Banya tanya.... (beszélgetés)
nem tudom eldönteni,melyiket csináljam?
Erre a Rota vírusra gondoltam...exem tegnapelőtt idejött betegen,na meg a kórházba is járkáltam,úgyhogy várható volt hasonló,de hogy ilyeeeeeen kegyetlen,azt nem gondoltam volna! :(((
óó, te szegény...ha most jöttél ki a füdőből, akkor itt leszel egy fél órát?:)
hello banyák!Iszonyat szarul voltam éjjel,nem mentem dolgozni!van valami vírus megint lányok!hasmenéses,hányásos!benyeltem,de olyan szinten hogy 3 korty vizet iszok,fél órát a fürdőben töltök!mindkettőt egyszerre végzem :((((((((((((((
megégett a szoliba-DDDD attól még szőke:)
áhhh neem,csak pirított 3.14 csákat engednek előre...micsoddda diszkriminácijóóó!muhahahahaha :)
mit mondott a doki? előre engedtek attól, hogy nem vagy szőke?
szijjjasztok!Megjöttem én is a kórházból! :)
tuti nem kapott a végire :DDD
nem megyek oda vissza, ha valaki ennyire egyszerű mint egy pont, ahhoz nincs mit hozzáfűznöm.
most viszont megyek, Limbós jóllakott, elrázogatom a popóját :)) helyetted is :))
azt nem értem, h délelőtt még vevő volt a humorra..aztán délutánra fordult a kocka..
Ekkora buta, öntelt majmokat! Pfff...
hahó, déjmon:)én dódozok.)
Hy banyák!7:30 kor indul a buszom!
Most ebédszünet van!Mit csináltok?hol jártok?
csütörtökön. ezt nekéssed le.
najezt lekéstem!!!
Bettyg..mikó indúsz?
Jó reggelt banyákkkkk!van még 20 percem a buszig! :)
vigyá, nehogy egy parókát is eecsórjá, mer asztán horhatod a fejeden. merha má eccer eevitted, akkó kő hordani. meg a műkukikat is haggyad a hejjén waze!
igazadvan, a béjlának ígyis úgyis, akkómeg mást leszarok. felőőtözök szép kelmébe, rámse fogtok ismernyi.
de csupa fíínom holmi, nemám kínaji waze. számít, hogy nézki???
összelopom? naaszt megnézhetném waze. átlag életkor 70 waze. mitvigyekeee tőlük? a pundrabugyogót max. télire...
mijaszarnak csomagósz? maj összelopod a sok fincsi urihölgytő te. há szabadon kibejárkász maj a szobájukba. kiválasztod, ami kő, viszed waze. vagy széjpen eekéred. meglásd odaggyák.
azt elhiszem...én is sokkot kapnék...:DDD
okádani?? nagy állatbarát vagyol, hallod-e :)))
émmeg itt ülök egy kupac ruha tetején, csomagóóónék oszt ojjan tanácstalan vagyok mit vigyek...:S
eddig 3 bőröndnyi gyűt össze, a béjla meg rámpirított hogy ennyit nemvihetek...
hüje béjla :P
most próbágatom hogy mit miveee, de minnyá széjjebasz a zideg...
háj banyákok!Az vót kajakra,nem is akármilyen! a rosseb a pofáját,annak a férfinak!az ex meg itt hentereg az ágyamba,me'beteg,oszt idejött okáddani! :DDDD
hú waze télleg nagyon ámos lehettem, mer féreirtam.
mongyad kijaz, irunk nekije szerelmetes levelet.
kit kell agyonütni, he?! szójjá, oszt leütöm, mint taksziórát wazze!
További ajánlott fórumok: