Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
[link]
Dalszövegíróként debütál a Barátok közt sztárja
Mérai Katalin énektanárának első albumára írt dalokat.
Na, mit szóltok???
Teo gondolom az a srác, aki miatt Gabit kirúgták a nevelőotthonból. Bajba került ismét, nem volt ki megvédje, megszökött onnan.
Szereplőcsere: Petit és Balázst is olvastam, ha felveszik őket csere lesz. Illetve új Timike és Máté is lesz ősszel. Gondolom az igazi gyerekek meglepő módon nem öregszenek elég gyorsan, így inkább új gyerkőcöket hoznak...
Nagyon nagy vagy Teo!!!!! Imádunk :-) <3
Csak így tovább a Lacival meg ne foglalkozz
Miklósnak rejtélyes informátora(i) van(nak), aki(k) számára titkos adat nem létezik. A piszkos munkára (döglött patkány Clau íróasztalába)legutóbb Feri bácsit vetette be.
na, ebből mi lesz?
szerintem Kingóca elhajtja....vagy ha már nagyon hiányzik neki, akkor beugranak egy körre az ágyba :)
Jaj, én felhúztam magam rendesen:) Az a folyamatos vakarózása is....
[link]
akármennyire is sok ez a pénz, ő biztos az édesanyját akarná.....:( szomorú helyzet!
[link]
A Kész átverés linkje :
[link]
Nekem egyik kedvencem "A kiválasztott" c. Kész átverés, melyben Gizi is nagyon jó volt.
én is erre gondoltam..... de szerintem nem. visszatérve a Katis ügyre, szerintem valami csaló lehet. ha már nem veszi, ott van valami.....
Más: miki vajon összeszűri a levet Izabellával?
Igen, ilyesmire gondoltam én is. Csak azt hittem, mutatták, hogy pl. direkt a csajra állt rá vagy vmi.:)
Igen, ez lehet a háttérben.
fiús castingon? hmmm.. jó.....:P
Gondolom a bejáratott informátorát állította rá, hogy derítsen ki pár dolgot a cégről meg róla, és mondjuk megtudott olyasmit ,hogy be fognak csődölni ,meg, hogy esetleg másnak sem fizetett már a cég és behajtani esélytelen és ,hogy az egész projekt bukni fog és mivel minden pénzét ebbe rakta a Berényi Világbirodalom is így ők is buknak vele.
Szerintem az elmúlt 3 évben ez a medvejelmez volt a legédesebb húzása.;) Amúgy ki nem állhatom.
Ja, Katiról? Őt figyeltette? Róla nekem egyre inkább az a véleményem, hogy csaló, de lehet, csak rájuk is rájár a rúd...
Valamit megtudott Katiról, ami miatt így döntött.
Én pont ezt szeretem, itt a melóhelyen van légkondi jó idő is van, otthon a panelban 31 fok van este is.
Ott a helyed, Adri!
/Te már ugyan kicsivel elmúltál 20, de azt magyarázd ki és kész!/
:DD
Még mondjátok, hogy nem jó üzletember..
:)P
Nem akarom bántani őt, de tagadhatatlan, egyben elgondolkodtató tény, hogy nem a-különben nívós- operett-társulatával, hanem ezzel a szerepével szerzett országos népszerűséget magának, amit a fellépéseik során maximálisan ki is használ.
Ahol csak tud, ripacskodik, amit személyesen is alkalmam volt látni, amikor a szoboszlói strand színpadán körkérdést intézett a közönséghez, hogyan járt a lóval Novák Laci, amit megvásárolt magának, és aki eltalálta, hogy átfestették, az kaphatott tőle egy CD-t az operett-együttesének számaival.
Jó, mi??
A Petit alakító srác már elmúlt 21, Balázs pedig 19. Gondolom, ő először próbálta meg a színművészetit, majd próbálkozik még és neki is sikerül.
Alighanem így van..
Eszembe jut, hogy évekkel korábban napokra egy pincébe zárta a sógornőjét, sőt, ölni tudott volna, amikor megmérgezte őt, hogy a tulajdonrészét növelje.
Hja, változnak az idők..
[link]
BARNA ZSOMBOR TÁVOZIK A BARÁTOK KÖZTBŐL
Ezerszer normálisabb Teó Lacinál. Miki meg megneszelte, hogy haldoklik a cég, ezért gyorsan el akarja adni?
Teó jófej és tetszett ahogy megmondta a frankót ennek az idióta tohonya Lacinak. Senki nem idegesített még a BK-ban ennyire mint mostanában Tihanyi Tóth Csaba. Medvejelmez, viszketés, atléta...annyira szánalmas.
[link]
A Barátok közt produkció meghallgatást hirdet 18 és 20 év közötti fiúk számára!
FOLYTATÓDIK!
További ajánlott fórumok: