Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Randivacsi recept

Randivacsi recept

A Randivacsi hozzávalói:
-2 nagy csirkemell filé
-1 kg burgonya (lehet fagyasztott is. A gyorsaság miatt most én is ilyet használtam)
-15 dkg füstölt trappista
-30 dkg trappista sajt
-3 db natúr tömlős sajt (felénk pucusajtnak hívják :D )
-fél zacskó fagyasztott, morzsolt kukorica, vagy egy nagyobb konzerv
-3 dl tejszín
-kb. fél csomag csodafűszer (Kotányi grill klasszikus)


A Randivacsi elkészítési módja:
Először is betettem a steak burgonyát sülni a sütőbe, mert amíg az elkészül, a rávaló is meglesz. Nagyobb csíkokra vágom a csirkemell filét és azonnal meg is pirítom egy kevés olajon. Amint ez megvan, ráteszem a pucusajtot, nyakon öntöm a tejszínnel és a káposztareszelőn lereszelt sajtokkal. Amikor elolvadtak a sajtok, belekerül a kukorica és a csodafűszer is. Néhány percig forraljuk és készen is van.

Rizzsel is nagyon szeretjük, de én most sült krumplira vágytam.


Kategória: Húsételek receptjei


A randivacsi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook