"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hú jobbulást!! Következő hónap tiszta lap!!
Nem akarom kibeszélni, de onnen tudja, hogy UH-n végigkövették a PÉ-jét.
Remélem így lesz!Nekem ebben a hónapban van még 2 hetem amíg megjön,de már biztos így lesz!Baba helyett most influenzám van!Nem úsztam meg én sem az idén!
Megértem, hogy minden hónap csalódás,amikor megjön. Nekünk eddig 2 sikertelen hónapunk volt,ha most nem sikerül,akkor ez lesz a harmadik. Most tavasszal sikerül minden itteni Lánynak:))
Én nem akarok már nyavalyogni,nincs is még miért,végülis alig telt el néhány hónap mióta próbálkozunk,de azért néha rám tör a melankólia!Majd elmúlik!Egyébként mióta próbálkozunk minden hónapban tüneteket produkálok!Cicifájás,hányinger,negatív teszt,aztán megjön!Talán az a jó ha nincs tünet!:)))))Akkor neked van remény!:)))))
Sikerülni fog. Ha nem most,akkor a következő hónapban:)
Nekem most úgy van,mint az előző hónapban. Semmi tünet.
Szia!Hát a Próféta szóljon belőled!Eléggé el vagyok kenődve,de a betegség dob rajta főleg!Útálok lázas lenni!Pedig először csak az az iszonyú hányinger volt,ami szinte sosincs!Már reménykedtem!De nem baj,van még időm!:))))
Szia Timi! Szerintem a jóidő meghozza a babákat:))
Ha most nem is jön össze,akkor Babussal babáztok. lehet,hogy én is csak májusban leszek pozitív,úgy terhességi tesztileg:))
Sziasztok!Jár errefelé valaki?Nagyon el voltam most tűnve!Nem volt kedvem semmihez!Benyaltam valami sz.r vírust!39-re emelkedett a hőm!Ez már túl magas a pé. kiszámolására,igaz?A p.-ba!Azt hiszem én ezt a hónapot már buktam!Nem hiszem,hogy a szervezetem most érlelésre és beágyazódásra koncentrálna!De örömmel olvasom,hogy lett itt néhány kismama!Gratulálok!
Törpe..először is egs :)
Másodszor pedig: Ja és a kérdésem, hogy miből gondolod, hogy még csak 2 hetes terhes vagy? :))) Lehet, hogy az előző menzitől kellene számolni, nem? :)
Ez írtam régebben :)))
Mentem én is megy Győzike és Nóri szereti nézni hogy hülyéskednek 1órám van és én is tudok pihenni!!Fáradt vagyok!!!
Puszi este leszek én is
Oké...megyek szunyaaaaa(ásítás)
majd jövök
puszi
Nyuszi! irány az ágy:)) Pihenni kell, ha van rá lehetőség.
Manócska! Igaza van a férjednek! Legalább a 12. hétig vigyázzon mindenki jobban magára .
Apa volt délelőtt a segítség igy azt mondta ne nyúljak semmihez mert ha megemelem magam és este azt fogom mondani neki hogy fáj a hasam azt mondta dádá lesz!!De nem is tudnák csinálni semmit se mert nálam nem csak reggel vannak rosszullétek és szédülés:S
Sokon:D
Pontosan 5...Azt hiszem most be lesz pótolva...most is olyan álmos vagyok, küzdök ezerrel, nehogy elaludjak:D
Köszi neked is Nyuszi! Hajnalban rád gondoltam. Na nem kell ám megijedni,csak 4 után felébredtem és nehezem aludtam vissza és az jutott az eszembe,hogy hány éjszakán át virrasztottál:))
Pedig a pihenés fontos! Szerintem senki nem várja el,hogy csillogjon a lakás!! A legfontosabb az,hogy ha fáradt vagy le tudj ülni pihenni. Nincs segítségetek?
Péntek? Az holnapután van:) Nem kell már sokáig izgulni:)
Remélem folytatod az áldást:)
Remélem jó lesz minden:):)Szoritok!!!
Jól vagyunk kicsit fáradt vagyok és nem jól viselem a napokat minden bajom van de Nóri nem engedi hogy pihikézzek:)takarítani is kénne de együl nem nagyon megy!!
Szia Drága!
Semmi különös. Ma van a ciklusom 26.napja. Péntekig izgulhatok. Mivel késni nem szokott,pénteken kiderül,hogy mi van. tesztet jövőhét elején veszek,ha nem jön meg.
Hogy vagytok??
Szia!
Hogy vagy?Tegnap nem tudtalak elkapni hogy mi újság van felétek??
hello Lányok!! Holnaptól szünet van az oviban. Van valami újság??
Pihizz csak, Nyuszi! Most kell Nektek!
oké:)
csúnya nyuszi szunyál egyet, mert mindjárt eldobja magát:)
Majd jövök:)
Puszika
csúnya leszek. Remélem csak egy lesz:)))
Dehogynem. ;) Ha kettő lesz, akkor muszáj lesz segítenie, néha. :)
További ajánlott fórumok: