Balek ducik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Balek ducik
Diéta iparág alatt a kamu kondigépek és kamu zsírégetőket értettem. pl az abtronicot és az abflex meg ilyen tárogató micsodákat és a csokkentett zsírtartalmú sutiket(amikben ugyanannyi vagy tobb a szénhidrát mint a normálban) értettem, igazad van nem voltam egyértelmű. A porok amiket használok bodybuildinges cuccok, nem átverés, nem csodátígérő dolgok amit csak meveszel és tv nézés közben egyszer csak átalakulsz vmi csini macává mint a tvshoppos reklámokban :)
Szoval én a két iparágat különválasztom, mert ugyan diéta mindkettő, de az egyik egy hatalmasnagy hazugság :) az én véleményem szerint.
Igen tudom, de Ők együtt lehetnek a szeretteikkel. Én egyedül vagyok, magányosan élek és azért mert otthon nem bírtam tovább az anyagi kilátástalanságot. Hívom a nővéremet hogy jöjjön ide, keresek neki melót, a kislányának sulit, de azt mondja nem. Tudod miért? Azért mert ha Ő eljön akkor mi lesz otthon apuval és a bátyámékkal.
Én sokszor ugy érzem magam mint egy árva, de megengedhetek magamnak olyan dolgokat, amikről otthon álmodni sem mertem.
Nem jó árvának lenni....
Én alapból ennyit viszek be, pedig nem is vagyok úgymond testépítő, sportolok, súlyzózom, de nem sorolnám magam oda, mert túl gizda vagyok, kellene még izom.
ÉS napi kb 100g a normális fehérjeadagom (48kg vagyok), ezt könnyedén meg tudom oldani fehérjepor nélkül is. Annyi, hogy főételekhez eszem 120-150g csirkét, halat, más húst, vagy 3 tojást, és snacknek 50g sajtot, vagy 100g túrót, mozzarellát, olajos magokat.
Reggelire müzliszelet, vagy zabkása, mert reggelire nem bírok sósat enni, és mindent kiegészítek zöldséggel, kevés gyümivel.
Amúgy tény, hogy vega étrenddel mindez kevesebbe kerül, kiszámoltam. De nem lehetetlen. És porok nélkül is meg lehet oldani, én is szoktam venni porokat, de kis mennyiségben, mert végülis van időm "igazi" kaját is készíteni, ha olyanom van, akkor napi 1 turmix és kész, tízóraira vagy uzsonnára.
Kedves Agostina!
Épp egy sikertelen periódusomon voltam túl, ami a fogyásra tett kísérletemet illeti és egy olyan "csodaszert" vettem meg sok pénzért, ami nem használt. Ekkor írtam a cikket.. Bocsánat, ha nem arról szólt, hogy hű, de "happy" vagyok.
Szó sincs róla, hogy feladnám, továbbra is célom lefogyni. A te empatikus hozzá állásod példa értékű, így reagálnék pár mondattal kedves szavaidra:
1) Nem gondolom, hogy egyet kellene értenie mindenkinek velem a cikkemet illetően.
2) Nem vagyok irigy arra, aki vékony, én is voltam vékony és szeretnék újra az lenni.
3) Nem gondolom azt, hogy aki kondi terembe jár, az feltétlenül sznob vagy üres fejű én azokra utaltam, akik ott élik az életüket és nem az edzőkre célzok!!
4) Hogy én szeretem az Éden hotel c. műsort, ahhoz neked a világon semmi közöd nincsen. Csak azért mert te baromságnak tartod, veled ellentétben engem nagyon nem érdekel, hogy te szereted-e a műsort vagy sem.
5) Légy szíves ne turkálj a pénztárcámban! Arra adom ki a pénzemet és akkor, amihez kedvem tartja.
6) Légy szíves szállj ki a hűtőmből is, mert nem fogom megosztani veled, hogy mit eszem.
7) Nem ismerjük egymást, szóval Agostina kedves leckéztesd azt, aki rád szorul.
Lehet, h tévedek és nem (csak) ezt takarja a 30 ezer Ft. De én ezt vettem ki a szavaiból.
Ezektől nem fogy az ember, ezek kiegészítők ahhoz, h úgy táplálkozzon, ahogy egy aktív sportolónak, testépítőnek szüksége van rá. Akárki akármit mond, izomhoz fehérje kell és ez aktív sportnál 1-2 g/testtömeg kg is lehet és azért lássuk be, ennyit napi szinten senki nem visz be alapból.
És akkor még nincs is említve a sok-sok fontos vitamin, ásványi anyag, omega-3, izületvédő, stb...ki mit használ.
"porokra max havi 30 000-et koltok"
Van akinek összesen ennyi pénze marad, miután befizette a számlákat.
Vannak mellékhatásai is a növekedési hormonnak (amit kívülről visz be az ember), pl cukorbetegséget alakíthat ki, és akkor egész életedben oda kell majd figyelned.
Ami jó, az az, hogy pl az izmok amiket ezekkel növesztesz, megmaradnak abbahagyás után is. ÉS mondjuk 2 hónap alatt elképzelhető, hogy 2-3 kilóval több izom lesz rajtad, és 2-3 kilóval kevesebb zsír.
Elképzeled magad 3kg plusz izommal és minusz 3kg zsírral?:)
Ja, és elég drága is, és nem veszélytelen, de vannak természetes útjai is, hogy stimoláld a növekedési hormont. Én először ezzel próbálkoznék meg:)
Nah ezt egy egyetemi tanulmányból fordítottam :)
a növekedési hormonról :)
Növekedési hormont mindenkinek!! :DDD
Hülye lenne nem használni ha ennyi jó hatása van :)) Miért növesztené a klitoriszát szteroidokal :D
Bőr - Fokozza a bőr rugalmasságát, textúráját, és feszesít.
energia - Megnövekedett energiaszint és érzelmi stabilitás.
csont - javít a csont szilárdságán, a tömegén és javítja is.
Szexuális teljesítmény - Fokozott szexuális potenca és gyakoriság.
Nemi vágy - Megnövekedett nemi vágy és libidó.
izom - Fokozott izomerő,izomtömeg növekedés és tónusosabb izmok.
zsír - Csökkenti a zsírszövetet és fokozza a fogyást
Memória - Jobb mentális működés.
szív- bizonyítottan erősíti a szívez és csökkenti a vérnyomást.
Vese - Jobb vesefunkció.
Immunrendszer - Jobb immunitás és könnyebb gyorsabb gyógyulás.
haj - javítja a haj minőségét szerkezetének és csökkenti a hajhullást.
Koleszterin - még erre is jó hatással van, csökkenti a koleszterinszintet
Verseny majd a jövőben :) még nem vagyok tónusos :) De holnap leugrom a kedvenc boltomba egy kis novekedési hormonért :))))
Ez az iparág (diéta) ugy ahogy van átverés. Nagyon elenyésző százaléka igaz és hasznos.
Minden divatdiéta és termék átverés vagyis nagyon nagy százalékuk. Sajnos.
Minden kövérnek fel kell fognia hogy ezt egy teleshoppos ABTRONIC ( azt is vettem anno :D) Nem fogja megoldani helyettük :) Nem oldja meg helyettünk. Van egy nagyon jó uj cikk, cukornádkisasszony írta, nagyon jó, és igaza van, hinni kell!
Tudod mi a fura, hogy régen egy kovér testbe zárt karcsú lány voltam, most pedig egy karcsú testbe zárt kövér lány vagyok :)
Igen sokan félnek a proteintől, mert azt hiszik hogy instant izom :))
Szépen át lehet alakítani a testet edzéssel aminókkal zsírégetőkkel, meg rendszeres mértékletes evéssel :)
Nemsoká teszek fel uj képet vettem egy uj zsírégetőt :) a legjobb a bodybuilding piacon ;)
A növekedési hormon arra is jó, hogy átrendezze egy kicsit az arányokat az izom javára.
Szóval oké, hogy valaki testépít és ettől izmos lesz, de amit az első év alatt elérsz, tulajdonképpen azok a te adottságaid (ha jól csinálod az edzést és a diétát). Viszont ha valaki már 10 éve edz és diétázik (lásd rubint réka), és 10 évig "normál" kondis, nőies alakja van, de aztán 1 év leforgása alatt lesz olyan mint az 5-ös dvd-jén, na ott már szerintem volt egy kis növekedési hormon.
Azért mondom, mert mivel már régóta de nagyon régóta sportolt, ha természetes adottság lett volna, akkor már tizenévesen is így nézett volna ki.
Ezzel nem akarom kisebbíteni az érdemeit, keményen edz, és tartja az étrendjét stb. és az alakjából ítélve ő nem update étrenden él, hanem body buildingesen és nekem itt van ellentmondás: ahhoz, hogy ilyen legyen, nem a saját módszerét használja, de a bodys módszer által elért alakjával reklámozzák az ő módszerüket. Nem mondom, hogy nem lehet lefogyni vele, de ha valaki az alapokat csinálja, messzemenően olcsóbb lesz, és talán hasonlóbb.
Egyébként jó az étrend amit leírtál, igazad van, sok fehérje kell, de az emberek úgy általában félnek a sok fehérjétől (én nem:D). És nem kellenek agyonreklámozott ch-szegény sütik...
És aztán a versenyből mi lett? Sok sikert!
nincs sem mükörmöm, sem szilikoncicim, sem műszempillám :) egyszerüen csak megcsináltam :) jupiiii :D Életformává vált. Nekem a kondibérletem 9600 ft/hó. porokra max havi 30 000-et koltok, kajára (csirkemell) 15 000, Rizs a legolcsobb zab a legolcsobb, és héha megeszem egy pizzát :) multkor bacont reggeliztem tojással és mivel nincs hozzászokva a gyomrom, enyhe gyomorfekélyt kaptam és 2 napig nem tudtam dolgozni sem, csak fekudtem itthon.
Pénzem pedig abbol van hogy kb 3 éve nyelvtudás nélkül kijöttem angliába, és most mintavarró vagyok 5-en vagyunk összesen és én vagyok az 1-ik :) ugye milyen csodás :) ez egy nagy cég ám :)) a bravissimo-nál és a pepperberry-nél (ugyanaz a cég) erre büszke vagyok, mert varrni sem tudtam :) oh bassz..s tul sokat írok :) Nagyon sajnálom, de belejöttem, most már nem hagyom abba :DDD
Szoval szerencse szerencse hátán, de a depi engem sem kerul el. Baromira magányos vagyok. val szeg azért irogatok itt mint egy hulye hajnalban...
Nah szoval mindennek van ára. A családom otthon, melóhelyen csak egy keleteurópai vagyok a szemukben hiába beszélek nagyon jol angolul, és dolgozom egyutt a cég designereivel attol engem még nem ismernek fel az utcán... Mindegy a kondiban viszont tudják a nevem a recepciósok :D
és lengyelül köszönnek, hiába mondom hogy SZIA :)))
Vannak a kondiban magyarok is ám :)
Lehet írnom kellene a tapasztalataimrol...
Nah mostmár befejezem :) Bocsi mindenkitől akit irritál a kommentem (kommenteim)
Sziasztok :))
Novekedési hormont bodybuilderek használnak ahhoz hogy nőljenek :) Ha csak nagyon karcsu akar lenni valaki, azt talán meg tudja csinálni szteroidok nélkül is, de lehet nem, attol függ mi a célja az illetőnek.
Mindent mértéllek kell enni, persze egyszerübb ha a diéta alapanyagait a legtisztább élelmiszerekből állítod össze. Rizs, zsab, csirkemell, pulykamell, tonhal(konzerv). Fűszerezni lehet bátran :)
4 éve 82kg voltam. Depiből zabáltam. Megvettem minden sz.art amit reklámoztak :) és semmi nem használt :)
A diéta piacnak nem érdeke hogy lefoggyon az ember, hisz ha lefogyunk akkor csökken a bevételük, és hát ők nem egy köszönömért csinálják.... Hihetetlen mennyit koltottem sz.rságokra :) Nah mindegy most eladom ezeket a dolgokat az ebayen a kövéreknek :) Mert közben lefogytam :)
Elkezdtem koplalni, megállt a fogyás 72-nél aztán ingáztam sokáig 65-72 kg között. Aztán egy szép napon bementem egy proteineket árulo boltba, gondoltam veszek vmi zsírégetőt :) Aztán az eladó írt nekem egy gyors diétát (120gr protein/nap husbol porbol, 100gr szénhidrát/nap rizsbol zabbol). Elkezdtem kondibajárni és most 59kg vagyok és elhatároztam hogy bikini vagy figure model leszek (gyúróscsaj a színpadon:)) Jah csak azt akartam elmondani hogy ha a bodybuildinges étrendet veszitek alapul, és sétáltok heti 5-6szor 1 órát, vagy szobabicikli!!! (legkényelmesebb) Akkor le fogtok fogyni. A www.bodybuilder.hu oldalon talultam mindent ;) de a shop.builder.hu -n is van sok hasznos infó külön csajoknak az olvasnivaló melü alatt!!
Ne pazaroljatok pénzt a sok sz.rra tovább!!! Nah ennyi :) Pussz mindenkinek és sok sikert ;)
Ne haragudj, de szerintem amit írtál az nem teljesen valós. mármint én egy részével nem értek egyet.
Nem csak attól lehet lefogyni, ha megveszed a méregdrága kondibérletet, vagy betartod a diétát amiben méregdrága kajákat kell enni.
Amit a cikked elején írsz hogy a finom vacsorákról le kell mondani, és akkor noha jól nézünk ki, de nem vagyunk jól lelkileg..hát nem tudom. Nem csak a rossz ízű kajáktól lehet lefogyni. Igenis finom dolgokkal is mehet, és működik is.
Nem csak a fogyasztószerek és kondibérletek a megoldás, hanem az akaraterő. Szerintem.
Jol megfogtad a lenyeget:)
Marmint ha a reklamot vesszuk, szinte mindig olyan valaki reklamoz egy dolgot, amit nem is eszik, vagy nem ettol lett ilyen.
Pl 20 eves leanyzot 40-esnek sminkelnek es igy reklamoz ranctalanitot.
Vagy a szerekkel feltuningolt reka a peksutiket reklamozza, pedig o nem ettol lett ilyen, es csak hitegetes, hogy valaki csak peksutitol olyan lesz mint o:). De nem reklamozhatjak hogy egy kis novekedesi hormon-szuritol lett ilyen, mert akkor hol marad a bevetel?
Egyetértek az írással, én is éreztem, érzek hasonlóan, nem keresek sokat, majdnem bedőlök a csodákat ígérő fogyókúrás szereknek, és áltatom magam, hogy ezért meg azért nem tudok lefogyni...
DE!!! Két éve nagy akaraterővel, elszántsággal elkezdtem fogyózni, és nem vettem méregdrága kondibérletet, csak egy akciós, leárazott Norbi kazettát, amire minden nap tornáztam 50 percet, és elmentem sétálni, ami ugye ingyen van, és ugyanazt ettem mint előtte, de csak keveset, mértékletességgel. 1-2 hónap alatt lement 12 kiló, ezt sokáig tartottam is, de most a vizsgáimra fogom a hízást....Szóval én is mindig kifogásokat keresek, de valamiért most nincs akaraterőm, holott tudom, hogy le lehet fogyni, sikerült nekem, és nem került plusz pénzbe, csak a végén, mikor csini ruhákat vehettem..:)
Tehát én most vagyok azon a ponton, hogy újra előveszem az akaraterőmet, félretolom a csokikat és leporolom azt a bizonyos kazettát!
Hajrá lányok, asszonyok, menni fog az, ne nézzétek a reklámokat, magazinokat! :)
:)
Avagy ha én nem vagyok boldog más sem lehet az, értem?!
;)
Itt se kövér se normál se vékony se sovány nem lehet boldog! :))) Hogy nézne az ki, ha mindenki boldog lenne? :)
Mielőtt még valaki komolyan veszi: vicc volt!
Tényleg?
Ahhoz képest sok itt az orákulum.
:)