Remélem!Pont tegnap montdam apucinak, hogy nem érdekel ha álomkóros leszek és hányni fogok de egyszer legyen babócánk!!De hányingert azt már tegnap este meg ma reggel csináltam magamnak!!!
tudom, sajnos ez a mi sorsunk, asszonysors... nálunk is mindig ez van... én vagyok türelmes, én nyelek én tűrök mindent... de sajnos ez van, nem tudunk mást tenni...
kitartást Íriszke erre az időszakra, és reméljük megoldódnak a munkahelyi gondok, meg ha lemegy az esküvő is biztos nyugodtabb lesz ő is!
Minden elismerésem annak aki ilyen helyzetben türelmes. Én sajnos nem vagyok ilyen. Ha már érzem az alutasítást, duzzogok és befordulok a fal fele... Ha nem hát nem alapon..
akkor tényleg nagyon nehéz... próbálj minél megértőbb lenni vele! tudom hogy nehéz ez, főleg hogy már nagyon szeretnéd a babát... esetleg próbálj kevesebbet beszélni neki a babáról és inkább csak szeretgetni kényeztetni, hátha az meghozná a hatást, hogy ne érezze kényszernek, hogy csak a baba miatt akarod
hát a munkahelyi dolgok nagyon ki tudnak hatni az biztos... :( nálunk is volt már ilyen, csak ő még el sem mondta hogy az a baja... én meg csak agyaltam, nagyon nehéz időszak volt...
Ma vagyok a 24. napomon!Ilyen magas hőt még előző hónapban sem mértem!!Pedig nagyon gáz lett a görbém ebben a hónapban!!!De a vége most nagyon tetszik!!!:))