Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
Ildi, tegnap leirtam ide mi volt...kedden megyunk hepatitisz meg HIV szűrésre...Ma feladom a DVD-t, kuldok mellé meglepit: az egyiket bármikor elfogyaszthatod, a másikat jutalomként pl. reggelire:))) Én most tartom a 72,2-t....
én is szedtem clostyt, nekem biztos használt, nekem olyan fájdalmaim voltam a középidőben tőle azt hittem megdöglöm. És marha erős nyák folyásom is volt, mint soha előtte...Muszaj voltam tiszt.betétet használni mert óránként cserélhettem volna a fehérneműt:) Lehet olyan hatásos volt, hogy ettől maradtak a cisztáim. Persze most mar tudom hiaba volt ezer tuszom, ha nem volt aki "elkapja" őket:DDD
szia
én vagyok, mostam rendet raktam, reggeliztünk (sikerült csak 1-eseket), nemsokára meg megyünk sétálni, végre előbújt a napocska. tegnap rajtam volt az ehetnék egész nap, de maradtam 65 kg alatt. bár ma kompenzálni kellene... ebédre van hideg meggyleves fruktózzal, férjemnek palacsinta, na azt ma kihagyom:-)
Sehol senki.
Ez nem igaz, mindenki dolgozik?
nekem az elsőnél igen, most nem használt de azt kérdezte a doktornő a Jánosban kaptam -e closty mellé tüszőrepesztőt.
Ez érdekes!!
Nálam meg megint szinte csak pecsételt!!
pedig az előző vetélés után az első rohadt erős volt.Most meg 1 nap véreztem, a többi pecsét!Tisztasági elég volt!!
Nem tudom, mi lehet velünk, de már jó lenne pontot tenni a végére!
Én is attól félek, nem e csak álterhesség!!
nem
csak nagyon görcsöltem, de nem jöttek belőlem olyan darabok, mint máskor.
Tehát olyan volt, mintha nem vált volna le a nyálkahártya ami felépült
de szerintem ezt csak bebeszélem magamnak
closty nekem sem segített!!
Tudod ez hogy doki szerint igen vagy nem kétes.Unokatesóm hányt mint akutya, teszt negatív, elment a dokihoz, hazaküldte, hogy bemesélte magának.Visszament 2 hét múlva 8 hetes terhes volt!És mindez egy főorvos!
nekem a closty nem csinált peteérést
és ugye azt se tudjuk nem -e a másik oldalon van valami gond, na még egy hónap és okosabbak leszünk.
De akkor rendesen meg volt?
azért írtam mert az első closty után a második hónapban megfogant, szóval reménykedek...
Igen, menj azonnal.
Egyébként holnap nem tudom meg, mert csak rákszűrésre megyek, olyankor nem néznek ultrahangon. Ráadásul ha megkérdezi, mikor jött meg utoljára, azt mondom,hogy 15 napja, tehát elvileg nem lehetek terhes a doki szerint.
Tehát akkor szerinted most azonnal kotornom kéne orvoshoz???Ne várjak szerdáig??
figyelj, nekem 1 évig gyógyszerrel szórakoztak, de még ha sikerült is volna, ugye nem maradt volna meg a terhsség Lehet, hogy ildinél is ez a gond. Teherbe esik, de kevés progeszteront termel a szervezete. Nekem 4 hónapos koromig progeszteron injekciót kellett kapnom minden nap (ettől vannak a csomók a seggemben:), hogy ne vetéljek el. Ez a hormon fenntartja a nyálkahártyát, amibe beágyazódott a baba. 16 hetes korodban már a méhlepény kialakul és ez termeli a sárgatesthormont, magyarul progeszteront
Dina!Te holnap már úgyis megtudod mi van , majd írj !Ne add fel, reménykedj!!!
Én pedig imátkozom, hogy valóban baba legyen, és ezek a hányások elhagyjanak, mert így dolgozni sem tudok!!
Fogalmam nincs mi van, de én még sosem hánytam.Mondjuk délelőtt teszteltem, nem reggel!Lehet majd hétvégén csinálok másikat reggel az első vizeletből!!
Ilditó akkor még korai volt a teszt. Geridina én abban reménykedek megint elég lesz valami gyógyszer mint az elsőnél.
Eddig én se, néztem is ám, mint állat!Apa meg örömtáncot járt, hogy végre!Ne mondjam milyen képpel figyeltem rá!!
Nem merem bemesélni magamnak, de mostmár én is kezdek gyanakodni,..De jövőhét doki, majd meglátjuk!!Remélem ezek a hányások nem lesznek gyakoriak, mert katasztrofális volt!
ha mentél hányni, akkor tutira terhes vagy, de ne várd, hogy kimutassa a teszt. Vizeletből a lombikprogramnál is három hét volt beültetés után, mire kimutatta. A vérből 2 hét után. Te még nem lehetsz 3 hétnél nagyobb terhes, úgyhogy ne keseredj. Én az életben nem hánytam még (illetve egyszer részegen):)))
A terhességem alatt semmiféle hányás, émelygés nem volt. Még meséltem is, hogy a cigit is nehezen tettem le. Most sincs
Sziasztok!
Ma csináltm tesztet negatív, de főzés közben az erős zsírszagtól kotortam hányni!(pörcöt sütöttem a túrós tésztához)
Na ehhez mit szóltok!Még most sem vagyok 100as, cici továbbra is feszül, és ilyenkor mi van??
Dina te nem hánytál??
Holnap megyek, aztán várok órákat:) de nem ide a falunk melletti városba, mert ott sintér dolgozik, hanem egomba
Mármint meddig? a lombikig? ha már odáig eljuszt, az a jó, lásd renna esetét:)
Dina, holnap nyomás a dokihoz!!!! Nincs baj, majd beszélünk máskor:)
Geridina bakker reméle mmi nem jutunk el idáig... megvolt a vérvétel, magyar egészségügy, eredmény csak júniusban...
Ildi itt vagy köztünk?
A naplódban leírtakat produkálom jelenleg én is. Ezért zavartatok orvoshoz. Alhasi fájdalom, közben zabaroham, és most még hányingerem is volt, de most vagyok a 15 napon. Akkor most mi is van? Lehet, hogy a természet közbeszólt?
Megjön, és a 15. napon elkezded a decapeptylt adni magadnak. Azt két hétig adod, utána jön a stimulálás a többi injekcióval, de köbzen a decat is adod magadnak, hogy nehogy megjöjjön. Az férfihormon, és meggátolja, hogy idő előtt megrepedjenek a petesejtek.
Ugye mondtam, hogy nem kell közjegyző hozzá?
Bocsi a tegnap délutániért, hogy úgy leráztalak:)
További ajánlott fórumok: