgy szakítás lesz ebből a kapcsolatból, én is úgy látom. Igy is eleget húzták már...
nekem erről a "fitymaszűkület"-ről a múltkori bisz beszélgetés jut eszembe:DD
az ofő bejelentette, hogy hamarosan lesz ISZTI nap, s akinek ami eszébe jut kérdezzen.
az egyik osztálytársam fiú, így szólt "fitymaszűkületem van" halkan akarta, de hangosra sikerült. mire az ofő:"Próbálkozz otthon a paplan alatt" :DDDDDDDDDDDDDD
..ahogy nézem, a Nicholson-Jessica Lang változatú "Postás.."-film dvd-n nem, csak vhs-en kapható, de nem bánod meg, ha megnézed!
Tetszett, szellemes összeállítás!
:)
Örülök, hogy te is így látod. Nézd meg a filmet is, biztosan elnyeri a tetszésed!
Utána jár a csoki.
Majd a topik-találkozón átadom! Ha lesz-valamikor.
:)
Egy-egy csoki a jutalmatok, ha emlékeztek a jelenetekre!
/80-asnak, Bogojnak, Hangyásznak pedig egy-egy pohár víz a szökőkútnál./
:)DDD!
a Postás mindig kétszer csenget-et sajnos nem láttam! Most megnéztem egy videós oldalon az említett jelenetet, valóban lehengerlő - és mégsem ízléstelen.
Az Elemi ösztönt láttam.
Elhiszem, de a jelenettől semmit nem várok, afféle Bk-s lesz, azaz egy villanásnyi..
By the way, ki emlékszik "A postás mindig kétszer csenget" híres szexjelenetére a konyhaasztalon, amelyet Jack Nicholson és Jessica Lang produkál/t? annak idején? Máig ezt tartják a filmtörténelem legmaradandóbb, /és mégis ízléses/ akciójának.
No és persze Sharon Stone és Michael Douglas kettősét az Elemi ösztönből..
Az se volt piskóta.
Zebi, remélem, Te láttad, és Célia is. /??/
fog a BK ismét győzedelmeskedni.
ezek ketten mindig harcolnak egymással.
Imi és Niki sosem illettek össze.
Niki egy hisztis, depis, szenvedélybeteg nő.
Imi: naív hülye gyerek, aki szeret parancsolgatni másoknak.
Ramóna és T.Norbert távkapcsolata éppen most ért véget, addigra oda is lett a szerelem.
Sajnos, a hosszabb távollét minden kapcsolat legfőbb átka, s ezalatt a fiú nyilván talált egy másik lányt.
Nem ismerjük az okokat, de sejthető, hogy ez van a dologban.