Banya tanya.... (beszélgetés)
Üdv! Rég nem voltál erre!
szijjjjjjjjjasztookk megjöttem :)
Ennyi időm volt...
Jön a párom....
További napsütéses délutánt:))
körömvirág a szomszédbó, hárpijja.
ja... pontossan. a feehők fölött süt, csak mink alattuk vagyunk. :(((
Néztem is, ki az a virzsi?:))
esztet nem ide akartam írni...
virzsi te hallod-e?
betársútunk neked virágot termeszteni, csak az a baj, hotte nem űtecc, csak nekem ez nem jutott elébb a zeszembe. legalább akkó a janivaa űtettessé, oszt társújon be ű is, mer így nemlessz meg az 1450 morningglori waze!
Sziasztok!
Biztos süt, csak a sok felhőtől és az esőtől nem látom:))
nállatok is süt a nap ezerreee?
sok szagos vizet banyák a nyakatokba!
mekkora forgalom vót ma itten nahajjátok!!! csak kapkodom a fejemet, asse tom mit óvassak.
Neked is, és mellé sok-sok piros tojást!
Jó reggelt banyák!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
szijja Betty! itt is lesünk!
akkó majd bizonyára meghínak egy hajókirándulásra!!
dógoznak, közbe lopnak, csaanak, hazunnak, Bettyke meg űzi a mesterséget, akárcsak mi. waze eccerre több kereset. ezek megveszik a hajót őszre, azzaa gyönnek haza waze.
mi??????????? há az egy emberöttő, wazze!!! millen gazdagok lesznek ezek, hallod?? megesz a sárga iriggység!
novemberben... addig tart a szezon waze. amúgy néha hazakukkantanak. maj szól neféjjé!
igen...szinte hihetetlen..nem régen még nagyon boldog volt Klaudiával
Hallottátok, hogy Daróczy Dávid felakasztotta magát?
Bakker, ez nagyon durva! Pont annyi idős volt mint én. Ilyenkor mindig nagyon megdöbbenek...
Nem tuggátok hogy Bettyg mennyi időre távozott? mikó gyönnek haza???
Betty! azé valahogyan döcög ez a tanya...
há azé igyexek itten én egyedül, honnekaptyunk a fejünkre, he vélletlenű benéz ideni.
jóó regget!!!! eröppentek innen a banyekok..aztá majd kapunk Bettygtő,ha meglássa!
kihalóban a banyák waze...én itten vagyok hahóóó.....ó ....ó....ó.....ó....ó
waze akkora itt a züresség, hogymá visszhangozik itten odavissza. eegyött ideja tihanyi visszhang, nédmá!
telekijabálom a tanyát, nehogy valaki asziggye, kihaltunk. ááááá.....óóóóóó.....úúúúúúú - emmá kutyavoníttás vót, de sebaj tóbijás.
nacsá! menek alunni, megvót az ecceméjes egyfelvonásos szösszenet, jócak minden banyának, jó böjtölést hónap!
én is ideszagolok egy csöppet...szimm-szimm
azé néha benézek, nehogy beleptye a por azt a tanyát, mer Betty agyonvág.
További ajánlott fórumok: