Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Amikor Laci kirakta az eladót keresünk táblát, azt hittem a Juli saját maga akar jelentkezni boltosnak :)
De ez is milyen gáz már, a kutya nem látja azt a táblát, csak az ott lakók és talán aki bemegy a Rózsába, meg a boltjukba...Nem tudom, ha Petike nem kell, akkor mikor találnak eladót?
A másik, hogy már ilyen jól megy a bolt, hogy külön alkalmazott is kell nekik, mert nekik amúgy mi dolguk van a bolton kívül?
Igen, jogos a sejtésed.
Akár el is sikkadhat ez a viszony, olyan hosszú ideje lebegtetik.
Minden idők legnagyobb dramaturgiai melléfogásának tartom a Bk 14 éve alatt, akárhogyan folytatódik is.
Sziasztok!
Nekem még az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem derül ki a laptopozás, hanem András megy, Julcsa marad még, és ráfogják a távkapsolatra, hogy Julcsa összejött Atissal. És akkor nem is kell kiderülnie, hogy már régóta tart
Aliz nem alapító tag és Attila sem.
Utóbbiról, aki a jog és igazság bajnokaként indult, mikor belépett a cselekménybe, kiderült, hogy morálisan gyenge ember, akinek nincs ereje színt vallani sem Nóra, sem András előtt.
Saját hazugságának foglya.
No persze a tétova, cselekvőképtelen szeretője, Julcsa se különb.
Miklós önző és haszonleső, mindig kizárólag a saját érdekeit tartotta szem előtt, akár a család tagjainak terhére is.
Bár bizonygatta a lányáról való gondoskodási szándékát Nórának, az porhintés.
Nem szerethető, hiteltelen ember ő és csak remélni lehet, hogy a ma még mellette álló Balázs más utat követ majd..
Nóra felelőssége a Berényi-cég csődközeli állapotáért vitathatatlan, de Miki sem viselkedett szépen.
Ő nagyon büszke a céget alapító Zoltánra, aki valószínűleg nem így járt volna el, ha az bajba jut, hogy gyorsan kivonja a pénzét a süllyedő hajóról, hanem előzetesen leült volna a családdal, hogy megbeszélje a kiutat, nem úgy, ahogyan ő tette.
Miklós valósággal büszke a lépésére, de morális gátjai hiányában nagyon el van tévedve..
Balázs legalább céltudatos, kemény lesz az üzleti életben, és a párkapcsolatban meg nem olyan papucs, mint a nagybátyja.
Alíz legközelebb mi lesz, idegenvezető?
Klaudia meg megérdemelte a ráizélést, mert előbbre járt a kapzsisága ("én leszek a többségi tulajdonos"), mint a legelemibb megfontoltsága.
Bár Mikitől nem volt bajtársias, hogy nem szólt a töbieknek, de valahol érthető, elvégre nem ő tehet a csődről, s ahogyan ő utánajáratott a Nádkerteseknek, úgy Nóra is megtehette volna. A saját pénzből való finanszírozásért meg András hisztizett.
Mélyen egyetértek a többségi szavazókkal.
Ha már minden áron meg kell valakitől válni, én is inkább Tihanyi T. Csabától köszönnék el.
Nyilatkozzatok!
Eddig is tudtuk, hogy Aliz buta, mint a sötét éjszaka.
Olyan csöpp az agya, hogy egy agyrák a fejében éhen halna!
Szavazás eredmény
Kit írnál ki a Barátok közt alapító tagjai közül?
Az összes szavazat eddig: 1135A szavazás kezdete: 2012.06.25.
Tihanyi Tóth Csabát (Novák Laci szerepében) 42% Várkonyi Andrást (Vili bácsi szerepében) 18% Varga Izabellát (Balogh Nóra szerepében) 16% Szőke Zoltánt (Berényi Miklós szerepében) 10%Rékasi Károlyt (Bartha Zsolt szerepében) 8%Ábrahám Editet (Berényi Caludia szerepében) 6%
jólvan, gondoltam megosztom.. másoknak tetszett! mindegy..
de bezzeg ha másoktól azt olvasom, hogy valaki a sorozatban milyen g.nya az nem közönséges.:P annyira...:))
most mi a baj? :O
nem perverz, nem durva vicc! még direkt másképp is írtam, mint ami az igazi szöveg.....:O