"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Én csak drukkoló,és figyelő fázisban vagyok.:)
Nálunk még nincs projekt,a doki is 6hónapot mondott pihire a műtét miatt,meg amúgy is úgy érzem még nem árt,ha várunk még egy kicsit,mielőtt újra belevágunk,de majd szólok,ha beindul a projekt nálunk is:)
Úúúristen, mennyit ??:D Mondjuk nekem is van annyi, mert sok helyre beadtam személyesen.. és már nagyon unom..de ők azt mondták,hogy beküldik a központba..szóval nem ők választják ki..
Na mindegy, még elvagyunk igy egy darabig, így jobban birom a munkanélküliséget, ha van mit csinálnom :D
Én nem vagyok kismamai,de majd egyszer nem sokára remélem az leszek:))
Viszont jó páran azok lettek itt a napokban:)
Fú, de izgi keserÉdes :):) Péntekig izgulunk ám :D
Bellyért is, mert neki is pénteken kell megjönnie :):)
:))))))))))
Mindig jó lesz az a meglepi:D
Ma senki nem pisilt csíkosat? Megtörtétek a jó kis lendületet:D
Na hallod! Egy hete töröltem ki a kimenő e-mail üzeneteket 34 helyre küldtem el az önéletrajzomat.. Lehet,hogy nem kellett volna fényképet csatolnom? :-DD
De ahova személyesen adtam be,onnan sem jött visszajelzés.. Pedig sok helyen ígérték, hogy mindenféleképpen szólnak.. na persze..
Bár igazatok lenne lányok!! :-)
Azért merek reménykedni,mert most tényleg a mensi utolsó napjától 2-3 naponta együtt voltunk egészen a 18.napig.. Ha most nem jött össze a baba,akkor passz.. Ennél többet nem tudunk tenni..
sziasztok lányok :)
Mi újság? Nekem tiszta izomlázam van, mert tegnapelött voltam fittnesezni, és tegnap is volt izomlázam,de ma valahogy jobban fáj a lábam. :) De nembaj :D Munkám még nincs, már annyi önéletrajzom beadtam mindenhova..megyek az utcán, és adogatom be az önéletrajzom :D Persze, valahol el se fogadják, mert leépítés van :( Úgyhogy most türelem van :D
Nyuszi, mesélj már,hogy derült ki? :D Hancsi, Te is kismami vagy?? :D:D Dejóól indul ez a hónap :)
:)))))))))
Te leszel a következő?:)
sztem ne vegyél tesztet, csak ha nem jön meg...
de ha mégis megvennéd az nem kér enni és lesz otthon tarcsiba, ha szükség lesz ráááááááá...
de én nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg...
Igazad van!!:))
Köszi!
Szia!
sajnos én nem tudom:(
Lányok,volna egy kérdésem!Találtam egy hüvelyi uh-s papirt,még decemberben csinálták!
Szoval az van ráirva:az uterus nagys:76x34mm, endometrium vastagsága:9.5mm, bal ov.nagys.39x24mm,benne néhány 7-13mm-es folliculáris tüsző
Na ez mit jelent?
Ugye, ezek a mocskos anyagiak.. :-DD
Én is bízom benne,hogy nem kell majd.
Évi! Remélem,hogy jól fogod érezni magad!!
ÉN megvagyok:)De semmi extra.
Drukkolok az új munkahelyedhez:)
Jaj, igazad van,vedd a betétet:)
Én legutóbb mikor megvettem az ob tampon legnagyobb kiszerelését,már nem kellett:)
sziasztok kislányok...
jajj megint jó napom van...
holnap kezdek a munkahelyemen nem jövő hét szerdán...
mizujs veletek???
és holnaptól csak 4-vagy 5 után tudok jönni még nem tudom majd holnap derül ki...
Hello Lányok!
Én meg most gondolkoztam,hogy mit vegyek, tesztet vagy betétet meg tampont,mert ami pénznek be kell folyni,még nem jött.. Úgyhogy most bevásárolunk pár napra,de szerintem a betétnél maradok,mert ha megjön,akkor nem érek sokat egy teszttel..
Micsoda nagy gondok :-))