Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Jaj drága, akkor mielőbbi gyógyulást a férjednek, remélem nem kapod el tőle 🙏
Én a tesztfutár és a fastest.hu oldalról rendelem az ovuteszteket, nyilván minden drágul, de én 70-80ft-ért vettem még pár hónapja, mostmár 100 fölött vannak, de még így is jók :) onestep 10es érzékenységűt használok, rózsaszín a csomagolása. Sose csalódtam még benne, mindig annyira pozitív, amennyire lennie kell, ha pedig nem az, az is egyértelműen látszik :)
Van mindenféle, legjobb áron szerintem ez van (lehet van olcsóbb is, nem tudom): [link]
Mondjuk én most CB digitálisat rendeltem, mert nem szeretnék az előző napok után csíkokat figyelgetni.
Obietero 🤗❤ Köszönöm szépen! Aranyos vagy 🥰
Ohh, szegény 😩😩 Gyors gyógyulást a párodnak!
Sajnos ovu tesztben nem tudok segíteni.. nem használtam még sosem. 😕
Tud valaki jó helyet, ahonnan jó áron lehet ovu teszteket rendelni? Úgy tűnik, hogy ebben a hónapban eléggé elúszott a peteérésem, múlt csütörtökre vártam, és pénteken azt hittem, hogy megvolt, de ma hirtelen ezerszer erősebb tüneteket produkálok (petefészek szúrás, leszakadó derék, fájdalmas szoptatás volt eddig, amire hagyatkoztam). Viszont ha ez igaz, akkor az ehavi esélyeink elúsztak, mert férjem csodálatos pozitív tesztet produkált ma, csak sajnos covidból 😔 így inkább pihentetjük a dolgot...
A pozitív hírnek örülök, Pillangó, drukkolok hogy erősödjön a csíkod, és probléma mentes terhességed legyen! 🤞
Reménykedem. ❤ Nem rég mértem hőt. 37,1
Cicik kicsit duzzadtak és érzékenyek is.
Az orrom folyamatosan bedugulva. Ez volt amúgy az első jel amiből azt gondoltam, lehet sikerült. 🙃
Hiaba fújtam.. semmi nem jött. Allergiás nem vagyok szerencsére. Aztán utána olvastam és ez elég sok babást érint. Nem emlékszem rá, hogy a kisfiammal ilyen lett volna.
A sógornőmnek háromszor ment el a babája,.ő ajanlotta nekem, hogy nagyon jókat hallott róla. Elkezdte inni és most 10 éves a kislányuk
( unokahugom ) ❤❤❤
Én meg mimdig a gynex cseppre esküszöm.
Engem annó nagyon szepen rendbe hozott. Volt, hogy 83 napra jött meg... elkezdtem szedni az első kúra után 28 napra megjött, a második honapban pedig ott volt a pocakban a kisfiam.
Ittam igen. Nem tudom mi okozta nekem a kisebb barnázást a kettő között. De nekem volt, hogy nem volt vagy csak éppen kevesebb, másabb.
Ha tudod próbáld ki. Remélem hatásos lesz. Ha ovukor iszod reggel éhgyomorra, az segíti a termékenységet is. 😘
Lesz hát, csak már most ő irànyít 😓😂🤭
Te hogy vagy? 🥰
Jahjj... szegénykém ❤ Tudom milyen érzés. Van, hogy elszakad a cérna. Jól getged, hogy kiengedted a felgyülemlett érzéseket.
🤗❤❤ Lesz picikéd!
10.napon én is csináltam tesztet de az teljesen hómező volt... Nekem 12. Napon lett egy extra halvány csíkom predictorral..
Ami azóta sem nagyon erősödik.
Lehet csak korán teszteltél.❤
Nagyon drukkolok ❤
Én mindig úgy voltam vele inkább lássak egy negatív tesztet és számítsak a piros betűs ünnepekre, minthogy hirtelen megjöjjön.
De a negatív teszteket se esik jobban nézni úgyhogy lényegtelen, így is rossz meg úgy is, ha nincs baba.
Ettől függetlenül én képtelen vagyok kivárni addig, amíg késik...
A mottónk, hogy semmi sincs veszve ☺️ Főként míg van méhünk! Addig bármi lehetséges.
Esetleg még próbald ki a cickafark teát. Hátha segít.
Én amugy, azt gondolom nagyon felesleges ez a korai tesztelés 😞 rettenetesen nagyokat lehet sérülni vele.
Az újdonság varázsa címszóval én is azt gondoltam régen, de jo az! Aztán rájöttem semmi hasznos nincs benn (kivéve ha egészségügyi okok miatt kell minél elöbb megtudni) de egy teljesen jól müködő testben, szerintem pont az ellenkezője lesz! 😞😞 ha kimarad, és pár napra rá történik a resztelés, szerintem “jobb” mint kimaradt elött napokkal.
Vigyázzatok magatokra! ❤️
Ez a 2. próbálkozós hónap volt szóval nem kezdtük régen.
Van már 2 gyerek, 5 és 7 évesek. Ők könnyen összejöttek de pár évvel csak fiatalabb voltam.
Hasonló még nem volt. Sose vetettem meg a korai tesztelést de vagy egyértelműen negatív lett és megjött, vagy pedig pozitív, amiből ők ketten megszülettek.
Sajnálom, hogy ilyenen kellett átesned :( méhszájseben gondolkodtam amúgy még, hogy az is okozhat ilyesmit, dehát nem is voltunk együtt mostanság, meg akkor nem mindig igyanakkor jelentkezne.
Szeptember végén ha megjön, az lesz az utolsó ciklus vége az inofoliccal, aztàn kérnem kell időpontot nekem is. Remélem hamar dény derül a dolgokra és a karácsonyfa alatt már hárman leszünk 😍 és ezt kívánom mindenkinek 🙏
Köszönöm szépen Halacskaaa 🤗❤ Aranyos vagy!
Minden pozitív energia ad egy újjabb löketet, hogy minden rendben lesz! ❤
Hát rendeltem ovutesztet meg megint femibion 0-t, most jobb a lelkemnek.
Csak így még nem jártam. Száradási csíkot élőben én sem láttam még, eddig bármilyen 2 csíkos terhességi tesztből gyerek lett a végén.
Pillangó, így is kell hozzáállni, minden rendben lesz :)
Ilyen már nálam is volt. A teszten egyik nap nagyon halványan látszott a második csík, de másnap már nem. Végül megjött. Elindult valami, de nem tudott folytatódni.
Azt nem tudom, hogy száradási csík lehetett-e, olyat élőben még nem láttam.
Ohh, nagyon sajnálom. :(((
Lehet tenyleg kémiai volt 💔
Köszönöm, aranyos vagy ❤🤗 még nem merek örülni, belélni magam... próbálom elterelni a gondolataimat és úgy hozzáállni, hogy minden rendben lesz ❤
Sajnos ma megjött, nincs baba :(
Most tényleg nem tudom a clearblue fals pozitív volt vagy pedig kémiai terhesség volt, már sose derül ki és próbálok nem lovagolni ezen tovább.
Egyébként mára vettem egy predictort de így megmaradt.
Pillangó, gratulálok! :)
Cuci, köszönöm a támogató szavakat! 🥰❤
Megfogadom a tanácsotokat, megpróbalok lenyugodni ❤
Mára nem várom, lehet nem termelődik még annyira intenzíven a hcg ❤
Pillangó, türelem, és ne félj
, szerintem most egy napot hagyjál ki, és holnapután reggel látványos lesz a változás. 🤞😘