Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:)))
Ez van.
Kellemes vasárnapot, Edina!
Joys, rád így hat a kánikula?
Kihozza a humorodat:)))
Én ha egy ilyen találkozón jelen lennék, esküszöm egy rossz szót nem szólnék, csak megkérdezném Kalamárt, miért tűzdelik tele a sorozatot naiv, valószínűtlen cselekmény-szálakkal, ehelyett miért nem közelítenek a minden napi életünkhöz?!
..ja, azt azért felvetném, Kinga miért tűsarkú cipőben porszívózik?!
..meg azt is, miért vitte András Hawaiira Julcsát, mikor ezt a stáb képtelen volt hihető formában megjeleníteni?!
-meg azt is, hogy a tehetős Klaudia miért közösködik Attilával egy csöppnyi, szűk irodában, mikor bőven volna pénze egy ötször, tízszer nagyobb helyiség megvásárlására is?!
-meg azt is...ja, a többi kérdést lenyelném, nehogy nagyon megharagudjanak és még a HOXA-fórumról is kitiltsanak.
Egyben hozzátenném, van dícsérnivaló is, de azt majd Adri tolmácsolja.
:DD
A Vili papó meg a Bözsi mamó úgy fog összejönni, hogy Gizi ki lesz hajítva a piálás miatt, mert vili papa csalódik benne!
Géza pedig szerintem úgy megy el a sorozatból, hogy elviszik a zsaruk, az ügyben, amikor a pénzkazettát ellopta még a Zsolti fiúval, de akkor ugye a Zsoltika lelépett a Zsófika miatt. És most vezetik ide a rendőrséget a nyomok :)
Ennek a helyzetnek van előnye is: a veterán bajkeverő Klau most legalább belenyúlhat a zsebébe, mozgósíthatja a kapcsolatait, hogy kihúzza a kátyúból a céget.
Most megmutathatja az örök ellenség sógorának, mennyire tehetséges üzletasszony.
Saját érdeke /is/ lesz, hogy ezt megtegye, ami jót tesz majd az önbecsülésének.
Meg a hatalom-vágyának.
:))
Ja, ezt nem tudtam!
Ízlések és pofonok..
Adri mellett te vagy a második, aki szerethető figurának tartja.
De ház ez van, más-mással szimpatizálunk, nincs ezzel semmi baj.
akik igénytelennek tartják a sorozatot, azok nem mennek el a közönségtalálkozókra ...
oda csak a rajongók mennek :)
Itt sok mindent csak felvillantanak, aztán elfelejtik, a semmibe vész.
Sok a felületesség, az alkalomszerűség, a művi megoldás, ilyenek a vetített hátterek is.
Mélyen megértem Kalamárékat, hogy nem kívánnak találkozni a nézőkkel, mert furcsa dolgokat vágnának a szemükbe, amelyek közül az igénytelen-jelző lenne talán a legudvariasabb megjegyzés..
Nyilván akkor is és most is vannak/voltak más helyek is, biztosan van olyan hely akár páholy is ,ami nem egy vagyon és azt nem csak a gazdagok tudják megfizetni.
És igen nem csak sznobok járnak az operába, jár oda más is ,de egy nem sznob csak szimpla zenekedvelő nem hiszem, hogy lemegy tizensoakdszor is ugyanarra az előadásra, megnézi egyszer meg talán mégegyszer h nagyon tetszett neki, elvégre hiába imádom pl. némelyik teszem azt Bud Spencer filmet és nézem meg itthon akár 100x is, moziban nem nézném meg ugyanenyniszer mikor már kívülről tudom az egész filmet.
A Titanicon isa volt máosd meg harmadosztály afedélközi utasok ugyebár csóró kivándorlók voltak főleg, és a legolcsóbb harmadosztályos jegy elég olcsó volt ,hogy ők is meg tudják venni, de az igazi nagy pénzt a luxuslakoszátlyokból nyerték. Ahogy a repülőknél is a fapadosokat kivéve a legdrágább első osztályú jegyekből bár jóval kevesebbet adnak el, de mégis abból van a legtöbb bevétel.
Debrecenben és Szegeden is van a helyi színháznak opera-tanszaka.
Ezek szerint lassan 10 éve nem fordultál meg az Operában.
A mai helyárak-nekem elhiheted, bérletünk van oda- nem magasabbak más színházak árainál, és hidd el, nemcsak sznobok, hanem egyszerű zenerajongók, operákat kedvelők /is/ járnak oda.
/A Titanic-ide vonatkozóan rossz példa Dani, a 10-es évek elején indult a hajózás a világon és ez luxus-gőzös volt, milliomosokkal, pl. Astorral, Guggenheimmmel és másokkal a fedélzetén.
Az viszont tény, hogy a személyhajózás a tengereken ma sem olcsó mulatság, főként a teljes ellátás és szórakozás miatt.
Nálunk igen kevesen veszik igénybe, mert a néhány hetes utak méregdrágák./
Az Operaházat én is néztem, de nem voltam biztos benen elvégre egyszer 2003-ban jártam csak ott mikor osztálykiránduláson oda is betévedtünk, tárlatvezetésre, megmutogatták mi hol van. Operákat amúgy csak ott lehet nézni az egész országban? Máshol nem?
Amúgy ott az idegenvezető is mondta, hogy ennyi tükör azért van itt mindenhol, mert sznob trásasági összejövetelek zajlottak itt mindig is és a többség nem is az előadás miatt ment az operába (főleg akkor ha már sokszor látta és már kívülről tudta), hanem inkább pletyókat begyűjteni meg azt nézték ki mit vett fel meg ki kivel jött. Egyes páholy jegyek meg már 1900 körül is annyiba kerültek mint a perui államadósság. De hát ugye a Titanicon is a luxuslakosztályok egy vagyonba kerültek és az is főleg sznobos egymás előtt felvágásos utazás volt, az első oszátlyon utazók többsége nem azért utazott a hajóval, mert Amerikában volt dolga, hanem csak úgy úgymond társasági összejövetel.
Dani , elfelejted, hogy Zsolt az irodában összefeküdt Andival!!!
A mesterséges megtermékenyítés ötlete csak ezután vetődött fel! Ők ebben az előzetesben a szexet beszélik, nem az in vitro- projektet!
azért, mert valóban csak oda vannak fotózva!
Pl. Hawaii háttér,
Dubai- utazás a taxiban-háttér
Operaházban -háttér mind-mind csak technikai megoldás volt..
Még nem tudni, mi lesz, de az biztos, hogy valami nagyon nem stimmel a f.íróknál..
A legteljesebb unalomba fullasztották, elmaszatolták a legizgalmasabbnak ígérkező szálat, Julcsa és Attila egyébként is lassan csörgedező, nyögvenyelős viszonyát, ami bárhogyan is alakul ezután, úgy fog kitudódni, hogy a néző közben majd, hogy elalszik rajta.
De már az sem bizonyos, hogy napvilágra kerül.
Ekkora kapitális baklövést én még nem tapasztaltam, még a sokat szidott, mélyen leszólt latin-amerikai szappanoperáknál sem..
Nagyon ciki-ez szívás:ooo
Gondolom ezek után Zsófi megint csomagol.
Bejön Adri tippje,szünet előtt derül ki Juliék kalandja.
Valamikor biztosan sor kerül rá, mivel felszínen kell tartani a Zsolttal való ellenségeskedését.
..hát ezzel rohadtul napirenden marad!