Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
Hát én is megtettem volna de már itt ültem melóban :-)
De szemétség volt tőle az fix..nem hogy értékelné hogy hajnalban a pékségbe rohangálok még elvárta volna hogy a kajáját is pakoljam össze...de nem gyerek ő már..nem?
Volt már beszélgetésre próba...csak hát igazából nem jött össze mert otthon volt a gyerek is ..nem akartam vitát.
Gyerek ügyben egyenlőre nincs változás..ő továbbra sem akar több gyereket..
hello lányok!
hát én még nem találkoztam tökéletes pasival. de tudnék csinalni egyet. mindenkiből kiszedném a legjobb dolgokat,amikért jó volt velük, és gyúrnék egy újat!!!! :)))Valami mindegyikből hiányzott, még a nagy-nagy szerelmemből is: Mégpedig a hűség....Ha ez nem lett volna, ma ő lenne a férjem...vele minden más tök jó volt de ez...
Nem Dina...tökéletes EMBER nincsen!!! :-)
De ez pont így jó!
Mert ha szeretünk valakit akkor azt a hibáival együtt szeretjük , márpedig hibái mindenkinek vannak... :-)
na látod ilyen dolgokban ő is udvarias, felsegíti a kabátot, kinyitja előttem az ajtót...stb.
Ezekben udvarias...de bókolni nem szeret..nagyon ritka..
Én már leszoktam róla :-(
Ő sem bókol nekem...
BEmásolom neki, egyébként tudja, mert mindig mondom neki:)
Ja, tegnap azt mondta, már majdnem készen van a naplóm kommentje. Ma lehet, hogy átküldi és bemásolom
Igen!
Meg én is azt vallom hogy egyszer van igazi szerelem az életben már ha megtalálod...
Azért jó olvasni az ilyet!!
Legalább még hihetek benne :-)
Renna én remélem egy ideig nem lesz nálunk ennyi ember:-)
Nikó Ilditót így szereti a párja, de lehet hogy ő még nem elégedett magával, azért azt nem hagyjuk hogy teljesen elfogyjon.
a tegnapi vendégfogadást kaja téren egész jól megúsztam, messze volt tőlem a pogácsa, rágcsa:-)
ma meg folytatom a majonézes saláta, mézes-krémes és tortagyártást, csupa Norbis dolog:-)
Geridina tegnap elmentünk vásárolni, gondoltam szoknyát veszek fel (rövidet...) férjem meg bókolt, és mondta hogy én biztos nem azt gondolom róla általában hogy hú de jó pasi...:-) ja és a hentessrác megbámult, jól esett:-)
Tök fej vagy!!! :-)
Úgy vagy jó ahogy vagy...és a fő hogy a párod is így szeret nem????
Nagyon ari vagy!
Csak ugye a hájam még takarja az izmos kocka hasam.:)
HÁt mit ne mondjak szerencsés vagy!!
Bár az én férjem írna vagy mondana ilyeneket...