Banya tanya.... (beszélgetés)
kivót az? mire visszagyövök minden a fejetetején áll.
na, figyeljen, maga bunkó paraszt!!!! Ha mán óvassa az irományaimet, akkor nyajja ki!!!!!!stimm?????átkozott unatkozó vén banya!!!!!!!!
akkó most küggyé nekem abbú vazze, mer mingyá főborrittom az asztat!!!! há nem hagynak békin máááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olan privit kaptam, hallod????????a jó édes nénikéjit mindenkinek mán!!
mondom gyóccer! gyógynövény pálesz waze. Karlovy Varyból, ahun van 12 gyógyvízforrás, emmeg a 13., eztet szeretik legtöbben. így csomagóva a világ bármely pontyára eejut.
muszáj letennem a csúnya fejemet valahova, mer eegurll magátó. nézem a monyitort, oszt összefojjnak a betük, oszt lecsikódika szemcsim.
látommá...dejjez most mijen szeszesital,he??
nemfodka! becherovka. tömény gyóccer. szeressük. még nem láttá ojat? akkoo neézd meg a zadatlapomat waze. ott van eekészítve egy kis nasivaa.
hétvégin én is aszt csinátam, wazze...nem vót net, oszt csak járkátam, mind a veszettlégy!! montam uram....sürgőssen beszerezni egy gépet, mer fővedelem az összes páleszt:)hiányoztatok, na!!!!
minnyá sofőrködök, ezé csak ijjen hoxás pijját engedhetek meg magamnak. de hétvégén vót becherofka waze... ajjó vót ám!
inni kő, ha van mire! waze...
gratullállok!!! errreeee igyuuunk!
oké....jót beszégettünk:)
na mennem kőőő, megyünk megvenni a vonatjegyet a béjlávaaa. maj gyöszök. pussz
:DDD
nekem csak kocsonyára fussa...maj eladom a sok kocsonyit oszt veszek rajta neked meeecit...☺
kocccsonyára?? én meg aszittem, autó..mondom..aszittem mercédeszt küdözgetnek:)
szijjja :) mizu anyus? kűttem kocsonyát, szeressed? mer nálam a békejel az egy tányér kocsonyára hasollít.
na mivót este dééémon? csak sötéccség?
írassá fel hokszaelleni gyóccert magadnak. meg nekemis, nemsokára köll...
mi a túrónak zuhanyozgacc??? oszt látod, evvan belülle.
jóó reggelt!
nagy bajba vagyok, banyekok..nem jó otthon a gépem:( így lemaradtam a hétvégei csevejről...néha bepillantottam egy pillanatra, de a fijjamnak köllött a saját gépe..tittára evonási tünetem vót:(
én is látom, csak most pijjál:D
iit is van a banya,én látomm! :D
ki tuggya...akkor biztos a Józsi horkolását hallom mellőle:D
ügyes:D!
áhh dominós má tuti nem alszik,mennek a zsirik suliba....:)
bazz,tegnap,és ma is ugyanazt az ujjamat odacsíptem a zuhanykabinhoz...szerencsétlen flótás! :S
biztosan alszanak még...idáig hallani a horkolásukat
Rám is ne aggódj,de nem figyeltem! :DD
Többiek?
ha meghallom ezt a szót, enyhe mértékű idegrángás gyün rám :DD
amúgy neked is jó reggelt:D!
További ajánlott fórumok: