Babával a strandon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
2. dus
2007. okt. 4. 11:26
Én szívesen vinném a babámat fürdőbe, de mivel ott dolgoztam, így ez egy kicsit vissza tart: nem-e szed majd össze valami bacit, fertőzést, stb.! Sajnos baba úszásra alkalmas fürdő tőlünk nagyon messze van, pedig jó volna ki menni egy kicsit pancsolni a bébikémmel!
1. _kleo_
2006. máj. 27. 21:54
Ha a baba elmúlt hat hónapos, bátran nekivághatunk! A strandon az anyuka is kizökken egy kicsit a hétköznapokból, a kicsik pedig élvezik a jó időt, az önfeledt pancsolást. Válasszunk tiszta, füves strandot, ahol sok az árnyék.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Termálvízben áztatja magát valaki télen. Helyes-e ha azt mondja: strandon voltam?
- Fiamnak leégett a háta strandon.Nivea sun naptejet vettem most, de azt írja, hogy leégett bőrre nem jó, nem szabad használni?
- Ma strandon voltam ugrottam egyet és annyira megrándult a nyakam, hogy még feküdni sem tudok! Mit tegyek?
- Gyenesdiáson a strandon tegnap este egy 3 év körüli kislánynak eltüntek a szülei. Tud valaki valamit, mi lett, meglettek a szülők?
- Pelenka kiütéssel lehet a strandon medencébe vinni a gyerkőcöt?