"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
A www.mambaby.hu- számolgattam ki a termékeny napokat, ezt a honlapot még eddig nem ismertem, de elég szimpi. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A hasam meg fájdogál, de épphogy. És teljes szárazság van.
Csinálok majd, csak most félek tőle.:) De hétvége fele csinálok egyet azért.
Íriszke! És mi van azzal aki hónapokig mensizik és terhes??
wow a pozitív tesztről lemaradtam:D
És csak másfél napig tartott? Nem tudom, érdekes, baba nem lehet??
hát,szóval úgy volt,hogy most késett egy napot, csináltál egy tesztet,ami halvány pozitív, de megjött vasárnap , görcsöltél, és hétfőre elmúlt?
Lehetséges,hogy túlélte a Pici:) Ha elég erős volt!
Teszt?:)
Tul képp időben. 29.napon. De a 28.nap szinte fel se bírtam kelni, úgy fájt a hasam és egész nap nem jött meg. (küzdött..:))
hát molly, ilyen erős ömlő vérzés mellett kizárt, sajnálom
Hányadik nap ez? Vagy ez egy időben megjött mensi volt?
Kicsit en is lelepek kiugralom magam!:)
Probalok este visszajonni es visszaolvasni mert mar nem tudom kivel mi a helyzet!
puszi Nektek!
Szia! Nem, nem volt. És úgy tűnik, hogy babás is voltam késett is egy napot, nagyon göcsöltem, és halvány poz. tesztem volt. Aztán vas. hajnalban iszonyú erősen jött meg, egy nap görcsölés után. És most ennyi. lehet hogy megmaradt??? Adná az ég!:) Csak az bosszant hogy a hőm lent van.:( Ettől még meglehet szerintetek?
jól vagyok köszi anya, pé. közeleg, bár a hőm még nem esett le
igaz előző hónapban sem a leesés volt jelentős hanem az emelkedés
szia hanim
molly, ez nem jó
Molly, szerintem pár nap múlva, ha még mindig semmi, látogasd meg az orvosodat, talán jó hírt közöl:)
szia!
persze gyere csak!!!:)
Bar en csak par percig vagyok, megyek aerobicra!:)
Lányok kicsit eltünök, majd jövök!
Addig is puszi!
En is jol koszi! Vegre megy a projektunk!:) elegge fajdogal a hasam, lehet hogy jon a pe....:)
Sziasztok lányok, csatlakozhatok!?
Mi a második babát szeretnénk összehozni, kevés sikerrel. Mindent kiszámoltam, tutira mentünk. Jó kis tüneteim voltak, hányinger, mellfeszülés, aztán napra pontosan megjött:-( A terhességi tüneteket szerintem bemagyaráztam magamnak, vagy nem tudom?
Lányok. nekem is van hírem. Vasárnap reggeltől hétfő délutánig mensiztem. Ennyi. Azóta egy csepp se. Most ez jó vagy rossz, nem tudom...
Szia hanim!Kösz jól!
És te?
Szia Írisz!Semmi különös!Fől az ebéd, már kész a többi melóm is!
És veled?
Sziasztok Lanyok, hogy vagytok?
Szia Jojjo!Nagyon örülök!Látodjó dolgok is történnek!
jaj de örülök jojjo, ez már fél siker!
ugye jobb kedved van a tegnapi után?
Szia Jojjo! Ez szuper! Látod! Sikerült!:) Most már mosolyogj!:))
na látod, hogy jó dolgok jönnek!!! :)
Kaptam időpontot a Budai Meddőségibe és inygen !!!van a kivizsgálás!!!!!!MÁRCIUS 17!!!
További ajánlott fórumok: