Balek ducik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Balek ducik
Mert ciki leírni hogy az oka az irigység.
Figyu!
Ha sovány lennél azért támadnának,ha duci azért.
Ne azt nézd mit mondanak,hanem azt hogy ki mondja!
Az az érdekes, hogy Te elvileg olyan elégedett vagy, és valamiért mégis magadra vetted azt, amit nem bántásból vagy rosszallásból írtam.
Nem másítottam meg semmit, de azt hiszel, ami jól esik.
De mindenesetre nem adjak ingyen nekunk sem.
Pl en mindig is tornaztam, terhesen is. Talan annyi az elonyom, hogy igazabol mennyisegre nem tudok bezabalni. Es ez mar alkati, hogy pl ugy erzem, bezabaltam, pedig nem.
Sokan meg az ehseg teren hatranyban vannak de pl sokkal konnyebben izmosodnak, es ezt az elonyt is ki kell hasznalni:)
Olyan nincs hogy valaki minden teren hatranyos legyen, meg kell talalni azt a pontot amiben ugyesek vagyunk:)
Én egy valamit nem értek. És ha erre tud valaki válaszolni, akkor igazad adok neki és nem jövök ide többet.
Ha én ezt mondom, hogy így boldog vagyok, a párom szeret, jobban érzem így magam, mint régebben és tényleg elégedett vagyok azzal a nővel, akit a tükörben látok, akkor miért velem foglalkozik mindenki? Nem az a legfontosabb, hogy magunknak megfeleljünk? De. Én megfelelek, mért akarjátok belém sulykolni, hogy ne tegyem, mert nem vagyok így jó? Én biztosan tudom magamról, hogy elégedett vagyok így, akkor nektek miért fáj, hogy ilyen vagyok? Nem értem komolyan.
Ertem:)
Akkor Tunka, meg egyszer, senki nem akar cikizni oke?
Igen ez tok igaz, a ferjem szokott is szolni az agyban hogy kilog a csontom ( pedig az csak hasizom), de mikor szepen kirittyentem magam akkor meg mindig buszke:)
Szoval ez a kettosseg amit korabban emlitettem, megvan a legtobb pasiban. Pl o nagyon csipi victoria beckham-et ahogy oltozik de azt mondta hogy megdugni nem tudna ( viszont baromi jol oltozik es kesz)
Beteg,az egy dolog.
De gonosz is volt.
Ez meg tény.
Vajon miért tudtam ezeket a verziókat én is előre :)
A könnyű, mert én nem tudok hízni a kedvencem. Aki 1 kg-ot pikk-pakk felszed egy hónap alatt, az nem emésztési zavaros. Leteszem a kést, villát, ha megteltem, bármilyen finom is. Magamba tudnám tuszakolni, de tudom, hogy elég.
Ez egy tök depis anorexiás csaj.Most olvastam a naplóját.
Nem kell vele foglalkozni.
Gonosz és beteg.
Na azert ez kicsit eros volt, en elhiszem maximalisan hogy tetszik a parjanak.
Nehogy mar ilyen meretet oltson a dolog, ilyen szemelyeskedesbe atmenos!
Igenis csinos csajszi es tetszik a parjanak, eleg annyi hogy kicsit figyeljen oda es kesz, nezzen a jovobe, es ezt finomabban is ki lehetett volna fejezni
Miért nem szállsz már le róla???
Kicsit unalmas az erőlködésed.
Ne haragudj de veled nagyon elszaladt a paci!
Az a képed amin a kulcscsontodat mutogatod,az számomra egy anorexiás beteg próbálkozása.
Az a szép amilyen Te vagy? Lehet hogy nincs hasad,de a vállad olyan mintha vállfa szorult volna a bőröd alá.
És szép a betegesen sovány arcod?
Ne csak másokat nézz meg,és le,hanem használd a tükrödet.
Ha nincs,szólj,és adok.
Másrészt a többieknek is mondom,hogy szerintem le lehetne szállni arról hogy Tunkát elemzitek.
Miért ő itt az első számú kivesézendő?
Nyilván tisztában van a túlsúly hátrányaival,de kissé elvan ez már túlozva.
Kíváncsi lennék a hozzászólók közt vajon hányan dohányoznak...
Mondtam én, hogy tagadom, hogy túlsúlyos vagyok? Nem. Végig azt mondom, hogy én ezzel tisztában vagyok, de jól érzem magam így és számomra ez a legfontosabb. Rendszeresen megmásítod azt, amit mondok.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, tőlem teljesen függetlenül, hogy remélem azt tudod, hogy a BMI sok mindent nem vesz figyelembe, amikor ezt adatot kiszámolja és nem biztos hogy reális.:) De mondom, ezt tőlem függetlenül mondom.