Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
Én ezt a bejegyzésed olvastam, csak már olyan régen volt...És miért is nem nagy szá.Mert te csakl a bénázásaid akarod felvinni napóba?Na ne, igenis írj űrűbben.Nekem sincs semmi extra benne, a mindennapjaim gyötrelmei.Váéégül is nem az a naplód cíe, hogy Dina és az ügyeskedései.
És tetszik, hogy az álomsúlyig 3 kiló.Nekem ilyen sosem lesz.De írta Kati, hogy már nagyon csini vagy, tehát nem a kilók számítanak.Én ezzel úgy vagyok, van egy bizonyos kb testsúly amit el szetretnék érni, de ha addig van még mondjuk 2-3 iló, de "tetszem magamnak" a fene bánja, ha fenn marad.A lényeg, hogy jól érezzem magam, és kész!
Szerintem te elérted már ezt, ezért csökkent a lendüéleted.De még mindig nem gazán eszel 3sokat úgy látom.Pedig kell az is.
Megbocsátva:)
Pénteken írtam direkt, hogy ne maradjatok bejegyzés nélkül. Bár nem lett valami nagy szám.
Nyugodtan hívhatsz, ha még ingyen van:)
Nem zavarsz. A naplómba igenis írtam, csak biztos nem olvastad.
-Nem véletlen egy pasi bújt el benned?Azok nem akarnak dokihoz menni, csak már akkor, mikor viszik őket.
Igenis kotrás dokihoz!!!!Ez parancs!Gondoltam rá én is , hogy felhívlak, megérdem mi újság veled, mertsem fóruokon, sem a naplódban nmem adsz éáletjelet magadról, de aztán úgy döntöttem, hétvége van, legyél együtt a kis családoddal.
Rékát lehetúgy fogom iküszöbölni, hogyy hang le, valami f..a kis pörgőős zenee be, és torna.Látom, lesz ritmus, és nem nyávog.
Én ezért hanyagolom rékát már nagyon régóta.
TEgnap beszéltünk Rennával telefonon, ő is küldött orvoshoz, de én ilyen vagyok sajnos, már csak akkor megyek, ha visznek.
A gerincsérvemet úgy operálták, hogy 1-2 hetem volt hátra a bénuláshoz.
Jó reggelt csajok!IgenBA mi is olvastuk, téma is volt, csak te annyit dolgoztál drága, hogy fel sem tűnt neked.:)
Soha ne add fel a reményt.Miért is ne lehetne éppen baba?Persze a lombik után kcsi az esélye, de mi van ha mégis??
Különben meg spuri dokihoz!
Nos lányok kapaszkodjatok meg.Tegnap este norbival zártam aerobzónáztam, ma reggel pedig rékáztam.És egész büszke vagyok ám magamra.Az első 20percet véignyomtam, de természetesen súlyzók nélkül, a második 20as még sántít, de nem adom fel.Csak le kell halkítani, mert a hangja megöl, és ez a hű-ha duma, arról ne is beszéljünk.
Jóreggelt lányok!
Képzeljétek, tegnap olvastam valahol, hogy a mi kis házi "kedvencünknek", Béres Alexandrának is másodikra sikerült a lombik, most terhes. A férjénél voltak a gondok.
Nálam viszont valami gáz lehet, de persze, hogy nem megyek orvoshoz. Folyamatosan fáj a hasam, úgy mint amikor terhes voltam. Szóval vagy baba, amire 0.00001 ezrelék esélyünk van, vagy valami bajom van és megmurdelek:)
Lányok lassan elköszönök hétfőig.
Hízásról ne halljak, fogyásról sem, mert bünti lesz:)
Eléggé!
Rámegy a gatyánk azt hiszem a vízszámlára lewolvasáskor, mert azért van néhány növényként, virágoskert, stb, azokat pedig locsolni kell!!
Már tavaly is került minket a csapadék de idén katasztrofális!A szele ideér, de eső max néhány csepp!!még a port se veri el!!
Én ma rakott kelt eszek :-)
szárnya rakott kel..ez a neve.. a büfében lesz..szóval még nem tudom milyen..
Na megtaláltam a neten is :-) Itt baracból van...de lehet bármi másból is..
2 adag sárgabarack + 1 adag őszibarack (összesen 1,25 kiló magozva, pépelve)
1 csomag dzsemfix
300 g fruktóz
Azt is nagyon szeretem!!!
Én sajnos tömben lakom :-(
cseresznyefát nem tudtam venni, mert azt mondták a kertészetben, hogy ha nincs a közelben fa, akkor nem fog teremni
hát így lemaradtunk róla
viszont a meggyfát tavaly előtt vettük, fél méteres az egész de tavaly már 30 szem volt rajta
a naspolyát is akkor vettük, azon 60 db volt, idén is már virágzik. isteni finom