Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

2009. okt. 15. 22:10
És nem vagyok szarkeverő, ezt meg egyenesen kikérem magamnak!! Nem kéne besározni, és lejáratni mások előtt, nem adtam rá okot!!
2009. okt. 15. 22:07

És még annyit, Ancsa, hogy nem szoktam kémkedni Senki után, hanem ha érdekel, elárulom, Akikkel renszeresen kommunikálok, és jó barátságok alakultak ki másik fórumon is, hogy ne kelljen Őket keresgélni, ha üzengetünk egymásnak, Őket elmentettem kedvencnek, ahogy Téged is, és amikor itt vagyok, akkor meg szoktam nézni, akedvenc felhasználók közt, hogy éppen ki van itt velem egyidőben, és ez nem kémkedés, szívből sajnálom, hogy Te ezt másképp gondolod...

Nagyon igazságtalan vagy, mert sem eddig, sem most nem bántottalak, hanem a bizalmasodnak árultam el, hogy feltehetően itt lehettél, de talán Ő jobban keveri a kátyút, mint Te gondolnád, nem nekem kellene rámtámadnod...

Én nem szoktam SOHA!!!! SENKIT!!!! bántani, mert én is tudom,milyen az, ha bántanak, és támadnak, főleg, ha az igazságtalan, de azért én nem haragszom Rád!!

Ami meg az állás illeti, a kiskönyvem már dugig tele van írva, hány helyen jártam munkáért, nem tehetek róla, hogy a fogyatékos Kisfiam miatt sehol nem kérnek belőlem... Nem kértem a sorstól a nyomorúságos sorsot, nekem sem öröm egy dühöngő Autista gyermek, az egyetlen örömöm talán a fórum, de most Te is igazságtalanul bántottál meg!!

1285. pemete
2009. okt. 15. 21:51

Ancsi, gondolom arrólvan szó, amirőlmár beszéltünk itt régebben! Rendeld meg a netről a gésa-golyókat! 2 golyósat, a legkisebb átmérőjűt, és használd napi 2-szer fél órát. nem egy drága dolog, kétezer forintért már tök jót kapsz, éstányleg segít. Szülés után nekem isminden bajom volt, bepisiltem, befolyt a víz, sőt volt hogy még a levegő is csak úgy bement, és amióta megvettem, és használom nagyonsokat változott a helyzet. Egy próbát mindenképp megér szerintem. Én már pár hét múlva éreztem javulást, addigra már nem a vizelettartással nem volt gondom. Szóval hajrá:)

Örülök, hogy a kuttynak sikerült megmenteni a szemét!

Tigris tevoltál orvosnál a kutyaharapással? Ez nem játék ám! Mi van, ha nem volt beoltva, vagy valami betegsége van??

2009. okt. 15. 21:38

Bocsáss meg, nem kevertem a szart... Csak nagyon kerestek a többiek, és EGY!! embernek, Akiben Te is megbíztál, anno, alárultam, hogy beléptél, mert a kedvencek közé mentettelek, de nem árultam el, hogy mi a másik neved...

Sajnálom, hogy Ő bekavart...

A világért sem akartalak megbántani, annál jobban tisztellek!!

2009. okt. 15. 21:20

Sziasztok.

Megműtötték a kutyát,határeset volt,még vissza tudták tenni a szemét,most össze van varrva,kegyetlenül néz ki..

Mindenkitől elnézést kérek a következő sorokért,de most jött el az a pillanat amikor nem fogom magamban tartani!

Pont most öntötte el a szar az agyam,van elég bajom,és jön egy szarkeverő ide,akit a kutya nem hívott,és a hátam mögött aljas módon meg akar hazudtolni?

R.H igen rólad van szó!!

Csak hogy mindenki tisztában legyen vele,van a barátnőmnek egy nickje,aisah amit én nemrég használtam egy tudatbázis kérdésre,mert szégyeltem a saját nevemmel feltenni a kérdést!

Már ott voltam annyira normális,hogy R.H miután le akart műtétek számában győzni,megírtam neki,éppen én használom a nicket..

Azóta a barátnőm belépett vele,és R.H szerint én voltam,mikor épp áramunk sem volt..

R.H ezt a topicot én nyitottam!Elnéztem,hogy sunyi módon beosontál,tudományosan okoskodtál,de azt,hogy megpróbálj kitúrni na azt már nem!!!

Eleve kúrvára nem szeretem ha nyomoznak utánam,de ha érdekel,a férjem munkahelyén van net és a diszpécsert is megkértem lépjen be pl nlc-re..

Ilyen meg sem fordult az agyadban igaz??

Egész nap ide jársz siránkozni,és a normális emberek mögött kevered a szart!!

Szállj le rólam de villám gyorsan inkább menj munkát keresni!!

És a barátaimat ne zaklasd az idióta leveleiddel!!

2009. okt. 15. 20:05
Ancsa, basszus!!!! nem jutok szóhoz:(((
2009. okt. 15. 19:18

Sziasztok.

Kutya nincs meg. Mindig elkerültem, de mostanra végleg eltűnt úgy néz ki.

Egyszerűen vigasztalhatatlan vagyok. :(((

1280. pemete
2009. okt. 15. 19:14

Szegény kutyus, basszus!

Remélem sikerül helyrerakni a szemét!

2009. okt. 15. 18:46

Sziasztok!!!

Reméltem, jobb híreket látok itt...

Ancsa, örülök én is, hogy vagy végre...

Mizújs a kutyával????

2009. okt. 15. 18:35

Sziasztok!!

Ancsa, látom, Te is "jó" szomszédokat fogtál ki, mint én is...

2009. okt. 15. 17:06

Jaj, Ancsa...

