"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nekem is okozott fejfájást, hogy mi lesz ha baj lesz...
Próbálom tanulni ezt a fránya nyelvet, de nehéz, mint a magyar. Angollal próbálkozok, ha valami gondom akad, de a perfekt hozzám még nagyon messze áll. Bár nem akarok itt élni, mert hiányzik az otthonom és így távol a családtól nem tudnék leélni egy életet. Szóval nehéz.
Na megyek, megetetem a kölyköket, és reménykedek, hogy bent is marad a kaja:)
Nemsokára jövök:)))
Sajnálom:(
Nekem február 13-án derült ki,hogy nem dobog a pici szíve,ezért meg kellett műteni:(10hetes volt a babám!
De már jobban vagyok,hidd el jobb lesz idővel, sablon szövegnek tűnik,de igazuk lett:)
És az,hogy süt a nap jó idő van az is sokat segít!
Megértelek:)
Én fel vagyok készülve rá,hogy megjön...
össze-vissza vannak a ciklusaim.
2 hónappal ezelőttig mindig 29 napra jött meg,erre: februárban 35,márciusban 33. úgyhogy még lenne bőven idő a mensimig.nem értem mi van. Igaz az előbb vettem be b6-ot,mert hányingerem van,de lehet ez attól van,hogy nem aludtam túl jól az éjjel és iszonyatosan fáradt vagyok :((
Tabi:)
egész nap csócsálok:D
Ja már láttam a tesztedet :)))
Nem tudom, leszek-e este...
huszka, este leszel?:))))
Mert régen találkoztunk:(
Köszönöm:)
Na ezaz...Azért mentem előbb vérvételre, mert azt hittem, megint megjön a 15. napra...Mert pecsételtem. NA akkor derült ki az egész. Pedig már leírtam a ciklust:D
szia nyuszi,dorci és a többiek :))
gratulálok a tesztedhez :))
morcinak már gratuláltam...
hogy vagytok??
nekem még kb. lenne egy hetem a mensihez,de már 3 napja van pici világosbarnám :((
Szia:)
Persze. Februárban kezdtük a projektet. Elsőre sikerült is. Nagy volt a boldogság, de nyugtalan is voltam mert barnázgattam. Mivel külföldön vagyok és most megyünk Húsvétkor haza, gondoltam nem lehet semmi baj és majd otthon elmegyek dokihoz. De nem így történt. Múlt hét hétfőn arra ébredtem, hogy bevéreztem. Na akkor sírás volt, a férjem hazajött melóból és szaladtunk a kórházba. Az uh-on nem láttak semmit, három alkalommal visszahívott vizsgálatokra és a végén közölte, hogy méhen kívül volt.
Már rendben vagyok, de a lelkemben frissek a sebek. Most pihenünk, majd otthon is elmegyek dokihoz, azért az mégiscsak magyar és meglátjuk mit mond.