Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mivel azzal az epizóddal kezdtem nézni a BK-t, amelyben Hoffer Józsi szép kielégítéssel távozott a Házból, helyesebben Clau legnagyobb örömére* a cégtől, emlékszem rá, hogy a 2 gyereke egy darabig szerepelt még. Aztán repültek, előbb talán Más Misi, aztán Plazacica Eszter.
*Clau örömmel adott volna akár még nagyobb lelépési pénzt neki ahhoz, hogy végérvényesen megszabaduljon tőle. Kérészéletű visszatérésénél pedig csak Mónika szánalmas statisztálása volt pocsékabb (és nagyobb csinnadrattával beharangozott).
Úgy láttam egy újság címlapján, hogy Balogh Edina mindent "borítana", ha becsúszna egy baba...
Meg ezt: [link]
Még azt mondja:"remélem, a VIVA Cometen viselt ruhám meggyőzte a hitetlenkedőket, hogy a pocakom nem rejt kisbabát."
Jó fej, a fekete karcsúsít... :)
A hírekben az áll,hogy jövőre írják ki Andrást.
Remélem ez nem azt jelenti,hogy karácsonyig elhúzzák Juliék kapcsolatát,és csak utána derül fény rá:oo
Igen, tudunk róla.
Már mindenütt olvasható és nem örülünk a hírnek.
Ezt láttátok?
Nem felel meg a valóságnak, amivel hivatalosan indokolják R.Kárpáti elküldését, inkább arról van szó, hogy a produkció vezetése tehetségtelen, fantáziátlan, az életet kevéssé ismerő emberekkel veszi körül magát.
Ezen kellene elgondolkodniok Kalamáréknak, akik a még oly jogos nézői észrevételekre sem reagálnak, ehelyett árad belőlük a túlzott, semmivel sem indokolható magabiztosság, miközben elvakítják őket a nézettségi adatok.
Mind ez számomra eléggé szomorú, egyben felháborító.
igen, ebben igazad van.
De kb fél éve volt egy ilyen rémhír, hogy Zsoltot is kiírják mert sokat keres, és akkor egy csomó embernek lejjebb vették a gázsiját.
És még így is vállalták, inkább, mint hogy elessenek a biztos jövedelemtől.
bőszerkó XD :DD ez jó. szerintem is lehetne mit tenni andrással. én létrehoznék egy céget a helyében,persze ha van félre tett pénze annyi..... összejönnék valami nővel, stb stb..
az a baj, hogy "lúzer és pancser karakterként mutatják", azért nem mernek mást írni a karakterével kapcsolatban, mert az már olyan más andrás lenne..persze a sok csalódás után igen is lehetne férfi.
szerintem András karakterébe igenis lehetne újat vinni.
Például úgy, hogy elege lesz abból, hogy balek és bekeményít. Nem azt mondom, hogy bőrszerkó meg ilyenek, de mondjuk nem főz mos takarít, hanem közli julival hogy ő a férfi a háznál, és nem papucsnak szerződött. A gyerekeket nem engedi el sehova, valóban nem ad zsempénzt, nem csak fenyegeti őket. Ilyesmikre gondolok. És mondjuk elkezdhetne csajozni is julcsa mellett például.
BK és a JR között van némi különbség...Lehet, hogy a BK-ban vannak amatőr színészek, de a Jr az borzalmas, mintha felolvasnák a szöveget....
BK-ban legalább vannak izgi részek. szerintem.
elég hülye ötlet volt andrást kiírni, mert ha kiderül, hogy megcsalta juli, akkor összehozzák katival, vagy akárkivel, s lehet még mit tenni a karakterével, de lacival vagy vilibáéval annyira nem, mert unalmasak..
az viszont igaz, hogy kellenek új fkírók,deatól függetlenül tök izgi.