Baj, hogy ha valaki ősszel már a téli kabátjában jár? (beszélgetés)
Plusz 40 fokban is azt veszi fel, csak akkor nem a hideg, hanem a tűző nap ellen.
Bárcsak megint ott tartanánk! :)
Bundát!
Mindenki olyan kalappal köszön, amilyen van!
Én speciel egy pólóban, meg egy pulcsiban indultam el reggel. Igaz, bicajjal megyek és tekerek (az elején még picit hideg van).
Ha már most nagykabátot vesz valaki, akkor a fagyos télen mit vesz majd fel?
Tenk. Lehet nem fejen, emerre lejjebb esztelen szervek, lebenyek.
Kell emlegetnem, reszketek!
Már nem lepődök meg semmin, mióta egy volt ,,ügyfelem" egy februári napon , télvíz idején nyitott orrú magassarkú cipőben és mezítláb jött be hozzám.
Az ügyfeles kolléganőim pedig a látványtól is hólyaghurutot kaptak.
Miért járhatna valaki 20 fokban is nagykabátban?
Most ősszel szerintem a legtöbben elővették a télikabátjukat, ha nem is a síoverált, de télit, mivel téli idő van. Nem a naptár, hanem a hideg miatt öltözünk fel. Én tegnapelőtt 3 pullóver+őszi kabátban fáztam, így elővettem a télit.
Pláne úgy fázunk, hogy pár hete még 40 fok volt. Februárban már 0 foknál is van, hogy kigombolom a kabátot, mert akkora már átálltam a hidegre.
Egyébként meg ki a fenét érdekel, nehogy már mások miatt fázzak.. De ahogy körülnézek, más is fázik.
Erre azt válaszolná a keresztanyám, hogy baj az, ha valaki eltöri a lábát.
Ha fázol, nyugodtan járj abban, amiben jól érzed magad! Mi az, hogy kabátszerűség?
Ha nincs meleged benne.... Miért is ne???
Régen volt átmeneti kabát - ma meg már nincs átmeneti időjárás. Szinte a papucsból ugrunk a csizmába!
Senkit nem érdekel, hogy mit viselsz. Manapság, semmilyen öltözékkel nem keltesz már feltűnést.
Viszont égő kabátszerűségben... hát, lehet, hogy néhányan telefon után kapnának, és hívnák a tűzoltókat.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szép ez a csizma megfelel ősszel?
- Kora ősszel felvehetem már a fordított bőr anyagú combcsizmámat?
- Miért mondják azt hogy csak ősszel jó el rakni a csalamádét? Ha most teszem el mi baja lehet?
- Hogyan készítitek föl a gyereketeket (és magatokat), hogy ősszel óvodába megy majd?
- Cserjék szaporítása ősszel, hogyan?
- Most olvastam, hogy jön egy üstökös, ami ősszel szabad...