Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
sziasztok
p2 lett a rákszűrésem eredménye, minden ok.
zenebölcsibe is ez volt a téma mikor vállaljunk be másodikat? én a másodikra már csak gyest kaphatok, de legalább rászorultsági alapon nem kell ingatlanadót fizetni...
tegnap egész jól álltam a kajával, és feltankoltam 1-esekből, reggeli virsli lesz, csináltam joghurtos ubisalit, ebéd maradék zöldborsófőzelék, többit még nem tudom. 22-esek is van itthon, vettem cukormentes műzliszeletetm, és előhalásztam a mélyhűtőből tk. pogácást.ha édességet ennék
Nyugi!Én is értesültem de csak fl hírekből.
Ha lenne pénzem, sőt ha lesz, mi megyünk ausztráliába!De komolyan!És igenis szülök gyereket, és te is!!
Ne a k..g kormány miatt mondj már le róla!!
Na én pedig mindig gyerek centrikus voltam, és tessék!Lehet hogy már túl korán rá stresszeltem a dologra??
Mindenki egy időben?Ez jó.Tehát álljunk pozitívan a dolgokhoz, együtt megyünk dokihoz, együtt esünk teherbe, és együtt babázunk.Ja és norbit még ki is hagytam, pedig ő is fontos tényező mindegyikünk életében.Milyen jól hangzik, nem?:DDD
Nem tudom.
Nekem a rákszűrésnél rendeltek vissza, akkor pont terhes voltam...( még az is lehet hogy ettől ment el a baba ) ..mikor túl voltam a műtéten akkor kaptam kúpot és 3 hónap múlva kellett vissza menni, de még akkor is ott volt a hpv ezért mentem el egy tipizálás vizsgálatra..
Köszi Renna, de azért ne törd össze magad!ost úgy is olyan izomlázam van, hogy a wc deszka fog törni.
Nekem is időszerű lenne a rákszűrés is, de mostmár jól belémtettétek ám az ideget!
Elvileg sima rákszűrésnél nem nézik, csak ha van gyanú...de én most már külön hpv centrumban voltam mert náltam találtak...
Most elmentem tipizálásra hogy megnézzék melyik tipus van..ami okozhat rákot vagy sem..
Igen :-(
Tiszta ideg vagyok...biztosan valami olyan típusom van ami magas rizikójú...két hétig ezen fogok aggódni...
Legalább mondott volna valamit a csajszi..
Lányok meg van a hpv eredényem...
De telfonban nem mondott a csak semmit hiába kérdeztem ,azt mondta hogy jobb ha bemegyek és akkor majd elmondják.
Rosszat sejtek :-(
27.-én kell mennem....
Menj a p...ba:))))))))
Végre jó kedvem volt. De már nem fáj ám:)