Banya tanya.... (beszélgetés)
vis csak 4 db ot sütöttem,és az is kész van
nah...ako majd fütyüjjetek..:)megyek:)
mi van déjmon...csöngettek, h nem vagy itt?:)
ha ez békejel..akkó nem to mi legyek, wazze..én mg aszittem, valami jó autót kívánnak nekem-DDD mer abbú má van 4...ölég!!!!!:)
jahhh..há ennyien akarnak békűni..há öze se vesztem velük!-DD vagy mán most mi van????:)
mongya mán eg valaki, mijjaz a kék mercédeszjel-DDDamiket nekem kűdözgetnek:) tik tuggyátok?:)
áhhh,nem izgulok én má rá ezer éve...:S
már más a favoritom :DDD
nembírom, kész...ojan erősen mosojgok hogy minnyá behuuuu...:))))))
hehe...biztosan beindútá vóna rá:)
azt is elhiszem...a nagynénéd bőkezű nem mondom kécce se! :DDD
jehhh...arra tittán emlékezek!-DDDDDDDDDD
na jó vót veletek banyekok, mostan eeemegyek. majd gyövök.
ja ja,annak hát,arra a hófehér hab testére,fokhagyma gerezd valagára pfffff....:DDD
kész..én má annyira röögök..h megin igénybe kő vnnem a mit is?, libero..vagy mi
:))) naakkor én nemmondom ee milyen arcot vágtam amikor a szatyor barátokat mekkaptam. :DDD
máhogy az exnek vegyé tangát, picinyem??:)
a faszit nem láttam azóta :DD
:DDDDDDDDD elképzelem,milyen arcot vágtál!
Mi együtt mentünk be az üzletbe...mikor végeztünk,azt mondta a pasas,lepjem meg Őt egy tangával...az ex csak addig vigyorgott,még azt nem mondtam:erre a testre tanga?ugyan?! :DDDD
az ex,meg morgott hazáig,hogy mé égettem beee! :DDD
aknavető waze :DDD vállróó indítós :DDD
mit nem láttá azóta? a vibrit? eeenyelte? :)))
há nekem meg meglepinek szánta!!!!
bementem a városba egy butikba, oszt etűnt mellőlem...mondom..ijjazannyát, há emmeg hova lett?
kiállok a butik elé, kijabálok....eccercsak megjelent egy csomagga..kérdem, mi van abba? aszongya, meglepetés.én meg aszittem, h valami tök jó dolog, parfűméria, vagy ijemi..
hááá...itthon miko megmutatta este, még a luk is összeszűkűt, úmegijettem:):)mondom, mijez, wazze? géppuska??????
háhááá,én is beígértem valakinek,hogy érezze át a fájdalmat,de azóta se láttam...szerintem beszart a feladattól! :DDDD
:DDDD azóta meg be van sz@rva ha a háta mögé kerűűűsz....szegény ember :))
További ajánlott fórumok: