Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
ma én voltam a korán kelő:-) muszáj mert elkezdtem kétségbe esni a júliusi vizsga miatt, átnéztem a tételsort, bele kell húznom:-)
délelőtt bevásárlás, zenebölcsi, délután nődoki és ha nem esik játszótér, ma keveset leszek konyha közelben:-)
Na erre számítok én is hogy akkor ez ösztönöz...
Valamibe kell kapaszkodjak mert nagyon szét vagyok mostanság csúszva..
Megnézetem jól hangzik a dolog!
Csak sajna ami mérlegünk nem igazán tökéletes, szükségem lenne hozzá egy másikra!!
Úgy lesz!!
18.-án indul egy fogyi versen itt a hoxán arra nincs kedved jönni?
Nugyi Nórika én is itt nyüglödőm magammal!
majd egymást segítjük és pik pak lemennek a kilók :-)
Az én közel 1 hónapos teljes pihim is a gyengeségem eredménye!De ha jobban bele gondolok félúton megpihentem kicsit, most újult erővel kezdek neki újra!!
Hullámölgyek mindenki életében vannak!!!!!
Most lent vagy Nórika, összejkapod magad, és 1 hónap múlva már sokkal pozitívabb leszel!!
De ugye nem bántottunk meg!Hidd el mindenki jót akar neked!!Veled vagyunk de nehogy feladd!!
Igenis lesz babócád, és olyan csini karcsú kismami leszel, hogy mindenki rád fog irigykedni!!!
Figyu, értem én a problémád, de ne add fel!!Én a bmi index szerinti 25 felesleggel indultam, most járok -10nél.Mindezt úgy, hogy nem iktattam ki 3as kódú kajcsikat sem, csak mértékkel délelőtt ettem ilyeneket.És mindez úgy ment le 3 hónap alatt, hogy nem erőltettem meg magam!Most már kb 1 hónapja pihizek, de most újult erővel kezdek neki újra.
Engem az is felháborított, hogy jópár dokinál voltunk és de senki nem hívta fel a figyelmem, arra az aprócska tényezőre, hogy a túlsúly jelentősen befolyásolja cisztáimat.
Mögöttem immáron 2 vetélés van, talán sosem fogom igazán kiheverni, de előre kell néznem.Most úgy érzem, a baba utáni megfogalmazhatatlan vágyakozás segít abban, hogy újra minden erőbedobással neki rugaszkodjak a maradék 10kilónak, amit szeretnék még leadni.A bmi ideális szerinti pedig le van tojva.
És igen valóban ismerek én is olyat, aki jelentős felesleggel vállalt babát, kihordta, minden rendben zajlott, de a rizikó faktor sokszorosa volt, mint normál esetben.Tehát valóban célszerű megszabadulni valamennyi feleslegünktől baba válllalás előtt, ebben tutira igaza van a dokinak.A párod pedig jó akar, csak most biztosan rosszul esik neked, hogy ő is igazolja a doki álláspontját.De hajtson a tudat, hogy igenis le tudsz adni a kilókból, mert le kell adnod, ahhoz hogy nyugodt szívvel vállaj babát.
Fel a fejjel!!!!Mi veled vagyunk ugyanazokkla a gondokkal küszködünk de együtt menni fog hidd el!!
Na, a lombiknál volt ilyen esetem is.
Behívta a doki a hallgatókat. Csak azt láttam, hogy a lábam között ülnek széken a medikák:)
Mondom baszni rá, nézzék, ha ez tetszik nekik:)
Lassan indulok haza, pusz mindenkinek
sziasztok
megint leszek, voltunk a Jánosban, pár vizsgálat megint letudva, várjuk az eredményeket.
Geridina tessék elmenni dokihoz? és ahhoz mit szóltál volna hogy kórházban, már pocakosan bent feküdve, a főorvos vizsgál és kb. 10-en meg körülállják? nálunk így jártak a kismamák...
kajáról inkább jót vagy semmi, fagyiztam is a Balatonon, de nem kesergek, igyekszem visszatérni a helyes útra:-)
Igen tudom hogy nem jó ha nem eszek...úgy hogy holnap majd felpakolom magam és hozok fini 1-es kajákat :-)
A többit meg les@...om :-)
Nikó!Most olvastama naplód legfrissebjeit!Hát nem irigyellek!!A fogyi be fog indulni nyuodj meg, itt vannak már a küszöbön a gyümik, zöldségek, és azok segíyteni fognak.Az pedig nem jó taktika, hogy nem eszel.A szervezet bepánikol, éés tartalékolni kezd!!
A munkahelyre sajna nem tudok mit mondani!Az a gond, hogy ott töltjük életünk x részét, és ha ott baj van, kihat mindenre!!Próbálj meg lehiggadni, mert a stressz az nem tesz jót neked sem!!