"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hát reméljük!
Kívánom hogy minélelőbb pozitív legyen a teszt!
Mizujs veled?
Biztos nem lesz semmi gond, rendben lesz minden a vizsgálatokon meglátod!
Csajok, amint pozitivat tesztelek én is elkezdek naplót írni!:)
Szia Belly!
Köszi jól vagyok, várom haza Apát!:)))
És Te hogy vagy?
Szia Babus! d.andy gratula a babádhoz!!!!!! Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!!!!!
Szia babus!
Ha akartok jót röhögni nézzétek meg a szánkós videót a naplómba van a link:o)
Jól vagy babus?
Itt vagyok ám csak közbe begépeltem a naplómba a mi kis történéseinket:)
Hát igen most már kezdek jobban lenni talán talán:)Hlnap megyünk nőgyógyászhoz genetikai konzultációra hogy mikor melyik vizsgálatra kell mennem.Valószínű a jövő hét közepén már mehetük is vér,vizelet,nyaki redő vizsgálat,Down kór szűrés.Igazából akkor fogok egy kicsit megnyugodni ha ezek meg elsznek egyrészt meg mert akko túl vagyok az úgy mondd legkritikusabb időszakon,bár teljesen nyugdt nem fogok lenni hiszen a terhesség alatt mindig lesz majd valami ami miatt kicsit izgulni kell vagy akári de ezek most ilyen fő fő vizsgálatok és azért lesz jó rajtuk túl esni!
Veled mi újság?
Hello Lányok!!!
Ki hogy van?:)
sziasztok visszaolvasni mg nem olvastam vissza,majd valamikor.Ma estére kaptam idöpontot a nögyógyászhoz.a viszketésem hol elmulik hol jobb:S
de most már a mellem alatt is van újabb kiütés:(
ma tartok a 32. napon
Dokinak majd mondom ,hogy probálkozunk a babával,csak tud valamit mondani nekem.
Na írtam egy levelet hátha válaszol rá a nőgyógyász!!
Van még valaki??
Nagy örömöt és boldogságot és egészséget kívánok nektek d.andy22!!
Angyalka+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)
Eüsök nem írnak ide??Nekem is HELP ME:)
Jó reggelt Lányok!
Ma elkezdem a naplómat megírni mert most kivételesen egész jól indult a reggelem (legalábbis eddig,de gyorsan lekopogom..kopp-kopp).
Remélem mindannyian jól vagytok,rossz h nem tudtam eddig itt lenni sűrűn de talán mostantól már sikerül.A héten betöltjük a 11.hetet pontosan pénteken,és úgy érzem már a rosszullétek is enyhülnek amiket már nem is bánok,persze eddig sem fogtam fel tragikusan csak ez a Mini Manócska sok mindenre képes oda bennt nem is gondolná az ember:)De minden rosszat feledtet a nagy öröm amit azóta érzünk mióta kiderül h semmiféle csúnya vírusban nem szenvedünk hanem egészen egyszerűen egy kicsi élet van bennt:)
szorítunk Drága Angyalka! midnen rendben lesz!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az a baj hogy nem tudom vagyis nem tudom elképzelni hogy ilyenkor hogy megjön valakinek hogy a fenébe alakulnak a hormonjai???Hogy érdemes e ilyekor csinálni tesztet vagy nem?Ha meg igen mikor??
Ragyák nem voltak mensi volt!!De megjött baba kilöve hogy tuti nincs!!Gondoltam első nap!!Erre másnap a legkisebb tampon is üres délelőtt majd estére lesz rajta valami ami barna!!3.nap nem is kell már tampon!!Derékfájás, ciciégés semmi görcs!!Teszt negativ szar síros depis kedv összeveszés nem beszélés üvöltés!!Szeretet hiány depi tünetek!De folyás lett rengeteg vasíz eltünt de ciciégés maradt!!!???????????????????