Hát ez hogy? :((((

1276. kesanya
2009. okt. 15. 16:18

Ancsa, b+, ez már nem lehet igaz... ! Mi történik még veletek?????? :O

Nézzetek be a naplójába, jesszusom.. :(((

2009. okt. 15. 14:24

Na én a jó meleg kádban el is aludtam..

Amúgy mindenki jól van??

Remélem Tigris elment orvoshoz...

1274. kesanya
2009. okt. 15. 12:18

Sziasztok!

Ancsa, de jó, hogy látunk! :*

Tigris, szomorú ez a kutyasztori... :(

2009. okt. 15. 10:47

Sziasztok!

Napsütéses, 20 fokos és szélmentes napot :)

A szülinaposnak pedig boldog születésnapot!

Tigris: kutyus? Nincs? :(

Ancsaaa! Jó végre látni itt Téged is :)

2009. okt. 15. 10:44

Jó pancsit!

És nagyon ari a klippecske!

2009. okt. 15. 10:43
Köszönöm azoknak akik aggódtak,Köszönöm Timi hogy hívtál!!!
2009. okt. 15. 10:33

Sziasztok..

Vagyok,meg van áram,és fűtés is kb 25perce..

Most elrohanok és dobok a kádba egy hasast!!

Aztán jövök ám:)

Hangának ment Zene:))

1269. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1268. - Pemete)
2009. okt. 15. 10:05
Ők tuti fogják! Szétszedik a lakást négyen egy perc alatt:)
1268. pemete
2009. okt. 15. 10:03

Azért remélem jó lesz:)

A fő, hogy a gyerekek élvezzék!

1267. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1266. - Pemete)
2009. okt. 15. 09:52

vasárnap a keresztelőjük után!

Csak már túl lennénk rajta:D Anyós mellett nem lesz tökéletes a hangulatom asszem. Sebaj, anyámékkal kimegyek a konyhába borozni meg cigizni, csak a keresztszülőket sem lehet teljesen magukra hagyni a drága mamával.

1266. pemete
2009. okt. 15. 09:37
LEsz buli?
1265. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1264. - Pemete)
2009. okt. 15. 09:33
Köszi a nevében is!
1264. pemete
2009. okt. 15. 09:16
Boldog szülinapot Hangának:)
1263. pemete
2009. okt. 15. 08:54

Sziasztok!

Tigris hogy vagy? Tetanuszt kaptál? A kutya oltási könyvét elkérted?

2009. okt. 15. 07:46

Szebb reggelt Lányok!

Tigris ugye elmentél orvoshoz?

Remélem ma már előkerül a kutty!

1261. pemete
2009. okt. 14. 18:02
Drukkolok, hogy előkerüljön!
1260. d879a0c5b4 (válaszként erre: 1259. - Mothertiger)
2009. okt. 14. 17:40

Bizts meglesz kutyus, ha befogta valaki, majd elengedi vagy megszökik :)

Lehet, hogy nem ma vagy holnap, de nem adjátok fel :)

2009. okt. 14. 17:10

Sziasztok.

Helyzetjelentés: reggel Papó felhívott, hogy megvan a kutya. Lázas sebességgel mentem hozzájuk. Félve nyitottam be a kapun, Papó kérte, hogy hívjam a kutyát. Kiáltásomra ugatás volt a válasz, dobogó szívvel mentem hát bentebb.

Csalódás. Nem ő volt az, hanem egy kisebb, turmix (erős német juhász génekkel megáldott) szuka kutya. El se lehet mondani, hogy mit éreztem.

Ma megtudtam, hogy tegnap látták a közmunkások, hogy egy nő elüti a kocsijával. Állítólag nem lett semmi baja, csak kicsit sántított, aztán már azt se, majd elfutott. Nagyon sokan látták, kiderült, hogy rosszfelé kerestem... Felmentem hát a posta felé, mert arra látták utoljára, ekkor kaptam egy telefonhívást, hogy a falu másik végén éppen most láttak egy nagy német juhász kutyát. Nos akkor, hátraarcot csináltam.

Az említett utca végében kire bukkantam? A csaló kutyusra, akit Papó befogott, majd elengedett. Ez a kutya hozzám csapódott, nem tudtam lerázni. Követett tovább hosszú utamon. Lementem az alvégre, a kutya végig követett. Vagy háromszor majdnem elestem miatta, mert előttem vágott át egy csomószor.

Az alvégen sártengeren keresztül bicikliztem, mindenkit kérdezgetve, hogy látták-e a kutyát. Arra senki sem látta. Mikor már majdnem elértem egy simább terepre, egy háztól vicsorogva kirohant egy kisebb testű puli, és kifordult szemekkel nekem rontott. Mivel éppen toltam a biciklit, nem tudtam mit csinálni hirtelen. Próbáltam a bicajjal védeni magam, de nagyon gyors volt a kis dög: belemart a jobb lábamba, aztán villámgyorsan megkerült, beleharapott a bal lábamba is. Még a csizmán keresztül is éreztem, hogy mekkorát mart a kis geci...

Bevallom hősiesen, hogy visítottam, mikor a kutya megmart... Nagyon régen harapott már meg kutya, hát most megkaptam a magamét. Ezután az élmény után remélem legalább a 90 éves életkor garantált számomra... :P

Nagyon sok utcát bejártam, de nyomára sem bukkantam... Nagyon sokan próbáltak segíteni, de semmi eredmény. Minden valószínűség szerint valaki már befogta.

Ez a mai történetem, holnap megint rászánom a délelőttöt a keresésre...

Mindenkinek szép estét!

Ha valaki látja Ancsát, mondja meg neki, hogy hiányzik. :(

2009. okt. 14. 13:22
elátkozott egy ház az tuti:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook