Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
Gyerekek, megettem az édes gombapörimet, szerintem mostantól így csinálom:) Rose-nak is tetszett
Dehogy!!! A kutyával is igy játszik, hogy néha meglöki, az meg még nagyobb erővel ugrik uramnak, és ez igy megy. Szoktam is mondnai, itt most valakinek fájni fog valami!!! Vgy kutya úgy rákap a kezére, vagyuram szorongatja őt meg:DDD Hát, elvannak. Ő játszópajti a kutyának. Én meg a vezérhangya:)))
Te Kati!
Az urad remélem téged nem úgy szokott felhergelni, hogy arrébb lök:)
Igen, Ildi most írta, hogy a héten nem jó nekik. Oké, jó lesz az is, de a héten eljöhetsz attól egyedül is:) Babazsúrunk lesz szombaton medencével (amibe persze gondolom hideg lesz a víz), dehát a gyerekek nem lesznek ott sokáig. Utána el lehet kezdeni lerészegedni:)
Hú, lányok, Ildi most meséli, hogy resztelt puszkamájat csinál. Nagyon ráizgultam.
Oké, Dina akkor jovoszombat???
ja tényleg, valami rémlik. Látszik, jól odafigyeltem, mi?
Hahó!
Nos uram leszervezte már a hétvégi, pontosítva szombati napunkat, tehát ha kérhetném tolni 1 héttel a dina látogatát megköszönném!
Vacakot szívesen küldöm már kikészít.Nem túr, csak pakol, széthord mindent!Nem ás, de avirágcsereket vidd biztos helyre mert attól elbúcsúzhatsz.:D
na jo, akkor megirom a naplómban is...
:D
Kicsit lentebb írta, hogy a gazolást egy új, általa védjegyezett, módon, oldalt fekve és a kutya bajszát tépkedve végzi:D
Lányok, lehet, hogy hülye vagyok, de én nem tudom hol látjátok, hogy Kati oldalt fekve gazolt. Nincs újabb naplóbejegyzése:)
Vigyázz, nehogy téged dobáljalak. Be a medencébe:)
Dina, már mondtam lehet viszek munkavédelmi kalapot:DDD Akkor felőlem dobálhatsz mindent...
A következő tali alkalmával készülj csak az elhajlásokra az üveg elől. Apropó, olvastad uram újabb kommentjeit. É megint otthon a teraszon olvastam el, és szakadtam a röhögéstől, mikor írta, hogy 2 kilós szemeteszsákok szoktak nálunk potyogni. Jó, ez enyhe túlzás, de tegnap a kólásflakon röpült.
De aranyos vagy? Akkor legalább tudok eggyel több embert, aki olvassa. Téged nem tudtalak. És annak is örülök, hogy nem hiába írom le ezeket a hülyeségeket, ha valaki felvidul tőle:)
A desszert is megvolt, igen, de ennél tovább megyek. Uram tavaly volt Japánban a cégtől, és ott evett édes pörköltet. Két napig fosott tőle:) Ők így eszik, és még csak ne mis habarni akarják keményítővel:)
Szia Ildi! Uraddal tárgyaltál már? Te, komolyan kölcsön veszem Vacakodat!!! Vakondos fórumokon irjak a pulit vagy bármilyen vadász ill.pásztorkutyát. Igaz a kertet is átrendezik de elkapják a kantáros kis bundásokaT!!!
Sziasztok csajok!
Én valamit tuti rosszul csinálok.fél 6kor keltem, tornával insítottam, locsolás, takarítás, és még nem is főztem.És mindjárt mehetek dolgozni!
De norbi meghozta a mensim.Hurrá, ha ezt tudom, már 1 hete farizom gyakorlatokat nyomnék, annak talán még látszata is lenne.:D
Áhhhhhhhhhhhhh
SOS
Ezt már mi is kipróbáltuk.De semmi.Már minden praktikát, varázslatot, kuruzslást, ördögűzést megpróbáltunk, de SEMMI.
A leghatásosabb, a beton,csak abba kevés virágom maradna életbe...
mi most bevetettük a sörösüveg csapdát:) Beleraktuk a túrás lyukba az üveget szájjal felfelé. és elvileg ahogy a szél fújdogál, az valami idegesítő hangot ad a vakondnak, és elvileg nem jön arra többé. Tudod azt sajnálom, hogy akkor nem jött, amikor felkapátuk a kertet, mert ilyen gyönyörű morzsalékos talaj kellett volna a fűnek is...de akkor még biztos szabin volt:)))
Na látod!Még lehet, hogy én is kipróbálom,én is küzdök a vakondok sunyi támadásai ellen...
Mimmo, te most hogy mondod ezta lábemelést nem is rossz ötlet. Hátha közben a véletlenül fejét kidugó vakondot is lekaratéjozom közben:DDDD
Nem lebaszás!!!! Csak úgy eszembe jutott, akkor mire készüljek a következő tali alkalmával? :DDDD Bár figyelj, tényleg mimmonak van igaza: igy kell 2in1-ben kaját csinalni!!! Ha akarom gombapöri ha akarom desszert:)))) Csúúúúúcs
Sziasztok!
Nem semmik vagytok:D Ha mástól nem is (DE IGEN!)a röhögéstől tuti fogyni fogok.
Renna oldalt fekvős gazolása nagyon jó, meglehet spékelni egy pár lábemeléssel...Na mit szólsz?!Érthető, ha most csuklom;)
Edina...No comment. A naplód az első, amire mindennap kattintok. Haláliak vagytok;)
Elég bizarr lehetett a pörki, de legalább a cukorral letudva a desszert.
Ez most lebaszás akart lenni?:)
Nem azt mondod, hogy végre írtam a naplómba, minek következtében te tudtál röhögni...
Basszus Edina, remélem a piskótát nem chilivel édesíted:DDD Úristen, a családnak még nincs mérgezési tünete? :)
Ez azért gáz, mert tudom a szemüveg minden fent van az orrodon, és még igy is....na mindegy, látod elfogyott...Ha ma közlöd, hogy az uradnak megint valami gyomor baja van, most legalább tudni fogom miért:))))
Jó reggelt lányok. Még nem volt időm visszaolvasni, gyorsan megírtam a naplómat, hátha Kati is leköpi újra a billentyűzetet:)
Most natur joghurtot eszek cukormentes müzlivel (ALDIS).
Sziasztok!
na a tegnapi nagy fogadkozás, hogy tornázom nem jött be. Illetve egy torna változat volt: annyit térdeltem, guggoltam, szenvedtem a kertben a fű gazolása közben, hogy a végén mar oldalt fekve könyökölve gazoltam...És közben harcoltam a kutyával, mert persze mindig oda fekudt amit épp csinaltam. A végén már annyira közel jött az ormányával, hogy majdnem a bajszat tépkedtem a gaz helyett:DDDD
Nagyon nagyon drukkolok!!!!
További ajánlott fórumok: