Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
álítólag nem tart sokáig a kis Teocska szerepe. Halleluja!
most jött, de már küleném el a p...ba!
remélem azért hasomlítani fog a mostani Petire az új, mert a Linda féle csere eléggé megszokhatatlan volt, olyan, mintha nem is az lett volna, hanem egy új karakter...
olyan melegem van :@ most voltam hideg zuhany alatt. nem vicc. hideg. olyan jó volt:P és nem törölköztem meg, erre már most szétesek a melegtől..... azt hiszem én a mélyhűtőből fogok írni. :DDDDD gyűlölöm a nyarat, mikor 50 millió fok van :( legyen már vége a nyárnak :(
[link]
ÚJ ELŐZETES!!!!!
Ádám vagy kanos XD vagy pedig tényleg szereti...
Igaz ez a bolti betörést csak arra használták, hoyg Laci és Teo összevesszen. Van egy új kisbolt, ahová azonnal betörnek (senkit nem érdekel mellesleg a bolt, mert soha nincs ott se Laci se Gabi - pedig ez egy ú vállalkozás - nem egy jött-ment gyerekre kellene bízni - abszolút nem életszerű ! Mint ahogy az sem, hogy a fú szerelmes lesz Gabi akit már régóta nem látott és most hipsz-hopsz ! Igen az sem életszerű, hogy bújtatjs - mondhatni büntetenső ! Akkor olyan apróságot már nem is említek, hogy ki nyerte meg a tehetségkutatót ?
A kis Luca valóban nagyon jól játszik, kedves, bájos szerethető ! Timi nem annyira , de hát a karaktere sme, Nóra idétlen nevelési dolgai miatt. Attila apuka meg nem segít rá, nagyon unalmassá vált - nem léptetik le Julcsával?
Kezdődik a Miklós bomba beharangozása ?
Ja írjátok, hogy Petit alakító srácot felvették, ő is , mint Luca kedvelhető karakter, és jól játszik srác, Balázs olyan bamba-féle. Én Lindát sem kedvelem az előző sokkal jobb volt ! Hanna jó ! Ja és Gizi is jó ! Nem tudom emlékeztek-e rá,hogy volt egyszer a Kész átverésben is ! Ott is jól alakított :-)))
Most olvasom a hírt, hogy felvették Peti alakítóját a bábszínész szakra, úgyhogy őt lecserélik. Sajnálom, inkább Balázst kellett volna. Nem véletlenül nem vették fel a színművészetire.
egy paraszt az a teo... hogy beégette már lacit? nem csoda hogy neki akart menni..
nekem az a fura, hogy míg meg nem vette Iza Oszi képét, addig fel sem merült a sorozatban, hogy Zsófi ilyen jóban van a nővel. Meg Clau is.
Ez is igaz, sőt az a dolog ,hogy betörtek a boltba feledésbe is merült, fel sem merült pl. hogy talán ki kéne hívni a rendőrséget, ha már betörés történt, ráadásul ugye mivel ugye úgy tudják ,hogy Teót is lecsapták meg testi sértés is.
Azt vártam ,hogy Laci majd azt mondja ,hogy hívni kéne a zsarukat, és Teó majd mondja ,hogy ne mert akkor őt is megtalálják.
Laci attól fél, hogy elveszítheti Gabit. Mondjuk az utóbbi sem repesett örömében, amikor Teo - akkor a közönség számára ismeretlenül - felhívta.
A 7. és a 13.-ban hol? (L. még a Texas Vendéglőt kereső Gorcsev Ivánt.)
Ott van a Házban Nóra, Laci nyugodtan kérhetne tőle jogi tanácsot. Bár Laci nem az az ember, saját múltjából is tudhatná, mennyire nem vezet eredményre az efféle bújkálás.
Gabi kedvéért Laci hajlandó elviselni ezt a neki sűrűn kellemetlenkedő gyereket, akiről még csak ezután derül majd ki, miként "szedte fel" Gabi az utcán és miért viseli olyan buzgón a gondját..
Mert ezt még homály fedi.
Laci helyében én már rég kihajítottam volna. Elképzelni sem menne, hogy van egy gyerek ,aki nekem senkim, nem rokon, nem ismerős, nem barát, de én etetem, ruházom, adok neki szállást és még be is szól meg lúzernek nevez meg pimaszkodik. Tuti kihajítanám a francba.
Mondjuk az elhangzott ,hogy őrzött parkolóba is van akkor meg akár a nyóckerben is lehet. Van ott is olyan hely, ahol rend van, és ugyebár a 7. meg a 13. kerületben is van olyan hely, ami mellett elbújhat még a nyócker is.
Mit szóltok, ismét feltűnt Izabella, akinek Ádám a selyemfiúja, kitartottja és aki most Miklóstól készül lakást vásárolni..
A fiú elég szókimondó, nincs elragadtatva Gabi választottjától, akivel gyakran szemtelen is.
Húúú, engem nagyon irritál a kis Teodorka. Laci helyébe én kihajítanám, mint macskát sz...., csak az a baj, hogy akkor megint elvesztene egy asszonyt!
Szegény, mindig úgy kifogja a nőkkel...
A sorozat már eddig is tele volt különféle deviáns cselekményekkel, ami többek közt azért is furcsa, mert minden esetben/!/ következmények nélküli, vagyis a felelősségre vonást, igazságszolgáltatást rendre kihagyják belőle.
Véleményem szerint ezt a kereskedelmi csatorna vezetése részéről súlyos hiba elnézni, illetőleg megengedni, függetlenül attól, hogy naiv mesét látunk..
Ezt a kiskorú srácot Gabinak el kellene engednie, hogy feladja magát, furcsállom, hogy ez még csak fel sem vetődik nála.
Törvénytelenül tartja maguknál és dolgoztatja a boltjukban.
Ez még akkor is így van, ha esetleg utólag kiderül, hogy a vér szerinti, vagy fogadott fiáról van szó.
Mindennek van határa. Jogszabályba ütköző cselekményeket egy napi sorozatba belefoglalni mindenképpen kifogásolható, sőt, felháborító, mert a törvények semmibe vételére buzdít.
Nem értem, milyen rend lehet ott, miért nem akad senki az Rtl Klubnál, aki felhívná erre a mindenható főproducer, Kalamár figyelmét?!
Az lenne nagy pofára esés Miklósnak!
Kft-je válogatja. Tudtommal az eladni kívánt üzletrészt egyes cégeknél előbb fel kell ajánlani a többi tulajdonostársnak. Itt már a szereplőkkel való takarékoskodás okán is ez a szabály, így Izabella, netán Más Lajoska, Clau haverja nem kerül képbe.
Ez nyilvánvaló. Kérdés, ráharapnak-e Miki ajánlatára. Utóbbi esetleg ágyba viszi a kikapós Izabellát, aki erre akkor is átverekszi a kuratóriumon a lakást, ha a nyóckerben, mondjuk a Mátyás téren /Lujza utcában van?
Abortusztúlélő. Most viszont bunkó volt. laci simán kirúghatná. Lesz itt még bunyó ezerrel. Teo mikor haverkodik össze a Ház tinirészlegével, Gabi miatti bánatában fiatalabb pipik (hanna, Linda) felé nézve???
Gondolom a Nádkert be fog fuccsolni, szerintem azt kapta meg telefonon, hogy régóta nem tudnak senkinek fizetni, és a cégnek akkora beruházás volt ez, hogy veszteség esetén lehúzhatják a rolót. Miki a süllyedő hajóról próbál menekülni elsőként...mekkora lenne, ha eladná a részét, és a kft meg kilábalna, talpra állna:)
én mást olvastam XD néztem is hogy mi folyik itt? :DD
Most így hirtelen miért akarja Miki eladni a tulajdonrészét? Volt valami előzménye?
További ajánlott fórumok: