Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bárányérmék roston recept

Bárányérmék roston recept

Elkészítési idő 30 perc

A Bárányérmék roston hozzávalói:
1 kg báránycomb

sertészsír.


A Bárányérmék roston elkészítési módja:
A kicsontozott bárányhúsból apró, kb 3 dekás érméket vágunk ki és nem túl vékonyra klopfoljuk. Az inakat bevagdaljuk és az érméket mindkét oldalon megsózva olvasztott sertészsírba mártva a forró grillsütő rostján mindkét oldalát pirosra sütjük. A sütés után azonnal, forrón tálaljuk. Pirított kocka vagy szalma burgonyát, hagymás burgonyasalátát, parasztos uborkasalátát, vagy vajon párolt könnyű zöldfőzeléket adhatunk hozzá körítésként.


Kategória: Húsételek receptjei


A bárányérmék roston elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook