Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Májpástétom gyors fogyasztásra. recept

Májpástétom gyors fogyasztásra. recept

Elkészítési idő 60 perc

A Májpástétom gyors fogyasztásra. hozzávalói:
50 dkg sertésmáj (csirkemáj), sertészsír, vöröshagyma, őrölt fekete bors, majoránna, só, fűszerpaprika, kevés paradicsomkrém vagy paradicsomlé, 10 dkg házi füstölt szalonna, 20 dkg teavaj.


A Májpástétom gyors fogyasztásra. elkészítési módja:
A májat megmossuk, majd a hozzávalókkal pörköltet készítünk belőle. Ha kész lehűtjük. Ezután hozzáadjuk bőre nélkül a 10 dkg füstölt szalonnát apró darabokra vágva és a 20 dkg vajat is. Kissé átkeverjük, majd botmixerrel pástétom állagúra aprítjuk, de közben ízlés szerint fűszerezzük. Ha kész dobozba rakjuk és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az az ízeik. Kb 3-4 napig hűtőben tárolható.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , 2016. szept. 4. 14:17
A májpástétom gyors fogyasztásra. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook